Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Nagycserkeszi tehéntánc:) recept

Nagycserkeszi tehéntánc:) recept

A Nagycserkeszi tehéntánc:) hozzávalói:
25 dkg darabolt bacon szalonna
25 dkg tehéntúró
15 dkg konzervgomba
10 dkg Trappista sajt
1 fej vöröshagyma
só, bors, kakukkfű
10 szelet sertés karaj, vagy tarja


A Nagycserkeszi tehéntánc:) elkészítési módja:
Amennyiben nem darabolt bacont veszünk, akkor feldaraboljuk. 4-5 percig sütjük, majd a kockára vágott vöröshagymával tovább pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a szintén feldarabolt gombát és jól összemelegítjük. Belekeverjük a fűszereket, majd amikor kihűlt, belekavarjuk a túrót és a reszelt sajtot. Az egészet alaposan összekeverjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, majd a tölteléket két szelet közé rakva bepanírozzuk. Ha túl nagynak találjuk a hússzeleteket, akkor kettéhajtva töltjük meg, és a széleit jól lenyomkodjuk. Ezután forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Párolt rizzsel, vagy sült krumplival tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A nagycserkeszi tehéntánc:) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook