Nagyméretű fürdőruhát hol lehet kapni? (tudásbázis)
Mint írtam, van ott jó is meg silány is.
Te az utóbbit vetted, én meg nem.
Már írtam itt, rendeltem egy leárazott bőrként hirdetett , mint kiderült műbőrtáskát, a fotón és méret megjelölésben 2 cm magas kádkilépőt , ami széltében és hosszában is kisebb volt a kértnél, 2 db fürdőruhát vékony silány anyag, a varrása vacak, a minta illesztése erősen csúszott.
1 valami volt, amire nem is mertem gondolni, hogy jó , cipőtalp ragasztó, fantasztikus.
Tuti az életben nem veszek tőlük semmit.
A Bonprix-et említették, 3-4x rendeltem tőlük, az mind jó volt, anyagra, fazonra is, és jól is volt megvarrva.
Már többet is rendeltem és mind jó, anyag is, varrás is.
De nyilván van silány is, én szerencsére nem futottam bele.
Ez aztán a motiváló hozzászólás 👏 Miért nem egyből azt írod, hogy túlsúlyosan ki se menjen a strandra? Nem cérnabikinit keres, hanem az alakjának megfelelő fürdőruhát.
Egyébként nem mindegy, mennyire látszik az alak. VAN olyan fürdőruha amiben kevésbé, azért hívják alakformálónak...
Én kisvárosban lakom,,minden fehérnemű üzletben van.
Próba nélkül fürdőruhát nem vennék.Fontos hogy jó anyaga legyen,,tartson.
Az alakformálók sem egyformák,,van ami összefog de épp ott dobja ki a nemkívánatosat ahol nem kell.
A fürdőruha az egyik amit biztos nem rendelnék.
Jaj! Csak nehogy izomból menjen le!
Olyan nehéz az izomerősítés, de én erőltetem. Állítólag ha több az izomzatunk, gyorsabb az anyagcsérénk is, és ez segíti a zsírvesztést.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol találok Budapesten nagyméretű kismama farmert?
- Budapesten hol van olyan bolt, ahol nagy választékban van trikini fürdőruha?
- Ha nagyon nagyon sok az anyajegyem, egyszínű, vagy mintás fürdőruha állna jobban?
- Tudnátok nekem olyan helyeket javasolni, ahol nagy választékban lehet fürdőruhákat kapni, és esetleg kicsit extrémebbek?
- Tudtok Bp-n olyan üzletet, ahol még így télvíz idején is nagy választékban lehet fürdőruhát kapni?