Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia!
Örülök,hogy idejöttél:-)
Sógornőd nem lehet valami jó fej..Birom az ilyen embereket.
Sziasztok!
Nekem is Pco-m van igaz nem most derült ki, hanem már októberben.
Hát, Orsa, az tényleg sokkal nehezebb lehet, hogy a bnőid is babát várnak, meg ott van a totyogó csöppség. :( Úgy sokkal rosszabb, én egy szót sem szólok, mert a bnőim egyelőre nem akarnak babát. Persze ez hamarosan megváltozik, és minden örömöm, megértésem ellenére is nehéz lesz elfogadnom, hogy nem egyenlően osztják az esélyeket... Nagyon együttérzek Veled...
Köszi a 6000-ediket. :) Tényleg jópofa. :)
A fogyi meg majd beindul, még mindig sokat eszem, idő kell, hogy elfogadjam, vissza kell venni a mennyiségből és a minőség is nagyon fontos. A Reductil így is segít, mégsem vagyok annyira elviselhetetlenül éhes mellette, de nyilván a pótcselekvés attól még megmarad, ahhoz meg már az én akaratom kell. (és sztem az inzulin, tesztoszteron is eléggé magas lehet, ami nem nagyon segít a dologban)
Holdcsillag nézd má,tiéd a 6000.bejegyzés!:-) Na ez tématerelés lett volna az önsajnálatról:-)
Tudom,mit érzel,szerintem ez már itt mindenkivel előfordult..Nehéz belőle kilábalni,és nehéz nem erre gondolni.Én is mélyponton vagyok valamennyire,egyre jobban összejárunk azokkal a barátainkkal,akiknek másfél éves kisfia van,és imádom,de annyira rossz,ahogy látom totyogni,nevetgélni,ahogy odaszalad hozzám,vagy felmászik az ölembe,vagy lézenfog,hogy mutasson valamit..Mindig arra gondolok,bárcsak nekünk is lenne már..
Vagy ott van a 2barátnőm!Az egyik aug végére,a másik szept elejére van kiírva.És látom az uh képeiket,hallom a beszámolót a vizsgálatokról,a védőnőről...Nagyon nehéz.Most talán még nagyobb a vágy bennem egy baba után,csak nem mondom már ki.
Pistivel ha beszélgetünk,sokszor minden második mondatom azzal kezdődik,hogy "ha majd lesz gyerekünk",vagy "ha majd összejön a baba"...
Na,ez meg az én önsajnálatom volt:-)
Még valaki?:-)
Holdcsillag sajnálom,hogy a fogyi se megy..Nagyon nehéz lehet!Nem lehet,hogy kell még idő a Reductilnak?
Helló, Lányok!
Csak azért jöttem, hogy sajnáltassam magam, nagyon rossz passzban vagyok. :(
Annyira szeretnék babát, és annyira nem hiszek benne, hogy lesz valaha... :( Az életemben egyre nagyobb űrt okoz a hiánya. :(
Persze már kb. 3 hete olyan fogyibogyót szedek, ami mellett próbálkozni sem lehet... Azt hittem, megkönnyebbülök néhány hónap pihenőtől, de nem így van. Ráadásul utálok fogyizni, rohadtul nehezemre esik visszafogni a kaját, nem is fogytam gyakorlatilag semmit se. :(((
Na, önsajnálat befejezve, ne haragudjatok...
Ha tudok,akkor csinálok róla fotót Igi:-) de sajna hiába töltöm 2napig az elemeket,bekapcsolom a fényképezőgépet,és le is merül..Ritka,ha tudok csinálni 1-1képet.Ha boltba veszem az elemet az is csak kb 2képig tart.
Lina a mensid tart 8napja?Aztaa.Elhiszem,hogy uncsi.Nekem akkor húzódott el ennyire,amikor a barátcserjét szedtem.Tényleg,erről hallottál már?Állítólag jó PCO-ra,és emeli az ösztrogént.Gyógynövény.
Nálam sincs :(
8 napja tart a nemvárt :( már uncsi...
igen, olyan 3-4 nap után szokták, attól függ hogy hogy osztódnak.
Furi érzésem van, várom, izgulok és nagyon félek úgy egyszere
Szia!
Már hiányoltalak!
Kiváncsi leszek én is,hány tüsződ van,de biztos látnak majd min5-6db-ot:-)
Akkor 1hét múlva elvileg meglesz a leszívás,aztán 2-3nap,mire beültetik,ugye?
Sziasztok lányok !
Tegnap voltam vv-en, homonokkal minden ok, hétfőn megyek megint és lesz uh-is, nagyon kivi vagyok hányan vannak a kis tüszőcskék.
Ha minden jól megy akkor szerda vagy csütörtök punkció.
Szia!
Még semmi..
Nálad?
Tényleg jó lenne...:-)
Férjemnek szombaton lesz a szülinapja,és én még bízok a csodában,hátha megtudhatná,hogy apa lesz..
Tudom,hogy nincs rá sok esélyem,de láttam már pár csodát:-)
Főleg amilyen kitekert hülye csaj vagyok, biztos, hogy nálam ez lesz.
Hétfőn megyek nődokihoz, megkérdezem tőle ezt az Androbigyót, meg a Clostyt is megkérdezem, hogy felírja-e.
Olyan jó lenne nyárig bebabásodni :)
Lina,minden lehetséges.
Meggyőztetek,nem megyek holnap tüdőszűrőre.
Értem, köszi!
De arra lennék kiváncsi mi van akkor, ha pl. 2.-án volt PE-em és nekem 13.-án jött meg... Hogy akkor lehet-e baba?
De tuti nem :(
Érdekes, hogy olyan szépen megjön, majdnem napra pontosan, és PE meg sehol :(
És mi van ha valaki menstruál, de közben meg babás lett. Lehet olyan? Mert most márciusban épp PE idejében voltunk együtt, igaz megjött, a vártnál 3 nappal elöbb, mégis olyan furin érzem magam. Gondoltam csinálok tesztet, de menzikor?
Húha, a tüdőszűrést nem tudom, Orsa...
Lina, nagyon-nagyon sajnálom. :( Én egy ciklusban szedtem Clostyt, sok nőnek segít, soknak meg nem, metformin mellett adták. Most áprilisban lenne a következő Clostyval indukált ciklusom, ha nem szednék fogyibogyót.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!