Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Mustáros kéregben sült hal recept

Mustáros kéregben sült hal recept

A Mustáros kéregben sült hal hozzávalói:
80 dkg ponytfilé
5 dkg vöröshagyma
10 dkg liszt
1 evőkanál mustár
1 mokkáskanál őrölt bors

2 dl olaj


A Mustáros kéregben sült hal elkészítési módja:
A halat enyhén sózzuk borsozzuk.A vöröshagymát apróra vágjuk összekeverjük a mustárral ízesítjük sóval borssal.A halat megforgatjuk a lisztben,majd rákenjük a hagymás mustárt.Forró olajban mindkét oldalát készre sütjük. Körete vajas burgonya


Kategória: Halas ételek receptjei


A mustáros kéregben sült hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook