Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
de amikor annyira neki vagyok keseredve
és gondoltam átmenetileg elmennék árupakolónak pl éjszakára
Én is:) Elsősorban a kereskedelemben de irodai munka is jó lenne, persze olyan ami tényleg az, nem pedig adatrögzítésnek álcázott értékesítés meg telefonos zaklatás:(
Ker.boltvez. OKJ-s végzettségem van, érettségi, gyors-gépíró szakiskola és számítógépkezelő tanfolyam (szintén OKJ-s) meg némi angol nyelvtudás (középszint közeli)
Örülök neki hogy ide be lehet másolni,máshol elég szigorúan veszik az ilyesmit, pl. az nlc-n rögtön kitiltják azt aki álláshirdetést vagy állásajánlatot rak ki a topikokra. (30 napra ráadásul!)
Még szerencse hogy ezek szerint ez egy szabadabb fórum:)
Szia!Én ha találok valamit be szoktam ide másolni.Én is a kereskedelemben keresgélek.
Milyen végzettséged van?
Sziasztok!
Már egy jó ideje regisztráltam ide, csak nem nagyon használom a fórumot:)
A nagy helyzet hogy én is munkanélküli vagyok, nem is rövid ideje:( és már nagyon szívesen változtatnék ezen az állapoton!
Igaz, szolnoki vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit, Budapesten keresek állást mert még mindig ott van a legtöbb lehetőség (bár azt hallottam, egyre inkább nincs már ott se)
Főleg bolti eladói (ruházati) adatrögzítő, adminisztrátor, vagy 2 műszakos (8 órás) betanított munkát keresnék. És főleg olyat ahová több embert is keresnek egyszerre, mert több esély van rá hogy vidékiként talán én is bekerülhetek.
Ha valaki tud ilyet, írja meg priviben, megköszönném, addig is beszélgessünk!;)
Meséjjé má wazze!:))
Hogyhogy pont téged keresnek?:)