Mostantól inkább kevesebb palackozott italt vásárolok mert... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5. Tunde44 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 1. 10:51
Hát,igen igazad van... Mi azért veszünk de nem hordjuk be a legközelebbi városba.majd lesz tán itt is lehetőség
4. Tunde44
aug. 1. 10:49
Nálunk egy kis községben sinncs még lehetőség visszaváltásra..
3. libikóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 1. 10:20
Én is,,tegnap Spar,,egyik automata sem működött.
Hétvégére szoktam üdítőt,gyümölcsös sört venni,vagy ha jönnek a gyerekek.
Most teát ,limonádét,szörpöt készítek,újra használom a szódagépet ,,így nyáron ez jó is.
Persze nem mondom hogy soha ,,de sokkal ritkábban.
aug. 1. 10:15
Meg is magyarázom miért. Ahol éppen működik az automata, mert 4-ből 3 helyen nem működik és a manuális visszaváltás SEM, ott általában akkora a sor, és mindenki 3-4 db 60 literes szemeteszsáknyi palackkal érkezik, hogy sem időm, sem türelmem nincs kivárni. A boltok személyzete magasról tojik az egészre, arra is, hogy van ahol hetek óta rossz az automata. A +50Ft kifizettetése az bezzeg megy... Engem ne nézzenek madárnak, eddig se rajongtam a palackos ásványvízért és az üdítőkért, de innentől kétszer meggondolom vegyek-e egyáltalán..
aug. 1. 10:15
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra mostantól....
- Egy évig nem vásárolok ruhát, kihívás lenne számodra?
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Aki egészségesen szeretne mostantól étkezni az csatlakozzon!segítsünk egymásnak!
- Miért vásárolok magamnak egy csomó ruhát, ha így is sok ruhám van?
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?