Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Mi nagyon fossunk a vihartól főleg a múltkori után, szinte 20 percenként figyeljük a felhőket a neten, és az aktuális híreket, bár ha jön a 100 km/h szél és a jég akkor nincs mit tenni.:-(
Én egész délelőtt Debrecenbe voltam vásárolni, százszor főttem le mint a kávé. A klimatizált helyiségekből mikor kitoppan az ember az pedig gyilkos néhány pill. még levegőt is alig kaptam.
Sziasztok !
Szamó annyira sajnálom, ez tényleg nagyon veszélyes, hogy egyesek miért nem tudnak gondolkodni.
Örülök hogy nincs baj :-) Bencus is biztos nagyon megijedt.
Ó, köszönjük szépen!!!
Már nagyon-nagyon vártam, legutóbb 1 éve voltam ilyen hosszú szabin (de a nyaralás rövidebb volt akkor is). :)
De jó lesz nektek!
Érezzétek jól magatokat!!!! És egymást :-)
Még szerencse, tényleg. :( Ez nagyon durva...
Szántódon leszek családi nyaralóban közel 2 hétig, aug. 1-jén jövünk haza. :) 8 nap kettesben a férjemmel, további 6 nap barátokkal. :)
Szia!
Szerencsére jól vagyok! Már délután sem fájt. Csak feszült néha picit. De nem véreztem, nem görcsöltem nagyon. Így dokihoz sem mentünk. Ja, és ami a lényeg, mocorog rendesen!
Köcsög házmester! Legközelebb megverem, az tuti! Belegondoltam, hogy csomó öreg is lakik a lépcsőházban. És ha ők is elesnek? Combnyaktörés....
Merre leszel a Balcsin? Meddig?
Helló, Lányok!
Ti iwiwen is ismeritek egymást? Én vhogy kimaradtam ebből... :(
Szamó, meghűlt az ereimben a vér, ahogy olvastam az esésedről. Te jó Isten! Teljesen jól vagy? Nem fáj már a hasad?
Lina, azért ne legyen már nagyon nagy a vihar a Balcsi környékén - ha kiegyezhetünk ebben ;)-, holnap du. indulunk oda. :)
Hűűű, de jó nektek!
Bár mióta terhes voltam Gergővel nem igazán szeretem a halat. Megeszem, de nem úgy, mint régen....
Hányós korszakom végén elmentünk a Cora-ba és megláttam a halacskákat abban a nagy akváriumban, kb. 100-an voltak bezsúfolva. És az a szag! Szaladtam hányni. Azóta nem szeretjük egymást a halakkal.
Itt most kezd kicsit felhősödni, de baromi fülledt idő van! Persze főzök! Levest, kukoricát, minnyá kapcsolom be a sütőt is - sült császár lesz. És hátra van még a rántott husi és a fasírt, krumpli. Nem vagyok normális egészen!
Reménykedtem benne, hogy mára tényleg ideér valami vihar jellegű dolog... De nem :(
Lehülhetne kicsit az idő.
Bár ma halászlé főző móka lesz leendő uraméknál, addig max. csak hűljön le a levegő, hogy élvezni lehessen a halászlét :)
Sehol senki?
Mit csináltok a hétvégén csajok?
Én is X Y - né lettem, és jó hosszú lett!
Főleg a lánykorihoz képest :-)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Azt hiszem a viharhoz Orsi van a legközelebb.......
Itt már most is dög meleg van! És főznöm kell! Wáááááá.......
Tegnap kicsit kiütöttem magam. Majd a naplómban részletezem. Éjjel tök jól aludtam :-)
Aha!
Szóval akkor Te vagy az????
Havas Gyopárka :-) Mi?
jó reggelt leányok !
kellemes hétvégét kívánok nektek :-)
Bár időjárásilag esőt és orkán erejű viharokat mondanak,örülnék neki ha nem válna valóra.
Szamó!
Orsánál megtaláltalak és bejelöltelek :)
Köszike!!!! Olyan tündi-bündik vagytok!!!!
Sajnos az én vezetéknevem nagyon hosszú :( Akkor lenne a legideálisabb ha X Y-né lennék. De nekem a Szabóné Havasi Gyopárka tetszik :) :) :)
Youlcsi!
Én tegnap kezdtem menzizni a Norcoluttól. Hát, nem részletezem... Mint állat... Hétfőn megkezdem a Clostyt, és hajrá :) :) :)
Remélem összejön!
Akkor gyakorlatilag nem is próbálkozunk :)
Ha tudnátok... Kinevetnétek :)
van olyan, hogy mindennap, van olyan hogy 1 héten max. 2x, vagy havonta 2x ... Szóval változó. De most Closty után sűrűn :)
Szamó!
Persze!!! Örülnék neki!!! Elküldöm a nevem privibe :) ( Havasi Gyopárka :) )
Igi, ez a brekus olyan, mintha mosolyogna rád! :)
Azért elhiszem, hogy irtózol tőle, én is ezt tenném.
Szép hétvégét, elköszönök!!!
Wow, a Tankcsapda biztos szuper lesz! :)
Mi a tervezettnél 1 nappal később, vasárnap indulunk a Balcsira, remélem, nem lesz nagyon ócska idő. :)
Szia! Nem is gondoltam, hogy hideg a víz. De örülök, hogy szép időtök volt.
Remélem holnap a nagy jég és vihar csak ijesztgetés...persze eső, lehülés jöhet, de károk nélkül!
szia, sajnos nekem az 1-es verzió jutott:-(
és a szék hozzám is hozzám nőtt, már mindent kipróbáltam de akkor is bele ragadok.
hmmm... balcsi... AKAROM!!!
itt hőség van, a szék már hozzám nőtt, hiába is megy a ventillátor...
ja, amúgy sziasztok!
aki dolgozik, anak szép, munkás, hőségriadós napot!
aki nem dolgozik... az felé meg megy a sárga irigység... :Đ
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!