Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mitől lehet, hogy fél éve nem jött meg a menstruációm? fórum

Mitől lehet, hogy fél éve nem jött meg a menstruációm? (tudásbázis)

12. Tofi2
febr. 3. 22:42
Mostmár normális:))
11. Tofi2
febr. 3. 15:06
Megjött:), viszont barna színű. Ennek mi lehet az oka, tudja valaki?
febr. 1. 12:07
Táplálkozási zavarok ?
febr. 1. 08:56
Nekem 17 éves koromig teljesen összevissza jött meg. hosszú idők kimaradtak, aztán két hétig csak folyt.... Kaptam fogamzásgátlót, ami rengeteg más problémát okozott, de a ciklust rendbetette. A mellékhatások miatt még 18 évesen abbahagytam a szedését, amitől rendbejöttem és a ciklusom is normális maradt azóta is (47 éves vagyok, szültem két gyereket is és minden maradt oké.)
8. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Tofi2)
febr. 1. 08:27
Igen, ezt többször leírtuk neked, de én azt is kérdeztem kétszer már hogy, Anyukáddal tudsz-e erről beszélni? Erre nem válaszoltàl. Esetleg érdemes lenne elmenni egy emdokrinologushoz (vérből néznek hormon értékeket). A vékonyságod miatt is ajánlottunk hogy érdemes lennne pajzsmirigy értékeket nézetnek. A pajzsmirigy nem megfelelő működése lehet oka annak is hogy nem tudsz hízni és annak is hogy nem jön meg. Nagyon gyakori a hormon probléma manapság. De régebben sem volt ritka. Én 41 vagyok, sosem àllt be a ciklusom hormon probléma miatt és volt más barátnőm, osztálytársam is így. Az edzést elkezdted?
7. Csicsi25 (válaszként erre: 6. - Tofi2)
febr. 1. 08:23

Nem maradtál le semmiről, fogsz még eleget menstruálni az életben! :)

Annak idején nekem is 6 hónap telt el az első kettő között. Én is nagyon vékony voltam.

Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz. Biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baj, de az orvos legalább megnyugtat. Nem kellene tovább húzni, mert csak kiborít a várakozás és az aggódás.

febr. 1. 07:39
Decembeeben lettem 16. Vékony is vagyok
5. Amaunet (válaszként erre: 3. - Tofi2)
febr. 1. 00:24

Fél év az soknak tűnik nekem. Miért nem voltál még nőgyógyásznál? Hány éves vagy?

A testsúly is közrejátszhat vagy ha nagy intenzitással sportolsz valamit.

4. Csicsi25 (válaszként erre: 3. - Tofi2)
jan. 31. 22:58
Akkor viszont nem értem, miért indítottad ezt a fórumot.
jan. 31. 22:51
Tini vagyok, és elvileg ebben a korban még normális, ha ennyi kimarad
jan. 31. 22:46
Mitől lehet hogy még nem voltál orvosnál? Ha csak nem vagy klimaxos, mert akkor normális.
jan. 31. 22:23
Mitől lehet, hogy fél éve nem jött meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook