Munkanélküliség (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Munkanélküliség
Nem is csak annyi a gond, hogy nem kellünk, hanem lassan már nincs is hova jelentkezni. Mindenki, aki dolgozik meghúzza magát, kicsi pénzért jó sokat dolgozik, csak maradjon munkája, aki pedig itthon ül, az itt is marad. A legjobb dolga még mindíg a közszférában dolgozóknak van, de úgy látszik ők ezt nem tudják, mert még mindíg nem elég nekik semmi, pedig ha tudnák, hogy a vállalkozások, KFT-k és sorolhatnám hogyan, s milyen szemét módon bánnak az alkalmazottaikkal, s mindezért mennyit fizetnek.........nos talán akkor elgondolkodnának.
Azért én is próbálok munkát keresni.......hátha mégis találok valamit.
Tudom, hogy pozitívan kell hozzáállni, de nem megy. Elkeserítő ami ebben az országban megy.
A becsületesen dolgozni akaró ember fejbe is lőheti magát, mert az nem kell...
Ne érts félre, de irigyelek. Vezető pozícióban, jó fizuval építkeztek. Ha ezt megtehetnénk, és közben egy főnök rigolyáit kellene elviselnem én boldog lennék.
Jelenleg nem tudom, hogy meddig elég a tartalékunk és meddig tudom fizetni a számláinkat, és meddig tudok edni adni a kislányomnak, és mi lesz a születendő fiammal...
Logisztikai Központ Alsónémedi - Munkatárs
2351 Alsónémedi
2402.hrsz.
Dátum: 2009.12.14
CBA Cent diszkont üzletlánc
MOGYORÓD-i üzletébe
munkatársat keres.
Fényképes szakmai önéletrajzukat a fizetési igény megjelölésével a kazar.judit@cba.hu
e-mail címre várjuk.
Logisztikai Központ Alsónémedi - Targoncavezető
2351 Alsónémedi
2402.hrsz.
Dátum: 2010.01.26
Alsónémedi logisztikai központunkba magasemelésű targoncavezetői vizsgával rendelkező munkatársakat keresünk. Munkába járás céges busszal megoldott. Önéletrajzokat a kazar.judit@cba.hu email címre várjuk.
CBA Élelmiszer - Csemege pultos
1111 Budapest
Lágymányosi út 17/b.
Dátum: 2010.01.18
Gyakorlattal rendelkező, csemegpultos munkatársakat keresünk. Érdeklődni a boltvezetőknél lehet az alábbi telefonszámon: 30/625-9216.
Érdeklődni:
Kapcsolattartó: M.Á.K.'99 Kft
Tel.: 30/625-9216
CBA Élelmiszerüzlet - Csemege pultos
1071 Budapest
Dózsa Gy. út 54.
Gyakorlattal rendelkező, csemegpultos munkatársakat keresünk. Érdeklődni a boltvezetőknél lehet az alábbi telefonszámon: 30/331-9083
Érdeklődni:
Kapcsolattartó: M.Á.K. '99 Kft
Tel.: 30/331-9083
Népszínház - Csemege pultos
1081 Budapest
Népszínház u. 30.
Élelmiszerboltba gyakorlattal rendelkező csemege pultos munkatársakat felveszünk. Jelentkezni a mellékelt telefonszámon lehet: 30/682-2907
Érdeklődni:
Kapcsolattartó: M.Á.K. '99 Kft
Tel.: 30/682-2914
Fax.: 459-0560
CBA Diósd Supermarket - Csemege pultos
2049 Diósd
Bartók Béla u. 13.
Dátum: 2009.12.06
Szakmai végzettséggel illetve tapasztalattal rendelkező csemegpultos kollégát felveszünk diósdi üzletünkbe.
Önéletrajzát a cba.diosd@gmail.com e-mail címre várjuk.
Érdeklődni:
Kapcsolattartó: Hellas-Invest Kft.
Tel.: 23/381-042
Fax.: 23/381-042
E-mail: cba.diosd@gmail.com
CBA Diósd Supermarket - Eladó
2049 Diósd
Bartók Béla u. 13.
Dátum: 2009.10.14
Szakképzett bolti eladót felveszünk diósdi szupermarketünkbe!
Önéletrajzukat a cba.diosd@gmail.com címre várjuk. Tel: 23/381-042
Érdeklődni:
Kapcsolattartó: Hellas-Invest Kft.
Tel.: 23/381-042
Fax.: 23/381-042
E-mail: cba.diosd@gmail.com
Sziasztok,én is hamarosan a munkanélküliek táborába fogok tartozni.Mivel 3hete csak ettem az ideget szombaton reggel bementem a főnököm még rúgott egyet belém és én haza jöttem.
Féltem ha egy perccel tovább maradok megütöm.
Azóta nem tudom jól tettem-e.
Én is írtam a napokban egy hasonló cikket...de még cenzura alatt van:))
CSak az ideget esszük mindennap, számolunk,gondolkodunk, telefonálgatunk munkaügyben... de sehol semmi. Én már feladtam és ötletem sincs. Nekem még szerencsére meg van a munkám, de napok óta úúútálok már bejárni. Felmondani nem merek, mert nem tudom másik munkára lecserélni a mostanit. Kisváros, és semmi választék ... a biztosat nem merem feladni a bizonytalanra.
A férjemet január elején elbocsájtották az állásából. Azóta regisztrált munkanélküli és a profession és workania és minden létező oldalon regisztáltam őt, küldöm az önéletrajzát és eddig semmi. Fel sem hívták, még válaszra sem méltatnak minket, sőt van olyan cég ahonan a visszaigazolás úgy érkezett, hogy élből törölték a levelünket.
A munkanélküli sem közvetítette ki még sehova.
Elkeserítő. Én 7 héten belül szülni fogok. Van még jövőnk? Vagy ássuk el magunkat?
Nagyon jó a cikk,és nálam is most ugyan ez a helyzet!Felmondtam 1 hete a munkahelyemen,mert nem bírtam már idegekkel...pontosan,amit,és ahogyan leírtad:ingyen túlórák,vezetők viselkedése stb...
Most intézem az új munkahelyemet!Mondhatni álmaim munkahelye!Nagyon boldog vagyok! :)))
Ugrás a teljes írásra: Munkanélküliség