Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nagy lendülettel mentem be munkahelyen egy helyiségbe, ahol... fórum

Nagy lendülettel mentem be munkahelyen egy helyiségbe, ahol... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

27. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 10. 10:28
Mért nem mondtad, hogy - “Srácok, ha tudtam volna, hogy itt éppen biológiai kutatómunka folyik, hoztam volna popcornt is.” 🙂
ápr. 10. 10:18
Ez szerintem is így van. A munkahelyen nincs ennek helye, még akkor sem, ha nem csalnak, hanem házasok vagy csak együtt vannak.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Érdekes73)
ápr. 9. 15:24

A munkahelyen dolgozni kell, ezért jár a fizetés.

A titkos kis légyottokat lehet motelben vagy egyáltalán bárhol máshol, ami nem munkahely.

A munkahelyen kínos helyzetbe kerülnek nemcsak az érintettek, hanem pl. én is, hogy beléjük botlottam. Én tuti nem vagyok rájuk kíváncsi, hogy mit művelnek egymással, és biztosan más sem, akik a munkájukat végzik.

24. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 14:44
Hát hol illik ?
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Panna.33)
ápr. 9. 10:52
Igen, mert kifelé tartottam az irodából alapból, csak közben "beléjük botlottam." :-D
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 80ASIQ)
ápr. 9. 10:51

Így teszek, mert amúgy nem érdekel, nem tartozik rám, csak kínos a helyzet, de inkább nekik, kicsit nekem.

Viszont jót szoktam rajtuk derülni, ill. a kolleginán, ahogy a nyakát nyújtogatja leskelődve a "szív szerelme" irodája felé, ahol dolgozik.

ápr. 9. 10:44

Egyébként már amióta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, szinte mindjárt észrevettem, hogy a két egyébként házas de nem egymással kolléga és kollegina "jól megértik" egymást... :-D

Az irodám és az íróasztalom éppen szemben van a lépcsővel, így amikor a kollegina lemegy a lépcsőn (soha nem használ liftet) a lépcsőn meg is áll és a nyakát nyújtogatva leskelődik a szintén nyitott ajtójú iroda felé, ahol a "szív szerelme" dolgozik. :-D

Ezen a sorozatos nyaknyújtogatáson jót szoktam derülni...

20. K-né Zsóka (válaszként erre: 14. - Kedvesenfanyar)
ápr. 9. 08:52
Köze ugyan nincs hozzá senkinek, de a munkahely általában nyilvános hely, szóval kínos ha beléjük botlik az ember. Mi a kazánházban zavartunk meg egy légyottot és utána napokig nagyon szégyelltem magam. Pedig nem volt okom rá.
19. eunuch
ápr. 9. 08:00
Az egyik kolléga az irodájában dugta a kolléganőt (állítólag). Nem én láttam, a takarítónők látták, de ők olyant is látnak néha, mi meg se történt. :D Valami lehetett benne, mert mindketten elváltak, most együtt élnek. Azóta is azon agyalunk, melyik bútoron végezték a dolgot.
ápr. 9. 07:29
Van ilyen.
17. fülemüledal (válaszként erre: 14. - Kedvesenfanyar)
ápr. 9. 07:23
Hát már hogyne lenne, ha nyilvános helyen csinálják és még az ajtót se zárják magukra...
ápr. 8. 23:35
ez az o maganugyuk.
15. Panna.33 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 22:30
...és további életvezetési tanácsokért iratkozz fel a csatornámra!...
ápr. 8. 21:50

Ott bonyolítják, ahol lehetőségük van rá.

A párjaikon és a főnökükön kívül senkinek semmi köze hozzá.

ápr. 8. 20:25
Munkaidőben tényleg nem illik kamatyolni, dolgozni illik ugyanis.
ápr. 8. 19:55
Ettől még sokan ott bonyolítják, így még fizetnek is érte 😅 Én is jártam már így, a konyhában a vaksötétben voltak bezárkózva, rettentő kínos 3 és fél másodperc volt ahogy benyitottam, felkapcsoltam a lámpát, konstatáltam a helyzetet, majd távoztam. Utána egy darabig nem láttam őket együtt ebédelni sem, pedig esküszöm hogy egyáltalán nem érdekelt, én csak egy melegszendvicset akartam csinálni...
ápr. 8. 19:49
A viszony nem munkahelyen bonyolítandó.
10. 80ASIQ
ápr. 8. 19:47
Tök közönyt kell színlelni.
ápr. 8. 18:26
találkoztok
8. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 18:26
Ha nem szólsz róla senkinek, nagy bajod nem lehet belőle, max az ő arcuk ég, ha találkozok.
7. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Hansika)
ápr. 8. 17:23
A pattogatott kukorica lemaradt, s egy pohár bor, vagy kóla.
6. Hansika (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ápr. 8. 17:16
gezalzene nüssen, Standard Cashew Kernen...jó csámcsogást
ápr. 8. 16:55

Rosszkor mentél rossz helyre.

Ezért nehogy már te érezd magad kellemetlenül.

ápr. 8. 16:53
Ciki lehetett mindenkinek.
ápr. 8. 16:50

Gondolom ugyanazzal a lendülettel ki is mentél onnan.

Szóra sem érdemes. Amúgy.

ápr. 8. 16:36
Megvan a mai csámcsogni való.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook