Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől lesz egy sütemény ún. "szalonnás"? fórum

Mitől lesz egy sütemény ún. "szalonnás"? (tudásbázis kérdés)


16. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 15. - globus)
2017. febr. 17. 18:34
nálunk is nagyjából ez a téma, pld. múlt héten isteni gyümölcsös (barack meggy) pitét sütöttem ugye abba nem kell krém és csak nyammogtak ne bevittem a kolléganőimnek hétfőn és bezsebeltem a rengeteg dícséretet. nagyon sok finom sütit tudok sütni de a kevencük a mezei piskóta rengeteg krémmel.pedig úgy szeretek "nehezebb" készítésű érdekesebbeket sütni, de hát nem köll.
15. globus (válaszként erre: 14. - 35d45e2ed1)
2017. febr. 16. 19:21
Nevetek :) Van egy amerikai krémes nevű süti, aminek kevert barna tésztáján sárga pudingos krém van. Ahányszor eszik, mindig megjegyzik, hogy nem lehetne csak a krémet csinálni? :)
14. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 9. - spann)
2017. febr. 16. 18:48
én már megfigyeltem, hogy süthetek gyümölcsös pitétől kezdve bármilyen finom sütiket a kedvence a férjemnek és a fiamnak aminek mindegy milyen az alaptészta de valamilyen krémből töltelékből jó sok legyen benne
2017. febr. 16. 18:46
állítólag a zöld csipegetéstől lesz szép és narancssárga. de ezt csak hallottam hogy így működik de logikusnak tűnik mert az az "igazi" egészséges kaja ami a csirkéknek kell gondolom.
12. forrest2010 (válaszként erre: 11. - 35d45e2ed1)
2017. febr. 16. 08:41
sajnos ilyenkor télen a mi szabadon , kukoricán nevelt tyúkjaink tojása is citromsárga :( nem kapnak ilyenkor zöldet , pedig kapnak sárgarépát-káposztát...... mégis a sárgája elég halvány :( nemtom a táposok mit kapnak mellé ami olyan szépen megszínezi a sárgáját :(
2017. febr. 15. 19:40
ha rossz a tojás illetve nem úgy értem hogy záp hanem gyenge a minősége ezt legjobban úgy veszed észre (legalábbis én) hogy nagyon halvány majdnem citromsárga.
10. Entü
2017. febr. 13. 21:59

Felvert vagyis piskóta készítésénél, ha jók az arányok, akkor a sütési hőfokon múlik, ill. azon hogy gőzmentes sütőben készíted-e.

Az elektromos tűzhelyek rendelkeznek hátsó gőz kivezető nyílással, a hagyományos gázsütő ajtaját ki kell picit támasztani.

9. spann (válaszként erre: 8. - forrest2010)
2017. jan. 29. 19:04
Rendes férj nem válogat. Örül mindennek, amit a kis felesége elébe rak.
8. forrest2010 (válaszként erre: 5. - spann)
2017. jan. 29. 18:34
:) valamikor ha nem sikerült a süti mondtam , h nem baj :) majd a csirkék megeszik :) a lányom azt mondta erre : nem baj , ha lapos lett ő így is szereti :)))) / akkor 1 rendes férj is így áll hozzá ?! :))))))
2017. jan. 29. 18:23
Be kell melegíteni a sütőt.Tegyél bele egy kis papírdarabot és ha kezd barnulni a papír akkor jó.Utána mehet a süti.Előtte mi is gyakran így jártunk,amióta így csináljuk,olyan piskótát sütünk,hogy ihaj. :D
6. dioevi (válaszként erre: 4. - spann)
2017. jan. 29. 17:46
köszönöm. Új a sütőm , még nem tapasztaltam ki.....
5. spann (válaszként erre: 1. - dioevi)
2017. jan. 29. 17:19

Vigasztalás:

- kutya megeszi így is

- rendes férj is

4. spann (válaszként erre: 1. - dioevi)
2017. jan. 29. 17:18

- hamar kivetted

- nem volt benne elég sütőpor/élesztő

- magasabb hőfokon kell sütni

- finomliszt helyett rétesliszttel kellett volna

2017. jan. 29. 16:53

húúú, már azt gondoltam, lesz valami jó kis

sós süti recept :)

2017. jan. 29. 16:39
Nem jó a sütő hőfoka, vagy korán megnézed-kiveszed, összeesik a tészta.
2017. jan. 29. 16:38
Mitől lesz egy sütemény un. "szalonnás" ?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook