Nagy és elálló fülem van, gátlásos vagyok miatta (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fiatal koromban a társaságban volt egy lány, akinek hatalmas kapafogai voltak. Úgy nézett ki mint egy nyuszi. Helyes, kedves, talpraesett lány volt, de nem nagyon vette komolyan senki. Egyszer eltűnt hetekre, majd a megszokott bisztróban feltűnt egy szép nő, akiről kiderült, hogy az nem más, mint ő maga.
Nagyon okosan elment egy fogorvoshoz és rendbe hozatta azt a kiálló két hatalmas fogát és szemmel láthatóan jól érezte magát ezután a bőrében.
Talán tegnap láttam a tv-ben egy nőt, aki szép is, meg helyes is, de egy hatalmas bibircsók van az orrán, rossz nézni. Szerintem a plasztikai sebészeknek pont ilyenkor van létjogosultságuk, amikor egy zavaró testi adottságot a páciens kedvére változtathatják meg.
Magyarul menj el egy sebészhez és kérj árajánlatot...
Menj el konzultációra. Én a keloid miatt voltam plasztikai sebesszel vagy 20 éve. És rohadtul megsertett. Kifelé menet közölte, hogy ne is gondoljak implangatumokra, mert heget hagyna. Ő már nem tagja egyik sebészeti klinikanak sem a városban.
Meg amúgy van implantátumom, egy háló ami bent tartja a szerveimet, mert sérvvel születtem.
Egy incidens után meg szetszakadt a fülem. Akkor is mentem pkaszitai sebészhez. Azt mondták, hogy hozza nem nyulnanak, mert olyan gondosan lettosszevarrva. Ma már nem is látszik.
Ami neked kell, ahhoz pocrokat kell illeszteni. Csakis specializalodottat kérdeznék.
Meg ha van elég hajad, kell egy jo fodrász.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Kismama vagyok Angliában!
- Csajos kérdés, kéretik nem nevetni ...koleszos lesz a gátlásos tini
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Régimódi vagyok vagy túl gátlásos?