Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nagyméretű fürdőruhát hol lehet kapni? fórum

Nagyméretű fürdőruhát hol lehet kapni? (tudásbázis)

26. Violet18 (válaszként erre: 21. - Xochipilly)
jún. 18. 22:24
Ja, bocsi, mégegyszer, 50es méret. Azt nem takarod el úgy mint egy 40est.... 🤦‍♀️
25. Violet18 (válaszként erre: 21. - Xochipilly)
jún. 18. 22:22
Jaaaj, legyünk már reálisak. Én sem vagyok nádszál vékony, de reálisan látom magam, és tudom h nem a ruha kövérít, pláne ne várjunk sokat egy fürdőruhától. Am továbbra is tartom h mind1 h tankini vagy egyrészes
24. Bözsi néni (válaszként erre: 23. - Enissa)
jún. 18. 21:47

Mint írtam, van ott jó is meg silány is.

Te az utóbbit vetted, én meg nem.

23. Enissa (válaszként erre: 22. - Bözsi néni)
jún. 18. 18:00

Már írtam itt, rendeltem egy leárazott bőrként hirdetett , mint kiderült műbőrtáskát, a fotón és méret megjelölésben 2 cm magas kádkilépőt , ami széltében és hosszában is kisebb volt a kértnél, 2 db fürdőruhát vékony silány anyag, a varrása vacak, a minta illesztése erősen csúszott.

1 valami volt, amire nem is mertem gondolni, hogy jó , cipőtalp ragasztó, fantasztikus.

Tuti az életben nem veszek tőlük semmit.

A Bonprix-et említették, 3-4x rendeltem tőlük, az mind jó volt, anyagra, fazonra is, és jól is volt megvarrva.

22. Bözsi néni (válaszként erre: 16. - Enissa)
jún. 18. 17:44

Már többet is rendeltem és mind jó, anyag is, varrás is.

De nyilván van silány is, én szerencsére nem futottam bele.

21. xochipilly (válaszként erre: 18. - Violet18)
jún. 18. 17:41

Ez aztán a motiváló hozzászólás 👏 Miért nem egyből azt írod, hogy túlsúlyosan ki se menjen a strandra? Nem cérnabikinit keres, hanem az alakjának megfelelő fürdőruhát.

Egyébként nem mindegy, mennyire látszik az alak. VAN olyan fürdőruha amiben kevésbé, azért hívják alakformálónak...

20. Channa* (válaszként erre: 16. - Enissa)
jún. 18. 16:17
Én még sosem rendelte innen se, de sokat láttam, ami onnan volt rendelve, és teljesen igaz, amit írsz.
19. Sz123
jún. 18. 09:45
Bonprixen jók vannak!
jún. 18. 08:11
Szerintem teljesen mind1 h tankini vagy egyberészed, az alakod így is úgy is látszódni fog akárcsak egy utcai ruhában 🤷‍♀️😞
jún. 18. 07:45

Én kisvárosban lakom,,minden fehérnemű üzletben van.

Próba nélkül fürdőruhát nem vennék.Fontos hogy jó anyaga legyen,,tartson.

Az alakformálók sem egyformák,,van ami összefog de épp ott dobja ki a nemkívánatosat ahol nem kell.

A fürdőruha az egyik amit biztos nem rendelnék.

16. Enissa (válaszként erre: 14. - Böce)
jún. 18. 07:37
A télen rendeltem először és utoljára. Nem volt nagy méret, az még rosszabb lehet, de nagyon gagyi cuccot kaptam, silány anyag, rossz varrás, és illesztés, nem olcsón, soha többet!!! Ár-érték arány rémes.
15. xochipilly (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 06:00
Tankiniból is van olyan aminek az alsója magasított derekú, az nem engedi lelógni a hasat
14. Böce (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 20:19
A Temun nagyon jó fürdőrucikat, tankiniket lehet kapni.Van nagy méret is. És tök jó áron vannak.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
jún. 17. 19:41
Ja, tudom. Nekem is totál rálóg :( Szinte nem látni szemből kis túlzással a bikinialsót.Akkor vagy tankini lesz vagy alakformáló egyrészes. Még a háthájam a másik nagyon problémás. Gondolom arra az alakformáló egyrészes a legpraktikusabb. Aztán a közeljövőben leadni a nagy zsírtöbbletemből.
12. xochipilly (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 18:46
Alakformáló egyrészest ajánlanék, a Bonprix sok ilyet árul. Abból nem lóg ki semmi 😊 Tényleg kiábrándító látvány a bikinialsóra totál rálógó has. A múltkor egy fiatal anya prezentálta ezt a strandon. Volt vagy 32 éves 😞
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 18:01

Jaj! Csak nehogy izomból menjen le!

Olyan nehéz az izomerősítés, de én erőltetem. Állítólag ha több az izomzatunk, gyorsabb az anyagcsérénk is, és ez segíti a zsírvesztést.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - 55Judit)
jún. 17. 16:57
Elkezdtem fogyózni.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 16:39
Megkérdezhetem teszel-e valamit annak érdekében hogy jövőre kisebb méret kelljen?
jún. 17. 15:58
Köszönöm szépen mindenkinek az ajánlást. Én is leginkább egy mutatós tankinire hajlok. Az úszógumim a legproblémásabb testrészem. A lényeg így, hogy a tankini felső alól ne buggyanjanak a hurkák. Meg a pocim ne lógjon a bugyis részre. Jövőre meg lehetőleg kisebb méret kelljen :)
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
jún. 17. 15:19
A lényeget nem írtam: volt 52-54-es méretben is, többféle fazon!
jún. 17. 15:17
44-es méretem van, a Kik-ben vettem nagyon mutatós tankinit. Nekem jobban tetszik, mint a bikinis vagy akár egyrészes fürdőruhák.
5. elbb
jún. 17. 14:43
Én a KIK-ben vettem 46-ost, de voltak nagyobbak is. ÁRban is jók, anyagban is, meg fazonban is.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - 55Judit)
jún. 17. 14:41
Végig néztem a kínálatot, sok 50-es van és szépek.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 14:40
Én itt láttam, de nem csak ez van: [link]
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 14:37

Az Amazonon láttam.

[link]

jún. 17. 14:33
Hol tudnék nagyon molett testalkatra praktikus 50-es méretű női fürdőruhát venni? Lehetőleg ne úgy nézzek ki benne, mint a kötözött sonka

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook