Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi? (beszélgetés)
Legalább nem unatkozok :)
De vagyunk így ezzel még egy páran :)
Azonban a többieknek meg annyit, hogy lehet nincs kivel megbeszélnie őszintén a dolgait azért indít fórumokat, nem lehurrogni és lealázni kell, hogy buta..és totál 8 szerintem hány éves.
Tanácsot kért és az hogy hogy néz ki..ki piszkálja meg és ki nem sem neked sem nekem nincs közöm hozzá.
Undorító és szánalmas a direkt rosszindulata egyes nőnek aki szintén nem nő ezekkel a ki ha én nem kommentekkel.
Sőt nekem az a véleményem az irigy arra hogy egyáltalán másnak van ilyen gondja mert akkor ha a feltételezéseknél tartunk én feltételezem az éteren keresztül látó véleményt nyílvánító tökéletes úri dámákról azt, hogy bizony őket egy pasi sem piszkálná meg és konkrétan itt éli ki az elfolytott vágyait!
:-) Ennyi!
Na ezzel mindent elmondtál!
Ezt a minősítést! :o)
Én tudom, hogy a szerelem öl és butít és nyomorba dönt..és azt is, hogy amit mások látnak te nem látsz..de hahó ébresztő.
Nem kapcsolat ez az ember ott használ téged ahol tud és amikor tud..és alapjáraton mint nő kikérném magamanak a helyedbe hogy másba mártogatja!:-)
Ébresztő fel és keress olyat aki megbecsül!
A fórumindítótól kérhetnék választ a kérdésemre? Legalább az egyikre, ha lehet.
Felteszem újra, hátha elsiklottál felette:
a) 2 év, vagy 7 hónap
b) 24/34, vagy 22/33?
kata, most komolyan, ha ő nem őszinte és titokban lefekszik fűvel fával és neked nem szól és te meg elkapsz valamit hpv vagy bármi
amitől olyan bajod is lehet hogy sose lesz gyereked...
szoval megér ennyit egy olyan pasi aki csak lyuknak tart?
mondd meg neki hogy te gondolkodtál és ez neked igy nem jó, vagy te leszel az egyetlen vagymehet amerre lát, jó vadászatot
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....
- 5 éves kisfiamról kiderült, hogy vérszegény. Mit tehetek, hogy javuljon a helyzet?
- HPV-m van, akkor a párom is meg kaphatta tölem?