Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mogyorókrémes piskótatekercs 2. recept

Mogyorókrémes piskótatekercs 2. recept

A Mogyorókrémes piskótatekercs 2. hozzávalói:
1 kész piskótatekercs,
350 g Nutella,
friss piros gyümölcsök,
tejszínhab


A Mogyorókrémes piskótatekercs 2. elkészítési módja:
A piskótát kitekerve megkenjük szobahőmérsékletű Nutella mogyorókrémmel, majd feltekerjük. Hűtőbe tesszük, és amikor jó hideg, kívülről is bekenjük Nutellával. Így a mogyorókrém nem csurog le róla. Megdermesztjük, desszert-tálra tesszük, körberakjuk a friss piros gyümölcsökkel, és az egészet ízlésesen tejszínhabbal díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mogyorókrémes piskótatekercs 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook