Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Munkahelyre milyen ételt visztek? fórum

Munkahelyre milyen ételt visztek? (beszélgetés)

okt. 20. 20:42
Péksüteményt és gyümölcsőt.
okt. 12. 20:18
Ezek jók, köszi mindenkinek. Jöhetnek még ötletek.
27. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 19:36
Ha nincs hütő diákcsemege magok keksz bevita müzli
okt. 12. 19:35
Változó ritkán fött ételt is
25. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 22. - Ildi)
okt. 12. 19:10
Van aki nem engedheti meg magának a rendelést.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Fokhagyma)
okt. 12. 18:19
Én is csak kitaláltam ezt-azt, szerintem tök használható. Boldog lettem volna ha így ehettem volna aktív koromban. Amikor én dolgoztam többnyire 1 zacskó tejet és fél kiló kenyeret vittem, volt hogy néhány szem kekszet. Sokszor 10 óráztam. Spórolnom kellett nagyon hogy elkerülhessek anyám mellől, mellette a fiamnak se akartam azt mondani hogy nincs. Volt is szívás renesen mert több komoly betegségem is lett. Rendesen kerll enni. De már minden oké. Majdnem. :)
23. fokhagyma (válaszként erre: 20. - 55Judit)
okt. 12. 17:52

Valóban így van, ahogy írtad, de most Fi sok tanácsot kapott, lehet, hogy neki ennyi elég. Remélem, azért egy köszönömre még jön.

A magam részéről nem tudok neki segíteni, mert nekem mindig olyan munkahelyem volt, ahol volt saját konyha, és kulturált étkezde, ahol meleg ebédet ehettünk.

22. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 17:24
Semmit.Nálunk van hütő de rendelek inkább vagy elvonulunk étterembe.
21. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - 55Judit)
okt. 12. 16:44
Biztos kiírta és elment dolgozni :)
okt. 12. 16:40
Olyan sok olyan fórum indul, ahol csak a fórumozókat foglalkoztatják, a fórumindító meg rá sem hederít a témára.
19. cicosz
okt. 12. 16:21
semmit
18. spann
okt. 12. 15:24
Semmit nem viszek, odarendelem a Jófalat ételfutárral.
17. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 14:46
Nekem ételtermoszom van. Reggel 5 órakor pakolok bele, és 10 órakor még meleg/hideg az étel. 0,7 literes, egy embernek tökéletes.
16. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 13:51
Üzemi konyha nincs? Mert ha van napi egyszeri főtt étel, akkor már könnyebb a helyzet.
okt. 12. 13:47

Pürésített leveseket. Grillezett-sült- főtt húsokat salátával, főzelékkel. Szeretem a grillcsirkét savanyú uborkával. Szeretem egy nagyobb pohárban összekeverni a sajtot kockázva, paradicsomkockákkal, vagy almakockákkal.

Pár darab diót, mandulát, mogyorót is tehetsz bele.

Grillcsirke krumplipürével.

Nálam van hűtő , de 14 óráig nem teszem be, akkor szoktam általában ebédelni.

Vittem már paprikába töltött körözöttet is, ilyenkor nem teszek bele v.hagymát, ha valakihez szólok el ne ájuljon.Ha többen vagytok egy szobában, nem vinnék olyan ételt, ami szagos. Halat, pl. ez többeket irritálhat.

A szokásokat Te ismered.

Erről jut eszembe, a kollégák mit esznek, nem lehet lopni tőlük ötleteket?

14. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Globus)
okt. 12. 13:32
Amúgy meg igen, a legtöbb főtt étel eláll 5-6 órán át, ha munka előtt kiveszi otthon a hűtőből. Ha nem a munkaidő 11. órájában ebédel, akkor nem kellene, hogy baja legyen. Mondjuk tejfölöset, tejszíneset lehet, hogy nem vinnék így, de pl. egy rakott valami is jó lehet, vagy sült húsok akár.
okt. 12. 13:32
Salátamixet + 1 paradicsomot vettem reggel a piacon. Ha nem volt időm a spárba kimenni sültcsirkéért volt a fiókban mindig egy Rio Mare.
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 13:29
Miért nincs hűtő? Ma már hozzátartozik egy kis konyha, ahol a munkavállalók leülhetnek elfogyasztani az ételt. Ennek pedig alap felszerelése egy hűtö.
okt. 12. 13:18

Néhány órát bármi kibír hűtés nélkül, feltéve ha nem kubikos vagy és a 40 fokban teszed le a táskádat. Vicc volt, gondolom nem.

Kaphatók ezek a praktikus, gusztusos üveg tároló edények fedővel. Tehetsz bele fasírtot, de nem csak húsból, én készítek zöldségekből is. Sajt, tojás összefogja. Ez változatos vinnivaló. Egy másik kis dobozban összevágott salátát, uborkát, zellerszárat, amit szeretsz, kis szelet kenyérrel ha azt is igényled. Én sosem készítek öntetet salátára.

Az üveg edénybe vihetsz néhány palacsintát. Ezt is lehet változatos, egészséges összetevőkből kisütni sós/édes töltelékkel. Nekem van egy isteni receptem, ez a palacsinta magában is nagyon finom.

Vihetsz pörköltet, főzeléket, bármit, ha meleg ételt akarsz enni, de ezeket én simán megeszem szobahőmérsékleten is.

Sonkás tekercs, pogácsa és egyéb amit hétvégén is kisüthetsz, lefagyasztod, minden adagja olyan mint a frissen sült amikor megmikrózod, 1 kefír vagy joghurt hozzá.

okt. 12. 12:45

Néhány zsemle kockasajt energiaital Nescafé

Este főzök otthon

9. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 12:42
Akkor sem romlana meg egy friss étel, ha pár órán át nincs hűtve. Nyilván 35 fokban más tészta, de akkor általában nem is olyan típusúakat kíván az ember.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
okt. 12. 12:42
Szerintem egy saláta is elvan pár órát hűtés nélkül, hozzá az a bolti tasakos szósz, vagy olajos alapú öntet külön csomagolva. Tonhal vagy akármilyen hal konzerv, abból is vannak ezek a saláta jellegűek, konzerv készételek amiket csak melegíteni kell de szobahőmérsékleten is teljesen jól ehetőek. Főtt keménytojás is elvan hűtés nélkül sokáig.
okt. 12. 12:32
Ha 3 óra alatt nem olvad ki benne a jegesre fagyott cucc, akkor szerintem 6-8 órán át bőven hidegen/melegen tart valamit. Jégakkuval még jégkrémet is vihetsz be. 😊
okt. 12. 12:29
Zabkása, chia puding, fehérje shake. Mikró van, csak hűtő nincs? Kicsi hűtőre nem tudtok összedobni a kollégákkal, vagy kérni a vezetőségtől?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
okt. 12. 12:25
12 órás munkához, kevés, ha kibír három órát.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 12:13
Thermo táska néven keress, nagyon jóképűek vannak. Ma küldtem fagyasztott árut Bp-re kocsival, 2 jégakku között. Három órát utazik és nem olvad fel sosem.
3. fenevigye (válaszként erre: 2. - Levarosbukta)
okt. 12. 12:06
Pont ezt akartam irni.
okt. 12. 12:05
Lehet venni melegentartó ételhordót, vagy éppen hűtőtáskát és akkor bármit.
okt. 12. 12:01
Hűtő nincsen. Operátori élet ez. Már unom a szendvicset, péksütit. Ha nemeszek, akkor otthon kifalom a hűtőt. Mit szoktatok vinni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook