Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia !
A hasam feszül rendesen, de jól vagyok.
Sziasztok!
Igi hogy vagy?
Olyan kedvesek vagytok!!!
Ti nem lennétek, eddig sem jutottam volna el :(
Barátnőm azt mondta, hogy tuti most fog összejönni, mert most mondok le róla, és fogok megnyugodni. Hát, nem tudom.
Dehogy untatsz!!!!Ne butáskodj!Mindannyian voltunk már mélyponton,de nem szabad feladni!Küzdeni kell,tudod!Olyan régóta még nem próbálkoztok,hogy csak így feladd.Előbb-utóbb úgyis sikerülni fog!Én tudom,és majd te is tudni fogod,csak idő kell:-)
Szedd be azt a 2doboz Clostit,aztán majd visszatérünk erre:-)
De igérd meg,hogy NEM ADOD FEL!!
Mi itt vagyunk neked!
Annyira el vagyok keseredve :(
Ma váltottam ki a Clostit, pedig nem akartam. A patikába csak egy dobozzal tudtak adni, azt mondták, hogy holnap menjek be a másikért. Ez jel... Arra jel, hogy csak ezt az egy dobozt kell beszednem, és terhes leszek, vagy arra, hogy nem is érdemes a másodikkal próbálkozni.
Úgy döntöttem, ha nem jön össze a 2 doboz Closti akkor abbahagyom a projektet, és nem tervezek babát.
Tudom, ti is sok mindenen keresztűl mentetek, de teljesen depressziós lettem, és emiatt romlottak a betegségeim is, meg amúgy is.
Bocsi, nem akarlak elkeseríteni vagy untatni titeket.
Sziasztok!
Kaptam szurit:-)
Köszi :)
Adott egy kis biztatást a cikk...
Az a baj, hogy a kezelőorvosom nem mondott semmit, még 3 percet se voltam bent. Felírta a Closit, azt mondta próbálkozzunk, azt vagy vagy...
Senki nem mond semmit. Találjam ki, hogy mit kell csinálni.
Végülis nem haragszok a dokinkra sem, mondhatta volna, hogy Closit után már babás leszek, de miért ámítson??? Sajnos nem csodaszer :(
Jaj de sanálom,de szép lett volna, de ne add fel, sikerülni fog, annyira megérdemelnétek már.
Én sem tudom el se képzelni hogy egyszer egy kétcsikos tesztet látok, én félek is tesztelni annyi egy csík után.
Sziasztok
IGI: Nagyon szorítok én is, még ha ritkán is írok, de olvaslak benneteket. Nyugi, ne agyalj mert annál rosszabb de ezt te is tudod. Pénteken minden rendben lesz. Ja, és mi kettőt kérnénk vissza:)
Puszi
Igi természetes,hogy aggódsz,de minden rendben lesz!!!!
Holdcsillag ez az én formám..Már túltettem magam rajta..Azért köszi:)
Igen , már alig várom hogy péntek legyen, tegnap olvastam hogy előfordul olyan hogy idő előtti ovuláció, és akkor nincs mit leszívni :-( jaj ne, el sem tudom képzelni hogy ilyen megtörténhet, na nem is aludtam egész éjjel számolgattam.
Nagyon aggodom,hogy minden rendben legyen.
Kedves Orsa!
Olvastam a naplóbejegyzésedet, és annyira, de annyira sajnálom... :-(((
Igi!
Annyira szuper, hogy ilyen jól haladnak Nálatok a dolgok! Hátha akár ikerbabáitok lehetnek hamarosan. :)
Sziasztok!
Igi,mikor lesz a leszívás?Nálunk süt a nap:)
Ne aggodj biztosan lesz babád, csak idő kérdése :-)
Szerintem jobb ha egy emberre halgatsz az pedig a kezelő orvosod legyen, mert különben összezavarnak, én mindig azt tettem amit a dokim mondott, mert feltétel nélkül bízom benne, másképp ezt nem is lehet.
Igen 3 babót kérünk vissza, bár még nem írtam be , de úgy néz ki döntöttünk :-)
Kedves Lina!
Mielőtt teljesen elkeserednél, azért nézd meg ezt az oldalt. Nem rosszból mondom, de sok ember (mint pl. ez az orvos ismerősöd is) olyan felelőtlen, amikor így lazán odavet egy-két mondatot, amivel teljesen elkeserít, elveszi a reményt valakitől.
Hidd el, nem ok nélkül adnak Clostit Neked, hanem mert sok-sok nőnek segít!
Igi!
Nem akarok beleszólni, de én 3-at kérnék vissza. Barátnőm is 3-at kért vissza. Sajna neki egy sem maradt meg.
Szerintem kérj 3-at.
Kérlek ne érts félre, nem rosszból írtam, hogy szerencsétlen lennék, ha ikerbabás lennék. Csak éppen 2 gyereket nem tudnék felnevelni. Nekem egy legyen, de az legyen.
Ma beszéltem az egyik doki kollégával, kérdeztem a Clositról. Azt mondta, nem akar elszomorítani, de akciózhatunk akár egész hónapban mindennap 24 órán keresztűl akkor sem fog sikerülni. Vagyis nem lát rá nagy esélyt. Mivel ott vannak a cysták... És hiába lesz PE-em, és érik meg, ha nem tud "átjönni"
Teljesen el vagyok kettyenve. Ráadásul benthagytam a munkahelyemen a receptet :( nem akarja, hogy kiváltsam :(
Szia !
Szerintem mi is igy fogunk dönteni, ugyanis a lehető legagyobb esélyt szeretnénk megadni magunknak és a babáknak is.
Igen szoktam adát olvasni :-))
Sziasztok!
Igi ,és 3at kérnék.De nektek kell dönteni.
anno valahol olvastam,hogy ha 2lesz visszaültetve,akkor 20%esély van terhességre,ha 3lesz visszaültetve,akkor 40%esély van terhességre.Nem tudom,ez mennyire megalapozott,olvastam.Egyébként az ikreknek én is örülnék,talán még a 3as ikreket is bevállalnám.Szoktátok olvasni a naplók között?Van egy csaj,aki most 3as ikreket vár,lombikkal sikerült!29.hétben van:-)
Még nem beszétünk róla, lesz még rá lehetősség, de végül is dönteni nekünk kell.
Meghát attól is függ hogy hányan kezdenek el osztódni.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!