Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mounjaro tapasztalatok fórum

Mounjaro tapasztalatok (beszélgetés)

1 2
50. Nigella Sativa (válaszként erre: 47. - 1706916ae4)
márc. 1. 14:41
Te észt osztani jöttél ide?
49. taisusan22 (válaszként erre: 48. - Taisusan22)
dec. 9. 09:50
12 gyomorpolip, nem 912!!!
dec. 9. 09:49

elmondom az en tapasztalatomat. 14 eve 2es tipusu cukorbetegseg, BMI 40 felett. A cukorbetegsegemre Metformint adtak, elso perctol gyomor panasz okozott 912 gyomorpolipom lett a gyogyszertol),

majd 13ev konyorges utan a gyogyszert lecsereltek Mounjarora. elso 2honapban 2.5mg do

zist kaptam, enni alig ettem,teljesen elvette az etvagyam, es ez azzal jart hogy semmi erom nem volt.amit ettem azt tobbnyire kihanytam.

majd jott az 5mg. 3szor irtak ezt fel. ettol se ettem, gyenge voltam , raadaasul elkezdett fajni a gyomrom is, es hanytam mint a muranyi kutyaja. 3honapja a 7.5mg-ot irjak fel. ugyanezek a tunetek,csak durvabban. kiderult, a Munjaro osszes mellekhatasat elszenvedem, a fej es gyomorfajas, hanyas, szorulas,reflux, lett epekovem es mar korhazban vagyok akut hasnyalmirigygyulladassal. azonnal abbahagytam, orvosi javaslatra. de mar keso. raadasul azt tapasztaltam hogy 3 teljes adag utan a tollban nem marad csak "fel" adag a negyedik dozisban. tehat jo kis uzlet a gyartoknak. Ez a szar CUKORBETEGEKnek keszult, nem lusta fogyni vagyoknak!!!!! rettento sok a mellekhatasa, hosszu tavon eleg durva,maadando karosodast okoz. le kellene ultetni azt az orvost aki csak ugy felirja a nem cukorbetegeknek, (ezzel gyogyszerhianyt okozva), foleg ugy ha nem szmol be az orvos az esetleges hosszu tavu mellekhatasokrol. A munjaro injekcio hasznalta mar halalt is kovetelt az Allamokban. az agyam eldobom,ha olvasom a hozzaszolasaitokat, 6kgtol,meg 13tol akartok megszabadulni ezzel a mereggel, ahelyett hogy visszafognatok a szenhidrat zabalasat es lemennetek egy edzoterembe.

47. 1706916ae4 (válaszként erre: 46. - Tami)
2025. szept. 4. 13:37

13 kg fogyás miatt írattad fel? Nem semmi. Ennyi idő alatt anélkül is lefogytál volna megfelelő étkezéssel és annyi fehérjével, hogy ne legyen izomvesztés.

Remélem, sikerül tartani a súlyod!

46. Tami
2025. szept. 4. 13:18
Sziasztok. Eloszor is. Mar a haziorvos is felirhatja az injekciot igy nem kell konzultacioert fizetni. En februarban kezdtem 83 kiloval es 1 toll 2,5-ost 1 toll 5-ost felhasznaltam 10 kg.fogytam 10 hét alatt. Ez februarban 183 ezer volt.Nem hiztam vissza juliusif de még 3-4 kg le akartam adni vettem 2,5-ost, le is ment a 3 kg igy jelenleg 70 kg vagyok. Nekem jot tett, rendben van a pajzsmirigyem is a cukrom is es sokkal fittebb lettem. Sajnos izomvesztessel jar a sulyvesztes ezt ujra kellene epiteni😓. Nekem jok a tapasztalataim remelem tudom tartani a sulyomat ha mar enyit koltottem ra😁
45. Pret (válaszként erre: 40. - Moooo)
2025. aug. 26. 14:43
Remélem akkor ettől az 5östől már fog történni valami érdemben, meglátjuk. Utána úgyis kell mennem vérképre meg kontrollra, és akkor megmondom neki hogy úgy írja fel a következő emelt adagot, a 7,5et, hogy nagyobb dózisúból és akkor majd beosztogatom én is. Nem mind1 hogy 1 hónapig v kettőig tart ki egy toll :)
44. Pret (válaszként erre: 42. - Trkrnt)
2025. aug. 26. 14:40
Jó hogyha előre vérképpel mész. Teljes vérkép, májfunkció, hasnyálmirigy, cukor, inzulin. Legalábbis tőlen ezeket kéri, de én IR-es vagyok
43. Pret (válaszként erre: 40. - Moooo)
2025. aug. 26. 14:39
Köszi, én múlt csütörtökön végeztem a 2,5mg-golden dose-al, de ezen a héten kb éhesebb vagyok mint előtte voltam. Most csütörtöktől már az 5-öset fogom beadni, de nálam nem igazán van fogyás. Az első 3 héten vmi volt, azóta nem érzem, hogy ment volna le.Én 8 kilógrammot szeretnék leadni, de most kissé elkeseredtem, hogy 200.000 forint kidobott pénz lesz az ablakon?
42. trkrnt (válaszként erre: 29. - Maridecember)
2025. aug. 26. 09:56
dr. Balogh Illés milyen labort kért a felíráshoz, ha egyáltalán kér? Nemsokára megyek hozzá, és megspórolnám a 2 konzultációt, ha már az elsőre tudom vinni az eredményeket. Nagyon köszi előre is :)
41. ERIBERI (válaszként erre: 40. - Moooo)
2025. júl. 29. 12:30
Én is felesben szúrtam. De én csak úgy hogy fél adagot tekertem ki. Nem fecsiztem. Nekem csalódás volt. Nem azt mondom hogy nem jó... De én Többet vártam ennyi pénzért.
40. moooo (válaszként erre: 39. - Pret)
2025. júl. 28. 11:10
Két hónapja kezdtem el, ennyi idő alatt fogyott el egy 10 mg-os doboz, úgy, hogy vettem 1ml-es inzulinos tűt (10 db) és fél szívtam a tollából. Ez azért fontos, mert nagyon drága és 4 adagot tartalmaz egy doboz (kb 150.000 Ft), de ha feliratsz egy nagyobb dózisút elsőre, akkor 1 hónap helyett, több mint 2 hónapra elég. Én viszonylag szigorú diétát tartok, de ezzel simán megy, mert szinte nulla az étvágyam, ha 1-2 étkezés kimaradna, az sem hatna meg. Szóval nekem 1 tojás némi zöldség a reggeli, ebéd 1 tofu+ főtt zöldség (30 dkg) vacsi joghurt+kevés gyümölcs étrenddel lement 7 kg 60 nap alatt. Ez lehet kevésnek tűnik, de nekem jó, mert régóta figyelek az étkezésre, és nagyon beállt a fogyasom előtte. Még 1 dobozzal szűrők és meglesz az általam vágyott 68 kg. 😁 Szóval nagyon ajánlom!
39. Pret
2025. júl. 25. 13:04
Mindenki eltűnt innen? :D:D
38. Pret
2025. júl. 23. 15:23
Van valakinek tapasztalata vele? Első hónap alatt történik egyáltalán valami?
37. Pret
2025. júl. 21. 11:45
Nekem holnapra van időpontom az endokrinológushoz. Ozempicet már nem kaphatok amiláz érték miatt, az elmúlt 4 hónapban Mysimbát szedtem, de már nem vagyok képes lenyelni, nagyon nem bírom a gyógyszereket ezt szeretném feliratni ha segít. Ahogy látom pozitívak a tapasztalatok. Rajtam 6-8 kiló plusz van amitől szeretnék megszabadulni. Egyszer már sikerült évekkel ezelőtt ozepic-kel de természetesen visszajött több mint a fele
36. Pret (válaszként erre: 26. - Margóanna)
2025. júl. 21. 11:40
Sikerült kideríteni melyikben? Néztem elég sok van, de ha más nincs mindent felhívom
35. maridecember (válaszként erre: 34. - Moooo)
2025. máj. 28. 18:12
cca 140 000 Ft-ba kerül....biztosan gazdaságosabb...én nem próbáltam így...
34. moooo
2025. máj. 18. 18:29

Sziasztok! Remélem van itt valaki, aki tud pár kérdésre válaszolni. 😁 Szóval régebben saxenda-t szúrtam, de erős refluxot csinált, így abba hagytam. Most szeretném ezt feliratni. Kérdésem lenne azokhoz, akik használjak..

Tapasztalatok gyomorégést, refluxot a használat során?

Mennyibe kerül a legnagyobb(10mg/ml) dózisú injekció és mégérti-e azt íratni, úgy értem gazdaságosabb-e és hogyan lehet fél vagy negyed adagot beadni? Gondolom a gyakorlott tudják hány kattanás...

Előre is köszönöm a választ!

33. ERIBERI (válaszként erre: 32. - Elyn)
2025. máj. 15. 13:03

Nem láttam ilyen videókat. De jó egészségügyis lévén, persze hogy nem hagytam benne... 😁😁

Az első adag után kb.-4kg Nem tudom pontosan, nem merek mérlegre állni. Viszont a ruháimon érzem hogy pár kg ment le.. semmi extra mellékhatás. Teljesen jól elvagyok. Most kezdek majd el mozogni. Idáig nem változtattam semmin, csak a kaján.. még 1 adagot bevállalok, többet nem mert nagyon drága.

32. Elyn (válaszként erre: 31. - ERIBERI)
2025. máj. 13. 20:13
Külföldi videókon látni, hogy injekcióval v.egyéb módon kiszedik, de én ilyesmit nem ajánlanék, nyilván az rá van számolva.Egyébként milyen tapasztalataid vannak a használattal? Én még mindig halogatom és félek a beadástól is..:(
2025. máj. 12. 11:59
Sziasztok. Most érek az első pen végére. Másnak is maradt át elejében még anyag? Elvileg megvolt az adag, de a kis szürke bigyó nem ment ki teljesen a végéig. És látom, hogy ott van még folyadék benne egy fél cm-es szakaszon, de tekerni nem engedi tovább. Ennyi pénzért azt a fél adagot igazán oda adhatták volna, ez így kész pocsékul.. 😁😁🤣
30. Elyn
2025. ápr. 28. 20:28
Nekem dietetikus írta fel.Bármelyik dietetikus vagy endokrinológus felírja, ehhez nem kell cukorbetegnek lenni, vagy extrém túlsúly...
29. maridecember (válaszként erre: 28. - Netti_99)
2025. ápr. 19. 19:24
Dr rose klinika, dr Balogh Illés endokrinológus
2025. ápr. 14. 21:46

Sziasztok!

Tudtok olyan endokrinologust aki felirja?

27. Elyn
2025. ápr. 9. 19:27

Én még nem kezdtem el, a receptem viszont már két hónapja megvan, de még nem döntöttem a használata mellett.

Azt viszont tapasztaltam, hogy rendesen megugrott az ára , 2 hónapja az 5mg-osnak 95 E volt, ma néztem, 107 E és 114 E forintért lehet kapni. Egyébként szinte minden gyógyszertárban van, az ára miatt annyira nem kapkodják el.

2025. ápr. 3. 21:16
Állítólag egy újpesti patikában a legolcsóbb, nem tudjátok melyik az?
25. maridecember (válaszként erre: 24. - Theo1001)
2025. ápr. 1. 07:40
Endokrinológus írja fel, de állítólag a körzeti orvos is megteheti.
2025. márc. 30. 13:28

Sziasztok,

Valaki tudna segíteni nekem az ügyben, hogy hol tudnék beszerezni Mounjaro-t ?

Előre is köszönöm,

Martin

2025. márc. 28. 07:54
Mounjaro: Az egész életminőségem megváltozott. Elmúltak a falási rohamok, a túlevés, az ebből adódó rosszullét, hányingerem, a szorulás hasmenés kombók. Harmadik hónapban mínusz 13 kínál járok. 2,5 adagot nem emeltem. Elhagytam a kolat, cukrot, alkoholt, eszek zöldséget, de még csak most kezdek tornázni.
2025. márc. 27. 19:59
Sziasztok! Most kezdem el szúrni a Mounjaro 10 mg-os injekciót. Az lenne a kérdésem,hogy 1 kattintás hány mg?
2025. márc. 26. 14:12
Sziasztok. Pár napja kezdtem el a szurit. Az első pár nap nem volt jó a közérzetem, de a 4. napra rendeződött. 2 évi Ozampic után váltottam, mert az utóbbi fél évben valamiért már nem volt jó az Ozampic. Kíváncsian várom az eredményt. Mára már jó a közérzetem. Én 5mg kezdtem, mert az Ozampicról váltottam. Ki hogy áll? Valami új tapasztalat?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook