Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve recept

Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve recept

A Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve hozzávalói:
4 db egész csirkecomb,
4 evőkanál mustár,
őrölt fehér bors,
4 dl tejszín (natúr, cukor nélküli),
3 evőkanál étolaj,
só.


A Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve elkészítési módja:
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk. Besózzuk, mustárral bekenjük. Borssal megszórjuk, és egy éjszakára hűtőben, lefedve pácoljuk. A csirkecombokat egy olajjal kikent tepsibe tesszük, ráöntjük a tejszínt és forró sütőben megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook