Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustban párolt karaj. recept

Mustban párolt karaj. recept

Elkészítési idő 30 perc

A Mustban párolt karaj. hozzávalói:
80 dkg karaj felszeletelve
1/2 l must
2 dl tejszín
1 nagy fej vöröshagyma
ételízesítő
feketebors
1 kávéskanál mustár
1 dl olaj


A Mustban párolt karaj. elkészítési módja:
A karaj mindkét oldalát bedörzsöljük ételízesítővel. Kevés hevített olajon a szeletelt vöröshagymával együtt előpirítjuk. Felöntjük musttal, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk. Ízesítjük közben mustárral, borssal, ételízesítővel ha sótlan. Befejezés előtt a tejszínt ráöntjük és mártássűrűségűre forraljuk. Csőtésztával finom.

Pikáns mint a vadas!!! Nálunk nagy sikert aratott. Ha a must nem elég édes, pici cukrot tehetünk bele. Hamar elkészül


Kategória: Húsételek receptjei


A mustban párolt karaj. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook