Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mitől szárítja a sütő a sütemények alját? fórum

Mitől szárítja a sütő a sütemények alját? (tudásbázis kérdés)

8. Hmv. (válaszként erre: 6. - Kukacc)
2013. jún. 4. 14:16

A kelttészták, kenyerek sütésénél praktikus a gőz, a többi sütinél nem!


Tedd egy fokkal magasabbra a rácsot,tepsit.

Többrétegű alufólia, cserép, mint fiti mondja, nálam kimaradt járólapokkal van bélelve a sütőm alja és szuperül süt.

A sütés félidejében vedd alacsonyabbra a lángot.


Ennyi ötletem van.

2013. jún. 3. 14:55

Nem mindenhez jó a víz (pl. a piskótához sem),

de egy többszörösen összehajtogatott tepsi méretű alufólia lefogja a túl nagy alsó meleget!

(vagy egy tetőcserép is jó)

6. Kukacc (válaszként erre: 4. - Glória2010)
2013. jún. 3. 14:40
Hogyan, miben tegyek be? Egy kisebb edénybe, vagy tepsibe és hagyjam, hogy sütés közben párologjon a víz? :) Köszi a tippet :)
5. ba7da9cfc0 (válaszként erre: 1. - 2b4cc073d6)
2013. jún. 3. 13:15
Túl alacsonyra rakod a tepsit?
2013. jún. 3. 13:13
Rakjatok be alulra egy tepsibe vizet,én a péksütiket mindig így sütöm
2013. jún. 3. 13:00
nekem is ez a baj, valószínű, a sütővel van baj :(
2013. jún. 3. 12:50
Minden sütimnél felül oké, alul száraz. A sütő lehet a rossz?
2013. jún. 3. 12:49
Mitől szárítja a sütő a sütemények alját?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook