Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros karajszeletek recept

Mustáros karajszeletek recept

A Mustáros karajszeletek hozzávalói:
karajszeletek
liszt

olaj
mustár
szerecsendió
őrölt bors
2 dl tejföl


A Mustáros karajszeletek elkészítési módja:
A szeleteket enyhén kiklopfoljuk, a szélüket bevagdaljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd tányérra tesszük. Az olaj alatt a tüzet elzárjuk, belekeverünk egy púpozott kávéskanálnyi mustárt, belereszelünk egy kevés szerecsendiót, megszórjuk késhegynyi őrölt borssal, hozzáadjuk a tejfölt és a mártást alaposan összeforraljuk, majd a hússzeleteket visszatéve a lébe forralunk egyet rajta.

Tetszőleges körettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros karajszeletek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook