Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs? (beszélgetés)
Alszom,netezek,zenét halgatok,vagy bulizok amikor kedvem van.
Netezek,vagy keresztszemes kepet varrok.
Netezem,olvasok,rejtvényezem,elmegyek barátnőmékhez,vásárolok,itthoni teendőket elvégzem,amihez ha van kedvem is,csöppet sem unalmas.
Rengeteg szabadidőt csinálok magamnak, bevackolom magam az ágyam sarkába, elkezdem nézni a tévét, és elalszom. A legnagyobb boldogságom, ha a macska is mellém fekszik, imádom.
Rettegek attól, ha ki kell mozdulni, legyen az akár bevásárlás is. Félek az emberektől, és baromi magányos vagyok. Szerintem a depresszió és a fóbia még mindig itt lakik velem.
Olvasok, netezek, zenét hallgatok. Vagy a konyhában sütök-főzök valamit.
Ilyen nagyon ritkán van, de ha mégis akkor tv-t nézek netezek.
... mostanában karácsonyi dekort csinálok... :o)
Olvasok, vagy számítógépezek.
Soha nem unatkozok!
kocsmázom,lógok a neten--szal. feltalálom magam:D
ilyen változatlanul nincs
... én is sokat vagyok egyedül, mert a párom külföldön dolgozik....
... tanulok a gyerekekkel...
... tornászom, táncolok, varrok, olvasok, zenét hallgatok... dvd-t nézek a gyerkőcökkel (hurráááá Bollywood! :o))
... hja és teszek-veszek a lakásba... átrendezem időnként a szobákat... a virágokat... a szekrényeket... ilyesmi.. :o)
netezek,tv-t nézek,sms-zek
olvasok, netezek és dolgozgatok zenét hallgatok
varrok,netezek,sütit sütök
Bevackolom magam a fotelomba és nézem a tv-t.
♣♣Ezeket a gondolatokat fogalmaztam ma reggel én is meg a naplómba.Talán meg kell szokni azt is,hogy itthon van az ember a nap 24 órájában.♣♣
Olvasok,netezek,vagy zenét hallgatok.
Tenni való mindig van, de hagyok másnapra is. Nagyon sokat dolgoztunk fiatalabb korunkban a munkahelyen kivül is, ugyhogy most megengedek magamnak egy kis lazitást. Nem kell mindig mindennek topon lennie. Nem rohanok sehová. Néha olvasok, rejtvényt fejtek, a kertészkedés is kikapcsol.Munkám során emberekkel, azok problémáival foglalkoztam. Nagyon szerettem és most, hogy már nyugdijas vagyok nagyon nagyon hiányzik. Hiányzik a munka - kicsit kevesebb, mint volt, az emberek, a közösség. Ezt nem pótolja semmi.
Mostanában nincs ilyen....
Kockulok,olvasom,lemegyek sétálni a Duna partra.
Nagyon ritka az ilyen,hogy ennyire szabad legyek,de ilyenkor nyomom a számitogép gombokat ezerrel!!!!!!!!!!!
Olvasást újabban kerülöm, mert olyankor sokszor homályosan látok. Olvastam rengeteget, ami persze nem elég, nem arra irom és szeretek is, csak újabban nem megy.
Zenét hallgatni én is imádok.
Tornázás:Tavaly vettem egy norbis dvd-t, csináltam 5 napig, azóta porosodik a polcon:))
Pedig kellene tennem valamit, hogy igazán vonzó legyek a nyárra:)))
Hát ilyen nagyon-nagyon ritkán van. Ilyenkor tanulok,főzőcskézek,tornázok vagy és mindeközben azta zenét hallgatom amit én szeretek!
ilyen nincs,pedig rámférne egy kis semmittevés
További ajánlott fórumok: