Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Mi is most ebédeltünk,aztán majd jönnek vendégeink.
Most sok helyen van búcsú,ilyenkor van itt az ideje:-)
Szijja!
Én most sütöttem, lassan készülünk, rokonokhoz megyünk ebédre. Semmi kedvem, de ha már hívtak.... menni illik...... Búcsú van a faluban és azt "kell" ünnepelni......
Nálad mizu?
Helló csajok!
Kivel mizu?
Tök nevetséges egy hónapot várni egy laborra. Egy hónap alatt változhat sokminden.
Hülye egészségügy :(
Nálunk is csinálnak spermaszámolást, és hamar megvan. Max. egy óra.
Elég hálátlan feladat... Ugye azt minél elöbb el kell kezdeni vizsgálni... Nah, ha a kedves úriember mondjuk picit késik a mintával, hát... Nem részletezem...
Az én férjem még irrigálna is a füvekkel :) :) :)
Azt sem tudom honnan szerezzek fürjtojást...
Tojást még szerzek, de fürjes tojást :)
Jajj, úgy jártam, hogy holnap lesz egy hete, hogy iszom a cickateát, és tegnap este elkezdtem vérezni. Olyan sötétet. Mi lehet az? Egy hete is "menziztem" két napig vagy két cseppet.
Hahó!
Igazából az asszisztensnő még korábban azt mondta, lehet, aznap délutánra meg is lesz az eredmény, de nem szokták megígérni, alapból inkább 2-3 nap. Ha esetleg vmi gáz (pl. fertőzés) miatt továbbküldik tenyésztésre, ott már lehet, hetekig kell rá várni.
Szóval lehet, hogy hétfőn a kezünkben lesz az eredmény. :)
sziasztok!
igen, ez érdekes... ugyan páromat még nem vizsgálták, de nekem is azt mondták, hogy max 1 óra alatt van eredmény.
Sziasztok!
Holdcsillag, nekem olyan fura hogy mindenki azt írja hogy egy hetet vagy még többet(akár egy hónapot is) kell várni az eredményre, nálunk egész máshogy van, odamentünk 8-ra a rendelésre, párom leadta a mintát, 9-re jött a doki, addigra készen van az eredmény, és akkor lehet bemenni hozzá egyből megbeszélni hogyan tovább az eredménytől függően.
Nem értem máshol miért bonyolítják ennyire...
Brrr, akkor az még nem most lesz. Végülis két hét olyan hamar el szokott szaladni.
Nektek hány napot kellett kihagyni előtte?
Hahó, köszike a válaszokat. :)
Őszintén remélem, nem kell majd lejárnunk, nem mintha nem imádnám a várost (szülővárosom, igaz, soha nem éltem ott. :-)).
Gery, persze, jövök majd holnap, de dokival még nem fogunk beszélni, khm..., leadjuk a mintát és jövő héten érdeklődünk az eredményről, még aztán derül ki, mikor tudunk leülni a dokimmal és megbeszélni az eredmény alapján, hogyan tovább. Szóval az sztem legalább 2 hét...
óóó jogsim nekem sincs... de gyalog is életveszélyesen tudok közlekedni :)
szeged az jó :) én is oda járok, igaz, a klinikára.
Szia Holdcsillag,
En eredetileg szegedi vagyok. Sok jol felkeszult nogyogy van Szegeden. Meg tenyleg nem nehez megtalalni a klinikat...csak a Tisza fele kell menni ;)
Igen, Szeged nekem is szimpatikusabb, mint Pest.
Ne viccelj, nem szégyen az, ha nincs jogsid. Ha nem érzel rá késztetést, hát nem kell eröltetni. A lényeg, hogy eljuss oda, ahová akarsz!
Biztosan rendben lesz az eredményetek akkor, úgyhogy remélhetőleg nem juttok el a lombikig...
Szorítok! Be tudsz nézni holnap a doki után?
Huhhh, nem csodálom, hogy izgulsz, nagyon szorítok Nektek!
Most úgy néz ki, Szegedre mennénk, mert nekünk és a családtagjainknak közlekedési szempontból egyszerűbb Budapestnél. Ismerjük a várost, oda bki bmikor át tud autóval vinni (nekünk nincs autónk és nekem szégyen, de jogsim se), míg a fővárosban szinte egyik családtagom sem vezetett soha.
De más szempontot egyelőre nem mérlegeltünk, én bízom abban, hogy a párom eredménye megfelelő lesz (másfél éve az volt), és mehet a műtét itt, Kecskeméten, a lombik pedig nem lesz kérdés /vagy csak jóval később/...
Köszönöm :)
Mi hétfőn megyünk mintát adni. Nagyon izdulok,páromnak kb 10 éve nézték, a régi partnerével akartak babát, és akkor rossz lett az eredménye. Aztán szétmentek, nem történt semmi. Mióta mi együtt vagyunk sokat változott az életmódja, remélem hogy ez meglátszik majd az eredményen. Szóval izgulok, hogy nehogy elkeserítsen a doki...
A vérvétel eredményem kb 1 hónap mire elkészül.
Ha lombikra kerülne a sor tudjátok már, hogy merre mentek?
Hú, éppen olvasom, milyen rosszul vagy ma... :(((
Nagyon sajnálom...
És jobbulást kívánok... :(
Én jól vagyok, köszönöm, tegnap-tegnap előtt nagyon magam alatt voltam (ez sztem Reductil-elvonás lehetett), de ma jó a kedvem, és bizakodó vagyok. :)
Holnap reggel megyünk mintát adni (férjem), aztán annak az eredményétől függ, hogyan tovább.
Nálatok mikor lesz eredmény, ha nem vagyok indiszkrét?
Szió Holdcsillag! De rég "beszéltünk"!
Gödhös vagyok, a nátha múlik, de mindidg jön valami más helyette.
Te hogy vagy?? Múltkor nem tudtam reagálni a dokis fejleményedre...remélem minden rendben lesz veletek!
Másfél éve,mikor kaptam beutalót,mondta a dokim,hogy 5ezer/db a vérévtel.Akkor megoldottam máshogy.
Most 4féle dolgot kellett nézni,a régi ár szerint 20ezer lett volna,de mondta a dokim hogy olcsóbb lesz,15-16körül.
Most az IR vizsgálatot nem nagyon tudtam volna máshol megoldani.
Így is az első kérdésem az volt a recepciónál,hogy mennyibe kerül:-) akkor azt mondták,10körül.
Gondoltam,ez egyre jobb,mindig kevesebb összeget hallok.
És a végén,mondták,hogy akkor 8ezer lesz!:-))
Jaj, de aranyos vagy, mindjárt megy a priv! :)
Tök jó, hogy feleannyit fizettél, mint eredetileg gondoltad... Az ember ilyenkor annyira megkönynebbül... :)
Február óta nem szedtem.8ezer volt össz-vissz.
15-re minimum számítottam:)
Helló, Csajok!
Hogy vagytok? Mizújs?
Gery, meggyógyultál?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!