Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Hello
Most lettem először munkanélküli ha 13, vettek nyilvántartásba kaphatok jó közi kifizetést ?
Szia.
Veszprém megyei vagyok,nem jött járadék.
Neked?
Köszönöm a választ! Amúgy is töröltetni szeretné magát az illető. Tehát ha jól értem, ha nem megy be, akkor annyi, hogy törlik?
Telefonált be, de nem tudtak neki választ adni... azt sem, hogy ha lejárt, akkor hóközivel kap-e utalást. Annyit mondtak neki, hogy amíg megjön a határozat (?) addig bemehet.
Szép napot.
Ha valaki kapott hóközit Veszprém megyében kérem írja ki. Bár ahogy elnézem nem sok Veszprém megyei van itt.
Köszönöm
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mikor lesz utalás kártyán Szabolcsban? Ma hívta őket édesanyám, konkrétat nem tudtak mondani bentről,ráadásul nagyon mogorva egy nő volt aki közölte.
Sziasztok!
Egyik ismerősnek 16-án járt le a munkanélkülije. Szerintetek hóközivel megkapja a napokban? Másik kérdés, hogy 19-én kell (azaz ma) bemennie a munkanélkülibe. Mi van, ha nem megy, csak pár nap múlva?
Köszönöm, ha valaki tud válaszolni :)
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?