Nagy lendülettel mentem be munkahelyen egy helyiségbe, ahol... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A munkahelyen dolgozni kell, ezért jár a fizetés.
A titkos kis légyottokat lehet motelben vagy egyáltalán bárhol máshol, ami nem munkahely.
A munkahelyen kínos helyzetbe kerülnek nemcsak az érintettek, hanem pl. én is, hogy beléjük botlottam. Én tuti nem vagyok rájuk kíváncsi, hogy mit művelnek egymással, és biztosan más sem, akik a munkájukat végzik.
Így teszek, mert amúgy nem érdekel, nem tartozik rám, csak kínos a helyzet, de inkább nekik, kicsit nekem.
Viszont jót szoktam rajtuk derülni, ill. a kolleginán, ahogy a nyakát nyújtogatja leskelődve a "szív szerelme" irodája felé, ahol dolgozik.
Egyébként már amióta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, szinte mindjárt észrevettem, hogy a két egyébként házas de nem egymással kolléga és kollegina "jól megértik" egymást... :-D
Az irodám és az íróasztalom éppen szemben van a lépcsővel, így amikor a kollegina lemegy a lépcsőn (soha nem használ liftet) a lépcsőn meg is áll és a nyakát nyújtogatva leskelődik a szintén nyitott ajtójú iroda felé, ahol a "szív szerelme" dolgozik. :-D
Ezen a sorozatos nyaknyújtogatáson jót szoktam derülni...
Ott bonyolítják, ahol lehetőségük van rá.
A párjaikon és a főnökükön kívül senkinek semmi köze hozzá.
Rosszkor mentél rossz helyre.
Ezért nehogy már te érezd magad kellemetlenül.
Gondolom ugyanazzal a lendülettel ki is mentél onnan.
Szóra sem érdemes. Amúgy.
További ajánlott fórumok:
- Kivel vagy most egy helyiségben?
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?