Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » MPL csomag hova kerül? fórum

MPL csomag hova kerül? (beszélgetés)

szept. 2. 15:56

Hová kerül az MPL csomag? Hát például téli este a kerítésen át bedobva a kertünkbe! Na jó, ne általánosítsunk, csak egyszer fordult elő, hogy másnap reggel félig megfagyva a földön találtuk a cuccott. De elég időrabló és idegeket megviselő volt, mire elintéződött a dolog.

Szerintem sokkal jobb csomagautomatába kérni a csomagokat. Akkor nem kell várni otthon a kézbesítőt, akkor mész érte, amikor ráérsz.

12. Icuska538 (válaszként erre: 4. - Gratia)
aug. 31. 21:41
Postás vagyok! 😃 Tehát 1xkézbesiteni próbálja, ha nem sikerül értesítőt hagy. Beviszi a kézbesítő postára, amely szerepel az értesítőn. Ha nem veszik át 5 munkanapig kb 6.vagy 7.napon újra kézbesiteni próbálják. Ha sikertelen vissza a feladónak. Szivrsen
aug. 31. 19:38
Nekem ígérték, de nem hozták másodjára.
10. gigi> (válaszként erre: 1. - Gratia)
aug. 31. 18:44
Igen oda. Az enyém is megérkezett ma,csak az ott dolgozó hölgyike húzza az időt mindig valamivel. 😅
9. EzotErika (válaszként erre: 6. - Gratia)
aug. 31. 16:22
Bocs, hogy merészeltem azt gondolni, a kérdésed alapján, hogy nem tudod hogy POSTÁRAa kerül a csomag. Ezért Lírtam ki a nevét. Nem kioktatásnak szántam...
8. andi6020 (válaszként erre: 6. - Gratia)
aug. 31. 16:11
Biztos valami ezoterikus izé, hogy ki kellett volna írnod :D
aug. 31. 15:27

Az MPL-ről nincs jó véleményem. Töbször előfordult, hogy a lakásra kért csomagot menetközben sikertelen kézbesítésnek jelentette le a futár. A lakásnál nem volt, telefonon nem jelzett hogy csomagot hoz és a lakásnál sem próbálkozott meg kézbesítéssel. Csak egyszerűen lejelentette hogy sikertelen és leadták a kerület Főpostáján.

Vagyis ott érdeklődj.

6. Gratia (válaszként erre: 5. - EzotErika)
aug. 31. 15:11
Igen, tudtam. Ez most miért fontos?
5. EzotErika (válaszként erre: 1. - Gratia)
aug. 31. 14:45
MPL= Magyar Posta Logisztika
4. Gratia (válaszként erre: 3. - Alnisa)
aug. 31. 14:10
Másodszorra másnap jött?
3. Alnisa (válaszként erre: 1. - Gratia)
aug. 31. 14:07
Nem feltétlen, múltkor azt mondta a futár, hogy ha nem tudja másodszorra átadni, akkor visszaküldik a feladónak.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Gratia)
aug. 31. 14:02
Igen,,de megpróbálják mégegyszer,,illetve változtathatsz a címen.
aug. 31. 13:48
Ha az MPL hoz nekem csomagot, de nem tudom átvenni, akkor a helyi postára kerül? Vagy rosszul emlékszem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook