Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Művi meddővé tétel folyamata, mellékhatásai, ára stb.? Minden tapasztalatot szívesen fogadok. fórum

Művi meddővé tétel folyamata, mellékhatásai, ára stb.? Minden tapasztalatot szívesen fogadok. (beszélgetés)

21. Fornetti (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 10:11
Igen, bármelyik állami. Annyi hogy a műtét árát ki kell fizetni.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Fornetti)
jan. 2. 08:05
Ez bármelyik nőgyógyászat? Magán vagy az állami? Most épp nőgyógyász keresőben vagyok, mert akihez régen jártam megszünt állami ellátásban rendelni.
dec. 23. 21:54
Sziasztok! Ma már lehet 40 év alatt is ilyen műtétet elvégeztetni, nem kell hozzá 3 gyermek....Nőgyogyászaton jelzed hogy szeretnéd, majd 6 hónap után jelentkezel mégegyszer és adják az időpontot. Oktoberben 110 ezer forint volt. 38 eves, 2 gyermekkel.
18. timycat (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 21:38

Külföld (pl. Szlovákia), 4-600 euro, nincs várakozás.

Nem minden ország olyan idióta és drága mint Mo.

17. ssueB (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 14:26

Ez épp az előbb jött szembe fb

".....A magyar jogszabályban akkor indíthatsz ilyen eljárást, ha van 3 gyerek vagy elmúltál 40. Ekkor kétszer fél év gondolkodási időt kérnek, mellé pedig a férj beleegyezését két tanú (!) előtt. Ára magánklinikán 960ezer......"

dec. 22. 04:47
Tegnap utána néztem. Hát 680 ezer ft-os tételt találtam. Őrület...Már nem udom mi lehet a megoldás. A létező összes módszert végignéztem és egyik sem működik jól nálunk, csak ez lenne az. De ez brutális ár+ az egy év várakozás....
dec. 22. 03:36

A szüleim terveiben 2 gyerek szerepelt, de lett 4. Egy kicsit jobban szerettek egymást.

Mindegyik fejünk felett van tető, Tanultunk. ha szar van, haza is mehetunk.

Szerintem jó szülők a maguk k módján.

. A hugom egy csodálatos ember. Az öcsém olyan poénokat tud mondani a semmiből hogy hihetetlen. Ők nem lennének, egy "kis hiba" nélkül..

Az unokshugom es a tesója is hiba a rendszerben. Egyik a tabi mellett, lasik tulelte a spiral leszedest (amíg a nővérem szoptatott).

dec. 22. 02:22

N3m tudom, egy majdnem 60 éves pasi m8t félt egy rutin beavatkozáson.

De én kiszalltam a roulettol.

Valaki kék gongolkodtia kell.

És én n nem verem mások fajet a padló hoz.

13. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Egnisz)
dec. 22. 02:15

Más kórház, más protokoll. Én aznap el lettem küldve, hogy van kísérő..

A sérv implatutomum utam majd" befostam egy lépcsőnél, kemény fafol faragtak, de az sérv implant után az apán fwlhuzott alepcson.

Az élvezés pici ting volt.

12. ~ Luna ~ (válaszként erre: 11. - ~ Luna ~)
dec. 21. 21:34

Olvastam még a témában és úgy tűnik, hogy magánúton is ez az eljárás.

Azért 1 év elég sok várakozási idő.

dec. 21. 19:06
Ezt 40 éves kor alatt nem végzik el, csak ha van 3 gyerek? És 1 év a várakozás a műtétre onnantól, hogy kérelmezve lett?
10. judebyjude (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 18:34
Nagynéném 46 évesen spirál mellett lett terhes, majd szülte meg a teljesen egészséges unokatesómat. Az esély, mégha éppoly pici is, mindig megvan.
dec. 21. 18:20
Férfi léttemre, nem értek hozzá. Annyit tudok röviden, h a feleségem miután nem akartunk több gyereket, elköttette magát.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
dec. 21. 18:15
Erről is volt már szó ismerősök körében, orvost is kérdeztem, de állítólag annyira fáj a felhelyezése, illetve nem mindenkinek bírja a szervezete, olyat is ismerek, aki terhes lett mellette, hogy mindez együtt, nem igazán keltette fel a vágyamat iránta.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 16:03
Azért a hormonokból elég jól lehet következtetni. Persze lehet valami minimális pici esély, mert ugye néha lehet hallani csodákról, de nagyon kicsi és ritkán is maradnak meg az ilyen kései terhességek főleg plusz hormonpótlás nélkül. Ennyi erővel minimális esély a műtét után is lehet, ilyet is lehetett már hallani.
dec. 21. 13:02
27 éve laparoszkóposan csinálták nekem, 1 db pici metszés volt. Reggel műtét, délután mehettem haza. Semmi fájdalom nem volt utána.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 10:05
Hormonmentes spirál sem?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ágio8405)
dec. 21. 08:40
Igen, erre gondoltam már én is, csak nem tudtam, hogy ezt pontosan meg tudják határozni. Eddig a nőgyógyászok mindig a "lehetséges" kifejezést és szinonímáit használták.Úgy csináltak, mintha ezt nem lehetne tudni, csak feltételezni. És nem nagyon ajánlottak hormonvizsgálatot. Természetesen mindenképpen nőgyógyásszal kezdem, csak nincs most sajátom, így kicsit macerás a nekikezdés.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 08:32
46 évesen azért nézesd meg magadat egy nőgyógyásszal, mert nagy eséllyel már böven perimenopauzában vagy és ha nem is érzed még, akkor sincs már meg a hormonális hàttér és petesejt minőség egy terhességhez, tehát felesleges macera és pénzkidobás lenne. Egy új és hormonsor vizsgálat ezt simán megmutatja.
2. Egnisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 07:43
Nem veszélyes, 2-3 napos kórházi befekvéssel kell számolni, de ez kb 25 éve történt. Nem nekem volt ilyen műtétem, hanem a szobatársaimnak.
dec. 21. 07:19
Mivel más fogamzásgátló módszer már nem jöhet szóba, ezen kezdtem gondolkodni. 46 éves múltam, van két gyerekem, van egy kapcsolatom, ahol fel sem merül már ez az igény egyikünkben sem. Csak nem tudom, mennyire veszélyes, fájdalmas ez az eljárás?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook