Mosható pelenkák (beszélgetés)
Nadrágpelenkában szerintem az új Little Comfort bambee (egyméretes) a csúcs. Láttam már 4 kg-s babán, cuki csomag és én használom a majd 11-kg-s, 1 éves fiamra és még láthatóan sokáig jó lesz.
Atombiztos éjszakára is :)
Nedvszívásban a bambusz a csúcs. A mikroszálas kevesebbet bír, viszont nagyon gyorsan szárad.
oksa hétfőn megnézem. mennyi kell? mármint méterben?
Bár én még ritkán használltam peluskülsőbe. inkább a + betét ha nem elég a pelusunk.
Ha meg tudod nézni, akkor azt megköszönöm. Nekem az a hagyományos tetra pelenkám van, sok, azok nem jók? Auchanban is lehet kapnu, Bruin márka, azt hiszem.
én nem veszek tetra pelenkát. frotír anyagról volt szó. De lehet, hogy elírtam. akkor bocsi.de tetra anyag ha jól tudom az egyik méterárúboltunkban van. de ez nem 100%.érdekel? megnézzem hétfőn?
Sziasztok. Sajna folyamatosan vacilálok pár belső között....:S Popolini, bambinex illetve imsevimse - méretügyileg nem tudok dönteni. Tegnap átam egy képet 3 pelust tettek egymás mellé ugyanakkora méretre állítva, és hát a popolini olyan kicsi volt a monapel mellett, hogy csak lestem. :( Most ezt találtam, de erről sem tudok semmit:
[link]
Valaki esetleg ismeri?
Vagy mondjon nekem valaki olyan pelusbelsőt, ami megközelítőleg jó egy 90 cm-es 12 kg-os babónak, légyszííí! A popinok sajna már nagyon húzósan jók rá, ezért váltanunk kell valamire....
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ilyen miatt írok ide, de van egy teljesen új, sosem használt Fidini pelenka belsőm, S-es méretben (3-6kg-ig)
Ha valakit érdekel írjon, aztán megegyezünk! :)
Szép hétvégét!
Nekünk van bambusz és mikroszálas (vagy mi...). A mikroszálas tényleg hamarabb szárad, viszont a bambusz sokkal jobban bír.
Védőnő nálunk is hasonló. :-(
Miért, te milyen tetra pelenkát veszel és hol?
én sem ott veszem mert csak 1 oldalas van és az nem jó semmire. pelenkát itt sem lehet kapni. sőt a védőnőknek én mutattam meg, Ők a hagyományos tetrára gondoltak. még azt is mondták, hogy elment az eszem?? és mondtam, hogy nem ez más....
hát képzeljétek, itt Nyiregyen nemhogy pelenkát nem lehet kapni, de még frottír anyagot se a méteráruban...kész vagyok :)
én a bambuszról hallottam a legjobbakat.
A pelenkabetétekről tudtok vmit? Melyiknek a legjobb a nedvszívóképessége? pamut, bambusz, kender...sehol sem találok infokat róla
Igen, nekem is írtak emailt, és megírták a méreteket és árakat. Egyelőre én nem veszek, most rendeltem BM külsőt és prefiket, az elég lesz tetrával egy darabig. Viszont a BM 5 kg-ig méretbe épphogy belefér az S BM külső. Ha saját prefije, hogyhogy ilyen nagy? Kiváncsi vagyok ezek után az Econobum-ra, ott mennyire fog passzolni.
Rákérdeztem a bambio-ra, meglepően gyorsan válaszoltak is :-), van náluk másik prefi helyette, csak még nincs a honlapon, igaz sajnos már nem ugyanazon a verhetetlen áron, viszont ahogy nézem a többi bolttal hasonlón.
Tényleg igazad van, nem is vettem észre. Halványabb a kép, átsiklottam rajta. Köszi!
Mondjuk egyébként én sem értem, ha forgalmaznak tipikusan kb prefoldhoz ajánlott pelusokat is akkor miért van kevés választék prefiből vagy csak a legdrágább. :-( Ez részemről is vevőriasztó.
Én mondjuk másképp csinálnám, de egyik sem az én boltom ugyebár :-)
Ahh igaz, nálam is ez a probléma, mindent úgy kell összevadászni így és a postaköltség...
De a babalandon van külső, vagy csak meghirdetve van, készleten nem?
[link]
De, néztem ott is, csak próbacsomag van. Se külön külső, se belső, csak szettben. De én úgy akarnám, hogy veszek mondjuk 2 külsőt és 5-6 prefit, nem kell 12 darab. A bambio-n van, csak ott drágább a prefi és a próbacsomag is.
Nem lesz már egyáltalán, csak L-es méretben van pár darab. Lesz helyette hasonló, más méretezésben, drágábban. Azt mondták, nagyon felment az ára és nem lesz rá kereslet.
wanita77, Melyik prefi nincs a bambion? Én is a sima popolini+econobumot néztem ki miután mondtad. Már nincs nekik készleten? Mit mondtak mikor lesz?
Én is szemeztem vele... Meg a flip próbacsomaggal is.
A babamosolyon nem nézted? Ott van elvileg próbacsomag is... Bár külön nem tudom van-e...
Én is erre gondoltam. Szólj majd neked hogyan vált be az Econobum! :-)
Nem arra pont jó lesz! Jó ötlet!
Nekem s-es prefijeim vannak, pont jók a pici BambinoMio külsőkhöz. Később jó lesz a zsebesekbe betétnek. Vagy abba is kevés lesz?
Én egy éve nyűvöm a flipeket, szárítózom is néha (pedig ejnye-ejnye, nem szabadna...), és semmi baja a gumiknak.
További ajánlott fórumok: