Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Munkacsere és barter üzlet fórum

Munkacsere és barter üzlet (beszélgetős fórum)


11. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Fipkesz)
máj. 22. 14:06

Ezt ugye bár csak lokálisan lehet megoldani.

Szóval szerintem ennek így most, semmi értelme. A helyi viszonyokat lehet csak érdemben figyelembe venni, ott igénylik-e az emberek, vagy sem. Szerintem.

Amúgy ez nagyon is jó dolog.

máj. 22. 11:57
Szerintem a hegesztés egy kitűnő példa , 12 évet dolgoztam egy ipari üzemben ahol hegeszteni is kellett volt lehetőség privát munkákra is . Jelenleg Tolna megyében van az eszköz , de elképzelhető hogy ott van rá nagy szükség . Budapesti kicsi lakásban lehetetlen mindent tárolni . Másik gondolat pedig , hogy ennél kisebb munkát szeretnék találni , túlvállalni magam se egészséges dolog . Viszont a kerti munka lehet egészséges .
9. Guruljka (válaszként erre: 8. - Fipkesz)
máj. 20. 01:06

Igen, de pl. én el tudom küldeni a fordításomat mailben.

Ha teszem azt kerítés hegesztést kérnék cserébe, akkor nem biztos, hogy pont az kért fordítást, aki tud hegeszteni és nem is az ország másik végében lakik.

máj. 19. 23:53
Igen , nagyon pozitív hozzá állás kell , hogy ne a " kihasználó " és a minek strapáljam magam másokért feleslegesen gondolatok foglalkoztassanak , ha van némi bizalom egy hosszabb láncolat is kialakulhat . Ha csak pár személy jókedve emelkedik az később rám , a gyerekemre is visszahat . A jó példa napjainkban is fontos .
máj. 18. 15:21
Köszönjük a javítást a címben!
6. simple (válaszként erre: 1. - Fipkesz)
máj. 17. 21:33
Barter.
máj. 17. 21:17
Ez jól hangzik.
máj. 17. 20:56
3. Guruljka (válaszként erre: 2. - Sikerbox)
máj. 17. 20:53

Volt valami más néven is (valami szeretet-xxx) ilyen, egy darabig tagja voltam. Még a Facebook előtti idők voltak ezek.

Én ott a fordítást ajánlottam fel, de nem jött össze valahogy semmi.

Egy valakinek segítettem, de nem viszonzódott.

2. Sikerbox (válaszként erre: 1. - Fipkesz)
máj. 17. 15:13
Nem tudom hallottál-e róla, régen volt egy "Barátság bank", ennek pont az volt a lényege, hogy az egyiknek fordítás kellett, a másik cserébe megcsinálta a zárat. Vagy én sokszor megcsináltam a villanyt, kaptam érte fordításokat, mert az kellett. De valóban, vannak akik ki is szeretnék használni. Na azokat el kell küldeni. Van aki vállal szobafestést, cserébe egy hétig vigyáz a gyerekedre. Ezek talán még működnek.
máj. 17. 13:22
Az oldal egy tagjának kerti munkában , vagy defektes bicikli kerék javításában vagy létra és egyéb elszállításában szívesen segítenék , nem feltétlen értékarányos cserével , akár más tagtárs részére történő viszonzásával . Te milyen kis sgeítséget adnál csere alapon ? Esetleg most mire lenne szükséged reálisan ? Azért építs egy házat nekem kicsit túl arcátlan , reális gondolatokat várok .

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook