Munkaügyi központ teszt írás? (beszélgetés)
Hát igen :(
1. A Magyar Köztársaság elnöke: Sólyom László.
2. A Magyar Köztársaság Kormányának miniszterelnöke: Bajnai György Gordon.
3. A Magyar Országgyűlés elnöke: Szili Katalin.
4. A Magyar Alkotmánybíróság elnöke: Paczolay Péter.
5. A Magyar Legfelsőbb Bíróság elnöke: Baka András
:(
Azzal a szoftverrel kéne valamit csinálni, amivel dolgoznak. Kis korszerűsítés ráférne. Annyi új szakma van.
1.
Milyen szakmai végzettséggel rendelkezik?
ipari mezőgazdasági szolgáltatási egyéb……………
Az enyém hova tartozik?? Irodavezető, marketing és reklámügyintéző
Nem téged nevettelek ki, hanem, ha ilyet kérdeznének! Ugye nem értetted félre?
Bajnai Gordon....
Azt nekem is elmondta a csaj, hogy én álljak neki munkát keresni, mert nem hiszi, hogy ilyen végzettséggel keresnének embereket.
Meddig jár amúgy ez a segély?
Én is pont így vagyok! :( Kísérleti osztály voltunk, utánunk, még pár évig ment ilyen képzés (technikusi).
Na meg mikor nekiállt kérdezni harmadjára is hogy ez milyen szakma, meg pontosan hova jártam suliba. Gondoltam beviszem a bizonyítványokat, ha nem hisz nekem. Meg a keresztkérdések: pl. mi volt a sulim címe. Előtte felhívtam őket, hogy milyen papírok kellenek, gondoltam elviszem a bizonyítványt, diplomát. Nem kérték, nem vittem, jobb lett volna...
a tanfolyam neked ingyenes és melette kapsz pénzt majd, ezt nevezik keresetpótló juttatásnak.
de ha netán közbe találsz melót ami miatt otthagynád akkor otthagyhatod nemkell visszafizesd.de csak ugynem lehet-
Nekem azt mondták, ha eljárok tanfolyamra semmit nem fizetnek azokra a napokra.
Mit kell kifizetnem? Bocs, a végét nem értettem. Magát az egész tanfolyamot fizettetik ki, ha nem találok munkát?
Hála az égnek csak most kerültem olyan helyzetbe, hogy regisztráltassam magam, de elég ciki volt...Ahogy ott az emberrel bánnak...
Pl. hiába mondtam a csajnak, hogy milyen végzettségeim vannak nem talált olyat a gépben. Mondjuk ezt sem értem, hogy miért nem azt írja be ami vagyok, miért egy listáról kell kiválasztania?
de.kapom a minimált mellette.
de nem lehet hiányozni vagy a tanfolyam 10 % át ami pl nagyon kevés szokott lenni.2-5 nap kb
ha találsz melót elfogadják,ha abahagyod.mást nem akkor ki kell fizesd
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Munkaügyi központ
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Munkaügyi központ képzéseinél, milyen felvételi elbeszélgetés vagy teszt van?
- Tud valaki abban segíteni, hogy a munkaügyi központok képzéseire jelentkezéskor milyen felvételi elbeszélgetés ill. teszt van?
- Jelentkeztem munkaügyi központ által támogatott képzésre. Milyen tesztkérdésekre számíthatok?