Mondta már a párod az ágyban, hogy: MOST NE, FÁJ A FEJEM! (beszélgetés)
Soha nem hivatkoztam erre, bevallom őszintén, mivel ez nekem már annyira kommersz (a vígjátékokból és kabarékból ismerve) :D.
Viszont az expárom szájából egy alkalommal elhangzott ez a klasszikus mondat, mentségére legyen szólva, előtte a nagy vehemencia közepette a fejével leverte az ágy feletti polcot. :).
Férj a feleségnek, éjszaka:
- itt van a gyógyszered a fejfájásra.
- de nekem nem fáj a fejem.
-rendben, akkor ma éjszaka d...ni fogunk.
sziasztok.
az én páromnak nem csak a feje szokott fájni:(:(:(:(:(:(:(hol a hasa,hol a lába,de volt hogy a haja fájt.
na meg mindig fáradt.én is az vagyok egy 20 hós gyerkőc mellet egy 10 hetessel a pocimban de valahogy nekem sokkat többet lenne kedvem.
ülő munkát végez még azt sem mondhatom hogy na jó egész nap 20 kilós zsákokat cipelt.
mikor összejöttünk akkor naponta 3-4 szer letámadott,mióta megszültem heti 2-3 alkalom lett belőle.sokszor akkor is azt mondja hogy fáradt ha épp aznap nem is dolgozott.
én is féltékeny vagyok mivel 8 nővel dolgozik eggyütt egyedüli férfiként,24 éves tehát még a korra sem foghatom:)
már elfogadtam,nem baszogatom.volt hogy hiába flangátam be egy szál törölközőben a szobába és kezdtem magam érzékien kenegetni az sem hatotta meg és elutasított.tehát ő azon kevés férfiak közé tartozik akiket nem a kukacuk vezet.
van ilyen,ettől még szeretem és tudom hogy ő is csak ott van a kisördög a fülem mögött és be nem fogná a száját:)
ÉN sem és Ő sem még soha.
mert a szex még fejfájásra is gyógyír!!!!
egyikőnk sem mondta még!!
sőt a szex még a fejfájásra is jó!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hárman az ágyban?
- Mikor mondtad ki utoljára, hogy szeretlek?
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Csak őszintén: a jelenlegi pároddal a legjobb az ágyban?
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Te hogy mondtad el a párodnak, hogy babátok lesz? Milyen volt az első reakciója?