Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás.. fórum

Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás.. (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
610. c4f059c04b (válaszként erre: 604. - 40163fd81d)
2009. febr. 28. 10:31
Nem bántom. Olyan édesen beszélt a kedvenc behűtött cukrozott epréről, amit tv-zéskor szokott bepuszilni. Attól olyan szép, nagy, erős. Ja meg okos is.
609. 40163fd81d (válaszként erre: 608. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 22:57
Szép álmokat!:))
608. vénboszi (válaszként erre: 607. - 40163fd81d)
2009. febr. 27. 22:53

:DDDDDDDDDD

Jó éjt!Majd folyt kδv...

607. 40163fd81d (válaszként erre: 606. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 22:48

Most viccelsz?

Imádom az X-szel áthúzott "aktákat":DDD

606. vénboszi (válaszként erre: 604. - 40163fd81d)
2009. febr. 27. 22:45

Igeeeen!Sajna ez tény. :DD

ááá_dehogy bántom én szegény árvát!Hát nem elég ha δ bánt másokat?Mindenkit?

Elhatároztad hogy megmented?

Sok sikert hozzá,csak bele ne rokkanj!:DDD

605. vénboszi (válaszként erre: 601. - C4f059c04b)
2009. febr. 27. 22:41
Na hallod!Magának nagyon bejδn az már tuti :)))
604. 40163fd81d (válaszként erre: 603. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 22:33

Ez a Fórumok ÁTKA!

Még akkor is okozhat meg nem értést egy -egy mondat,ha pont egyről beszélünk.

SDAW-ot ne bántsátok,még megmenthető!:))

603. vénboszi (válaszként erre: 602. - 40163fd81d)
2009. febr. 27. 22:30

Nem-nem :)

Erre írtad hogy élbδl elvetettem de

ne csavargassuk tovább a dolgot jó?

602. 40163fd81d (válaszként erre: 596. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 22:07
Ezért írtam azt ,hogy egyről beszélünk,mindannyian,csak más szemszögből:)
601. c4f059c04b (válaszként erre: 600. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 22:03
Az is valami ha ő bejön saját magának.
600. vénboszi (válaszként erre: 599. - C4f059c04b)
2009. febr. 27. 21:58

Hát nem sok normálisan eleresztett mondatát olvastam,inkább csak magamutogatás az egész.Nem gyδzi hangsúlyozni hogy δ milyen f.sza gyerek,s teljesen el van szállva magától:DD

Persze neten keresztül nagyon bátorka he he.

Valójában súlyos kissebbségi komplexusban szenved.

Nagyon jellemzδ!Nem bírja ám az odabólogatósokat,csak azt csípné nagyon,ha neki mindenki odabólogatna,s azzal akin ezt egy kicsit is felfedezi,azzal szóba áll,hajlandó még a stílusából is egy kicsit visszavenni:DDDDD

599. c4f059c04b (válaszként erre: 598. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 21:39
Felőlem udvarolgathat, azzal nem téveszt meg. Néha látok rajta változást, de fogalmam sincs valós-e, vagy csak beszélgetni szeretne így néha visszavesz a stílusából.
598. vénboszi (válaszként erre: 595. - C4f059c04b)
2009. febr. 27. 21:34

Arról biztosíthatlak hogy δ alapból ilyen,és biztos forrásokból tudom.

Sdaw jól csinálja,néha odaudvarolgat neked,hogy kitarts mellette. :DD

597. 40163fd81d (válaszként erre: 595. - C4f059c04b)
2009. febr. 27. 21:30

Én márpedig észrevettem bizonyos változást rajta,jó irányba(általam gondolt jó irányba persze)

A fröcsögő SDAW,Grey,Vénboszi (és bocsi ha kihagytam valakit )normális hangvételét köszönhetően igenis sokkal finomabban fogalmazott,kevésbé bántóan,persze ugyanazt mondta,de akkor is elkezdett BESZÉLGETNI.

Hát nem ez a cél?

Előítéletek,amik ellen felemelitek a hangotokat és pojácaságnak,és rossznak állíttatok be(ami persze igaz)ugyanúgy ott van bennetek.

2009. febr. 27. 21:27

Ez az 578-as hsz-od-ból van:

Olvasd vissza , mit reagáltál egy egyszerű gondolatmenetre. Nem cáfoltad, nem próbáltál igazán meggyőzni, csak élből elvetetted és azt gondoltad, áh ez semmit sem ért.

A godolatmeneted ez volt:

Amiket ír, nagyon igaz, de persze túlzó és hatásvadász, de ezt is megértem, hisz szimpla előadásmóddal a kutya sem figyelne rá.

A válaszom ez volt:

Egy cseppet sem hatásvadász s annak csak egy tδredékét tárja elénk ami igazából van. Olyan berkekben volt δ járatos, ahova egy egyszerü szimpla embernek nem is lehet betekintése.

Továbbá:

Megdöbbenteni kell az embereket , hogy pislogni kezdjenek, értem én.

Viszont ha kicsit nyelünk párat , megrágjuk a hallottakat és nem fortyogunk az indulatban , hogy átvertek minket, akkor azt is beláthatjuk, hogy hibáztat, hogy okol, hogy sátáni gonosz erőkre hárítja rá a felelősség súlyát.

A válaszom rá:

Ehez még csak annyit szeretnék hozzáfzni hogy én amikor elolvastam egyáltalán nem fortyogtam a dühtδl, nem olyan hatással volt rám, hanem igen. . . totál dδbbenet, és csodálkozás hogy mekkora hülye vagyok hogy én ilyesmin idáig még csak el sem gondolkodtam.

Ezt írtad még:

Pedig a világ azért tart ott ahol tart , mert mi, te meg Én , meg ő, meg a szomszéd , meg az ükapánk hibázott, egyenként , mindenki.

Erre én ezt írtam:

Amit a végén írsz, arról ír δ is, és pont azt mondja hogy ha mi így egyenkét külδn-külδn nem lennénk ilyenek. . . .

Ez az utolsó mondatod:

Semmi értelme az egész döbbenetnek, ha nem arra ébreszt, hogy hogyan lehet jóvá tenni, vagy harcolni értünk.

A válaszom pedig ez volt:

DE ráébreszt!Az egyetlen jóvátétel az ha δnmagad leszel, saját dδntéssel, saját gondolatokkal

Akkor most mégis mi az amit élbδl elvetettem?

Talán inkább te vetetted el δt élbδl,pedig ugyan azokat írta amiket te,és ugyan azokat akarja mondani. Ezért mondtam hogy nem érted. :DDD

2009. febr. 27. 21:21

Sdaw csak hozza a formáját. Én az elején is tudtam, hogy ha tényleg ilyen , akkor semmi sem változtatja meg a véleményét, mint ahogy ő sem tudott engem meggyőzni a nézeteinek nagy részéről.

Ha tetteti ezt a stílust, akkor meg csak kíváncsi ki mit szól hozzá.

594. 40163fd81d (válaszként erre: 593. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 20:44

564-ben elmondtam mit gondoltam a legutóbbi idézetről.Te élből elvetetted,és mivel nem egyezett az idézet tanulságával,élből elvetetted,hogy nem értek én semmit.

Csak ennyi volt.

2009. febr. 27. 20:37
Az 578-as hsz-odban utaltál rá hogy vmit élbδl elvetettem.Hajjajj!Hitlerrel nem tudtál volna ujjat húzni azt hiszem,δ nem vitázott senkivel,neki volt igaza és kész.:DDD
592. 40163fd81d (válaszként erre: 591. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 20:33

Személy szerint Hitlerrel is szívesen vitába szálltam volna!..és ezt ,most komolyan írom:)

Öööö,mit is vársz?Kicsit belegabajodtam a fonálba ,pedig nem is vagyok cica!:)

591. vénboszi (válaszként erre: 590. - 40163fd81d)
2009. febr. 27. 20:21

Nem mondom hogy a legelején,de hamar át tudom látni.Neked miért van szükséged arra hogy valaki gyδzkδdjδn?

Egyébként Sdaw nem mond δkδrségeket,amikrδl δ itt elδad,azok nem új dolgok a nap alatt,de δ úgy tesz mint aki felfedezte a spanyolviaszt,és hát rajta kívül mindenki egy droid.Amolyan Hitleresen akarja megváltani a világot.Hát te tudod hogy neked milyen a gusztusod,és mit bírsz elviselni,engem nem elriaszt a viselkedése hanem inkább undorít.De hagyjuk már a fenébe Sdawot.

Várom a mondatot!!:DDDD

590. 40163fd81d (válaszként erre: 587. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 20:09

Á,szóval te,már az elején,sőt ,még vita nélkül is tudod ,hogy eleve meddő lesz?

Sajnos én nem vagyok ennyire bölcs,Én csak közben,vagy a végén jövök rá,de addig is "gondolkodom,tehát vagyok!":D

Én odafigyelek SDAW-ra,és próbálom megérteni ,pont azért,mert igazából semmiben nem értünk egyet.Nem riaszt el,hogy agresszív,hogy néha gyűlölködő,pont ,hogy ettől érdekes az egész.

Nem nagy kunszt megértetni magunkat egy hasonló gondolatú és lelkületű emberrel,de ha egy olyannal szállunk szembe,aki homlokegyenest más ,mint mi,akkor bizony sok jó is kisülhet belőle!:))

589. vénboszi (válaszként erre: 586. - Castellina)
2009. febr. 27. 20:09
Inkább úgy mondanám hogy olyasmi nincs hogy jó vagy rossz, a dolgok δnmagukban csak vannak.Milyenségük attól függ hogy te hogy tekintessz rájuk.Mert ugyan ki szabta a tδrvényt hogy mi helyes és mi nem helyes? Erre való a lelkiismereted,de sajna manapság az is manipulálva van.
588. vénboszi (válaszként erre: 584. - C4f059c04b)
2009. febr. 27. 20:05
Persze ez így igaz.Amit olvastál az egy kδnyvbδl kiragadott részlet,amelyben a Sátán képletesen van értelmezve.
587. vénboszi (válaszként erre: 580. - 40163fd81d)
2009. febr. 27. 20:00

A gondolatok akkor szárnyalnak ,ha van kivel beszélgetni,meggyőzni,vitázni,érvelni!

Ez igaz lehet ha valakivel δssze vagy hangolódva.

Csak meddδ vitákba bonyolódni nem érdemes senkivel.

Sose felejtsd el,hogy avval,hogy a tolerancia "ál"-nevében,nem próbálsz meggyőzni másokat,avval elveted magad elől azt a lehetőséget,hogy esetleg neki van igaza,vagy részben,vagy egyáltalán,de közben belőled újszerű gondolatokat hoz felszínre a vita hevében.

Nem toleranciából nem vitatkozom,csak mert nem látom értelmét.

Nálam az újszerü gondolatok nem a vitázástól jδnnek.

Egy gyδnyδrü naplementétδl annál inkább :)))

Sdawtól meg inkább olyan gondolataim támadnak,amit itt nem óhajtok részletezni.

Na de mindenki más.Engem a durva pojácák sosem vonzottak,még akkor sem ha némely dologban talán igazuk volt,δ pedig nem beszélgetni vagy vitázni jár ide,hanem felmérni hogy akad e még rajta kívül normális ember,vagy tényleg mindenki droid?!

Eleinte megpróbáltam normális mederbe terelgetni,mint ahogy te is.Na én hamar átláttam hogy teljesen felesleges.Na jó hagyjuk is.Szóval adós vagy még nekem,mert most meg te kerülted ki a témát amire én állítólag nem reagáltam :))

Elδ vele!Mostmár tényleg kíváncsivá tettél :DD

2009. febr. 27. 19:57

Olyan nincs, hogy valaki csak jó vagy csak rossz ember. Emberek vagyunk, akiknek vannak jó és egyben rossz cselekedetei. és ez mindenkire igaz!

Senki sem tökéletes! És mindenki képes a változásra!

2009. febr. 27. 19:52
Vannak tendenciális elvárásai a társadalomnak, milyennek kell lennie egy nőnek és egy férfinak. De nem mindig ezeknek kell megfelelni. Pl. egy nő nem attól nő h otthon van, mos, főz, gyereket nevel. Vagy nem attól h a férfiak vágyait kielégítse és a nap 24 órájában toppon legyen. Mindenkinek vannak elvei, szabályai, ami szerint él. A nők azért különbözőek, mert különbőző dolgokat tartanak fontosnak, ami az identitásukat szabályozza és meghatározza. Pl. van akinek a karrier a fontos, de nem családcentrikus. Van akinek a család a meghatározó és semmi pénzért nem mondana le erről az álmáról.
584. c4f059c04b (válaszként erre: 558. - Vénboszi)
2009. febr. 27. 19:49
Az ember kettős természete mögött szerintem nem kell feltétlenül egy "jóságos" és egy "gonosz" erő befolyását keresni. Az emberi jóság létezhet Isten átható lelkisége nélkül is. A gonoszság létezhet a Sátán befolyása nélkül is. Persze az is meglehet, hogy e két erő az oka.De az is hogy nem. Belőlünk is eredhet mindkét véglet. Ezt ma még nem tudjuk biztosan kideríteni.
583. 40163fd81d (válaszként erre: 581. - Nevjucus)
2009. febr. 27. 19:34
Ezért vagyunk itt!:))
582. Castellina (válaszként erre: 581. - Nevjucus)
2009. febr. 27. 19:32

Kihasználni is azt a nőt lehet aki hagyja magát.

Ha nem akar döntést hozni, az is egy döntés.

2009. febr. 27. 19:26

Van egy könyv, az a címe, h : A nő :). Kísértetiesen hasonlít Sdaw 'tanítására', igazából van benne valami. Sok nőt kihasználnak, úgy, h az se veszi észre, aki kihasználta. De bizony beleesnénk abba a hibába, h "nem gondolkodunk", ha ennek a könyvnek, és Sdaw-nak minden szavát elhinnénk. Látom itt hatalmas vita megy az értékrendekről..stb.

Ettől függetlenül érdemes elgondolkodni rajta, az biztos, mert ha levesszük a durva stílust, akkor rádöbbenhetünk néhány dologra. De persze az élet nemcsak fehér és fekete.

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook