Munkahelyre milyen ételt visztek? (beszélgetés)
Valóban így van, ahogy írtad, de most Fi sok tanácsot kapott, lehet, hogy neki ennyi elég. Remélem, azért egy köszönömre még jön.
A magam részéről nem tudok neki segíteni, mert nekem mindig olyan munkahelyem volt, ahol volt saját konyha, és kulturált étkezde, ahol meleg ebédet ehettünk.
Pürésített leveseket. Grillezett-sült- főtt húsokat salátával, főzelékkel. Szeretem a grillcsirkét savanyú uborkával. Szeretem egy nagyobb pohárban összekeverni a sajtot kockázva, paradicsomkockákkal, vagy almakockákkal.
Pár darab diót, mandulát, mogyorót is tehetsz bele.
Grillcsirke krumplipürével.
Nálam van hűtő , de 14 óráig nem teszem be, akkor szoktam általában ebédelni.
Vittem már paprikába töltött körözöttet is, ilyenkor nem teszek bele v.hagymát, ha valakihez szólok el ne ájuljon.Ha többen vagytok egy szobában, nem vinnék olyan ételt, ami szagos. Halat, pl. ez többeket irritálhat.
A szokásokat Te ismered.
Erről jut eszembe, a kollégák mit esznek, nem lehet lopni tőlük ötleteket?
Néhány órát bármi kibír hűtés nélkül, feltéve ha nem kubikos vagy és a 40 fokban teszed le a táskádat. Vicc volt, gondolom nem.
Kaphatók ezek a praktikus, gusztusos üveg tároló edények fedővel. Tehetsz bele fasírtot, de nem csak húsból, én készítek zöldségekből is. Sajt, tojás összefogja. Ez változatos vinnivaló. Egy másik kis dobozban összevágott salátát, uborkát, zellerszárat, amit szeretsz, kis szelet kenyérrel ha azt is igényled. Én sosem készítek öntetet salátára.
Az üveg edénybe vihetsz néhány palacsintát. Ezt is lehet változatos, egészséges összetevőkből kisütni sós/édes töltelékkel. Nekem van egy isteni receptem, ez a palacsinta magában is nagyon finom.
Vihetsz pörköltet, főzeléket, bármit, ha meleg ételt akarsz enni, de ezeket én simán megeszem szobahőmérsékleten is.
Sonkás tekercs, pogácsa és egyéb amit hétvégén is kisüthetsz, lefagyasztod, minden adagja olyan mint a frissen sült amikor megmikrózod, 1 kefír vagy joghurt hozzá.
Néhány zsemle kockasajt energiaital Nescafé
Este főzök otthon
További ajánlott fórumok:
- Milyen munkahely ahol az egyik embert még a boltba sem engedik át 10 percre munkaidő alatt, a másik meg 1,5 hónapig nem jelenik meg?
- Milyen otthonról vitt ételt eszel a munkahelyeden?
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?
- Milyen volt az első nap az új munkahelyen?
- Milyen érzés, mikor olyan munkahelyről kell eljönnöd, ahol több éven keresztül nagyon jól érezted magad?
- Milyen tanácsokat adnál azoknak, akik újak egy munkahelyen?