Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Mozart golyó recept

Elkészítési idő 15 perc

A Mozart golyó hozzávalói:
20 dkg darált dió,20 dkg pórcukor,20 dkg reszelt étcsokoládé,vagy 2 evőkanál kakaó,1 evőkanál lekvár,2 evőkanál rum,1 tojás fehérje,kristálycukor,20-30 szem rumos meggy.


A Mozart golyó elkészítési módja:
A hozzávalókat összedolgozzuk,vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk,mindegyik közepébe egy szem meggyet teszünk.Kristálycukorba forgatjuk, és mignonpapírba helyezve 1-2 napig hűvös helyen szikkadni hagyjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mozart golyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook