Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Most épülő házunkba épitett konyhát szeretnék. Tudtok nekem segiteni!?! Hol találhatok megbizható kivitelezőt!?!? fórum

Most épülő házunkba épitett konyhát szeretnék. Tudtok nekem segiteni!?! Hol találhatok megbizható kivitelezőt!?!? (tudásbázis kérdés)


9. Papp Szilvia (válaszként erre: 8. - Lehoagi)
2009. aug. 10. 08:02
nagyon szívesen, remélem sikerül a megfelelőt megtalálnod:)
8. lehoagi (válaszként erre: 7. - Papp Szilvia)
2009. aug. 9. 16:48
köszi Szilvi, mindenképpen ránézek!!! további szép napot
2009. aug. 5. 22:00

Szia lehoagi!


Nekünk az egyik ismerősünknek az a munkája, vagyis a cége ezzel foglalkozik. Ők is megcsinálják előbb persze gépen 3D-ben hogy tetszik-e amit először megbeszéltetek meg készít árajánlatot is...stbstb

Itt a cég linkje (remélem nem gond hogy bemásoltam:P): [link]


Mi a studiójukat szoktuk festeni időközönként:) mindig ámulok az ottani konyhabútoroktól:D


Sok sikert!

2009. aug. 5. 21:32
Zsanikám! hát ez az, én éppen ezt nem akarom. Persze a Drágám nekem is marha segitőkész, de ismerem 18 éve és tudom, hogy mire kész lesz a ház, már a konyhára nem lesz energiája és nem is várom tőle, mert van saját vállalkozása...emberekkel stb. tehát erre nem lesz ideje. A tervezés hajahahj az nagyon megvan, de én tényleg azt akarom, ha már néznem kell egy életen át, hát örömem teljen benne s ne azt nézzem, hogy nem lettek jók a fugák, a fiókok stb. én téglából szeretném, nem csempézve és azon tényleg kijön a hiba, ha nem úgy sikerül! gratula a párodhoz, de én nem akarok sokáig várni. nem akarok kerülgetni tégladarabokat stb.
2009. aug. 5. 21:24
Szia!Az én "kivitelezőm" a párom volt,ill. még mindig az,mert nincs kész teljesen a konyhám.Lerajzola hogy milyennek képzeli el,változtattunk itt-ott,mert nekem más jött be,aztán jött a munka.Ytongból rakta fel a falakat,az alját,csepmézve lett minden oldala,ugyan olyannal mint a fal.Pont olyan amilyet akartam,szegénykém szenvedett vele,de megéri.Az ajtók még nincsenek meg,mert azt még nem álmodtam meg hogy milyen legyen.
2009. aug. 5. 21:24
nehéz megbízható szakembert találni, de most már megcsinálják a számítógépen is 3D-ben,így meg tudod nézni.
2009. aug. 5. 21:17
na igen. még nem kértem senkitől ajánlatot, tehát nemtom, kb mennyi. az sajnos igaz, hogy a mű mdf lap bútorok is drágák és egyformák. ezt valóban szépen szeretném, mert nem akarok többet épitkezni. persze nehéz, hisz ezt nem lehet átpakolni, szétszedni, ha nem tetszik!!!
2009. aug. 5. 21:15
Attól függ, mennyid van rá!!
2009. aug. 5. 21:12
Most épülő házunkba épitett konyhát szeretnék. Tudtok nekem segiteni!?! Hol találhatok megbizható kivitelezőt!?!?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook