MyFreeZoo (fórumjáték)
Nyári szomorú fűzem van. Az kell?
Van vallakinek 1 szomoru fuze?
Sziastok feladatba is van de inkább az a baj már nem férek el!
Palleusz minden rendbe? Egesz nap nem lattalak.Remelhetoleg csak a beton keverovel randizol es nincs nagybb baj.
Ok koszi.Bocsi nem volttam itthon.Eredetileg csak az orvoshoz akartunk meni, ami kb 1 ora alatt le is zajlot, de a kozsegben nem kaptuk meg a gyogyszert igy be kelet menjek a varosba a gyerekel.
A lidiutára elküldtem a csere ajánlatot.
Sziasztok Én jól be néztem bőviteni akartam de az nem 50,000 hanem 300,000 ennyi lóvé a föld kerekségen nincs.
Mint irttam, mar varttam vallakit es azt hittem o az.
Reszemrol ezel tema lezarva , barmikor cserelhetunk, ha megegyezunk elotte a cserebe.:)
Hát elnézést, tudtommal azért van ott az az elutasító gomb, hogy ha nem tetszik az ajánlat, amit kínálnak,akkor nem kell elfogadni.
Oké jelöltem lidiutát barátnak,majd holnap elcseréljük
Holnaptol inditok itt egy naplot a kartyaimal. Nem meg irkalok a forumra, nem lattom ertelmet. Hisz szinte minden cserem ugy is 1-2 szemely kozt szokttam leginkabb lebonyolitani, esaz egyik kozuluk hoxas de ha vallakit meg is erdekel vallami es van szabad cserem...
A holnapi csere helyem igaz mar foglalt
kernem ertte a voros hortenziat.
1 van nallam, de nem a salyatomon.Mivel ott nem vagyok baratok , vagy felveszel "pilota baratnak" vagy a kozosbe cserelunk.Ajatekos nev:"lidiuta"
Mai tenyésztésemnek semmi eredménye,malaccal és zebrával próbálkoztam :(((
Esetleg erdei óla nincs valakinek cserébe? Még 2 részlet kellene nekem.
Bar csak elkezdhetnenk mar mi is.De addig meg van egy kis nadrag szij szoritas.:)
DDD Mi az elkaptta a hasmars a latogatoid?DDD
Lehet hogy az alatkert a kozelbe volt es ott altalaba van budi is.DD
Most a második bővitésre gyűjtenék de valami hasmenéses járvány lehet mert többen budit akarnak.:D:D
Én ma megvettem a karámot a vízi pacinak,most már csak az állatka kell bele :)
Majd a télen :D bár ha minden jól megy akkor az építkezés addigra eljut abba a fázisba amikor bent is lehet dolgozni,tehát egyenlőre ez még várat magára :)
Még meg se vettem nem hogy elengedjem:D:D
Volt 3bol2 sikeres tenyesztesem is. Ugy hogy meg vagyok ellegedve.
Kivancsi vagyok , ha ti ellengedtetek a flamingot. Valahogy nem igazan van hozza kedvem , de a 10 gyemant is kellene
Sziasztok nekem is ma sikerült a maci ez egy jó nap!
Azert megkerdezheted volna ha van parducom es ha adoma korhintaert. Nem igazan szerettem mikor az orrom alla dorgolnek egy ajnalatot.
Toroltelek , ugyanis egyebkent is jo nehany helyem fen van tartva az alkalmi csereknek.
Bocika23 néven szomszédokat keresek. Most fogok a 24-es szintre lépni.
Hat majd szolj nekem is mikor unatkozni fogsz.Ja es a napot jegyezd jol be a naptadba.:))