Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
kinek mijen a szrencséje,én irtam ma egy régi forumba de senki nem válaszolt.
Akkor jól tudtam én..
én sok negatívat hallottam..erről a helyről
Én 32 vagyok és 1,5 éve nincs munkám közben elvégeztem egy tanfolyamot is. De nem lett jobb a helyzetem. Ez az ország egyszerűen élhetetlen.:(((
Hat meg varom egyszer a baratnom mit mond milyen... amugy csak az bant meg csinaltam a szakacs sulit ... plussz manikur pedikur s most mennjek gyarba amihez nem is ertek ... no de ez van
tudjátok nekem az a leggázosabb, hogy reggelent nincs előttem cél.
takarítás, főzés ezek nem célok...mert ez alap...én munkára vágyok, egy évvel ezelőtt pörögtem ezerrel éreztem, hogy élek
Jaaaaaaaaaaaj,el ne menj oda!!!!8 hónapig ott dolgoztam!A börtön is jobb lehet annál!Kérdezd meg a netfüggők fórumban,mit éltem át,nekik nap mint nap meséltem! :(
Január 26-án lesz 1 éve,hogy felmondtam!!!SOHA TÖBBET!
Látjátok valaki elindít egy ilyen fórumot és mennyien lettünk hirtelen.De legalább kiadjuk magunkból az ideget.Ez is valami.Hajrá mindenkinek.
köszi .megnézem,csak az a baj hogy a központba mindig azt mondják hogy már nincs hej,
Szia
egy ismerősöm ott dolgozik...de gálya..és pénz meg kevés:(
próbáld meg...lehet jobb mint a semmi..szállást adnak azt tudom...próbáld ki!
Én erröl nem hallotam,de ekez hasonlo van komáromba ott dolgozik ismerösöm
az afsz.hu-n utána tudsz nézni a tanfolyamoknak.
Mi nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk a hitel miatt.Ha mindent kifizetnék nem maradna kajára.Nehéz hónapok és van egy ovis lányom aki nem szeretném ha megérezné ezt a mostani helyzetet.
En mint irtam erdelybol vagyok itt van egy hirdetes ,hogy keresnek zalaegerszegen egy telefon gyarba munkasokat szalas meg oldva azt mondjak . A baratnom tegnap ment ki halotattok valamit rola vajon milyen ?
Annak idején kaptam 3 hónap munkanélkülit de mivel kiskönnyvel dolgoztam nincsennek meg a napjaim amihez járna a munkamélküli segély.De mi van azzal aki mögött senki sincs aki segítene neki.Rossz bele is gondolni.
nem is hivtam,ez még dc elejln volt.
nekem nincs bolti pénztáros OKJ-s képzésem,peddig most mehetnék pénztárosnak 6 orában:(
Ez k...vicces...szerintem ne hívd..ha komoly lenne ő írt volna
Akik pestiek alakíthatnánk egy klubbot.(
Nem viccelek...tök jó lenne...összejárni...
eddig elküldtem legalább 50 áletrajzot.Egyre kaptam választ ,volt benne egy tel szám és azt irta hivjam fel....?szerintetek?
Én a munkanélkülibe is jártam egy évig,de ők se tudtak nekem a képességeimnek megfelelő munkát ajánlani.Mondjuk nem lenne fontos hogy mit csináljak csak már lenne valami.Bármt elválal az ember ilyenkor ha lenne valami.
Sziasztok,
én szeptember óta vagyok munkanélküli,azóta se kellek senkinek,max. ha vki be tud vhova protezsálni.
Nagykanizsáról--eszméletlen rossz a helyzet nálunk :(
2012-ben bezár az egyetlen gyárunk,ami a lakosság 90%-át kiteszi :((
Sziasztok! Én 8. hótól nem találok munkát. Nagyon el vagyok keseredve.
Szerencsém van, mert párom jól gazdálkodik...nem éhezünk meg ilyenek....deígy nem lehet tervezni a jövőre..gyereket szeretnék...de nincs mire..honnan kapnék valami támogatást sehonnan
Én járok munka nélkülibe de nem kapok semmit...
mivel megbízással dolgoztam így nem jár semmi.(
Én 32 évs vagyok...mivel nincs gyerekem...sok felé nem vesznek fel, mert tudják mi van ha terhes leszek...így ez van...gyerekre vigyázok mostanság...de ez alaklmanként van...
Én Gyöngyösről vagyok nálunk nulla a munkalehetőség.Én 28 évig folyamatosan vartam majd négy évig egy butikba dolgoztam de visszajött a főnök felesége így alkalmazott már nem kell.Ez van
Épp ma dühöngtem egy sort,mert egyszerüen nem tudom elérni a munkanélküli központot,"vagy mi az uj neve"telefontnem veszik fel,e-mailra nem válaszolnak,elmenni hozzájuk meg 1100ft lenne.Hiába kérdeztem a tanfojamokat mikor ott jártam,mindenki csak huzta a vállát.
További ajánlott fórumok: