MyFreeZoo (fórumjáték)
Nem értem hogy mi lehet a gond ezért segíteni sem tudok,de keresd meg a támogatást hátha ők tudnak valamit mondani erre a visszaigazoló email kérdésre.
En azt hiszem, hogy torom a kicsit.Erre sem jon visszaigazolo link , hiaba irja.
Van meg egy amit a layomnak kezdttem meg az elejen, arra lattam jot visszigazolo link, vissza is igazolttam, ha majd lesz kedvem, idod csinalhatom azt.
juh, pava es csimpanz parositabol 0 bebi
Jo neked.Vegre en is megnyugottam, ha osszejon , osszejon, ha nem majd maskor jon ossze. Nem gond.
Ha vallaki megis gondolja: krokit ajanlottam elefanert vagy teveert.
Reggelre kiderül hogy a krokik rendesem negszerették e egymást :D Közben sikerült a teve,a kis púpos nagyon aranyos :)
Szia
8óra és kemény 150 zd az ára
Palleusz menyibe kerul a struc tenyesztes? Nem mintha meglene a masodik strucom is.
citrombebinel van 1 hely, ha vallaki igenybe akarja veni.
2) Ha lesz egy kis idom kiteszem a kartyaim.
Hat en holnap valoszinu juh , zebra , pava lesz. Vagy hagyam ki a zebrat? A csimpanz dragabb. Valojaban azt hiszem megcsinalom a feladatot es hagyom a csodaba.Tul sok zd elcsusik a semire.
Most beraktam a hattyúkat szaporításra,holnap pedig újra megpróbálom a tevékkel.
A csimpanz bebi sem let meg.:(
Nem minden szeretkezesbol van az embereknel sem bebi:)) Sokszor meg akorsem , ha a felek szeretnek..)
Én a tevével szívok,nem akarják az igazságot :D
Csimpanz,zebra es juh. A zebraval azotta kinlodok, hogy megvan a kozpont.
Ma csak 2 tenyésztésem volt teve és orangután,a teve nem sikerült :(
3 tenyesztesbol , 2 nem sikerult a 3dik nem jott ki. Kartyat jot forgattam, csak nincs tarsuk
Egy darab tevém sincs :( De még egy fél se.
Mára van még 2 cserém de lehet bent marad,nem volt időm ma a cserékkel foglalatoskodni.
Bár reggel jól indult a nap ,forgattam egy pandát amit elcseréltem egy zsiráfra ami most ott legelészik a nagy standjaim előtt a karámjában,sőt most született egy orangután kölyköm :) Remélem a ti napotok is legalább ilyen jól sikerült.
Igen ,ma is a betonkeverővel randiztam :D
Nézz be fórumba ,A panda kivételével minden megvan :)
Hol keresunk? Ha jol hallom ma nem igen vagy aktiv erre.:))
Szép jó Napot!
A mai napon jól indult csupa jó kártyát forgattam,kár hogy ma nem sok időm van itt lenni.Van még pár szabad cserém mára ha valaki kedvet érez,akkor keressen meg.
Holnap lesz helyem: citrombebi
Barátokat keresek a nevem loV .jelölj :)
Az unokák össze-vissza pakolják az állatokat, a növényeket és a bódékat.
Az unokak? Nem raknak rendbe vagy nincs meg engedve nekik?
Elhiszem, amenyire en ismerlek te mindig futasba vagy.:)
Az enyém nagyon össze-vissza, mert nincs időm rendbe rakni.
Az enyem szep . Kerdezd meg palleuszt ha nem hiszel.Tenek kepet rolla de nem tudok linkelni. Nem draga alatkert de szep. Legalabb is azt hiszem.