Mit tudtok ajánlani, hogy ne csorogjon a sütőbe a rizskoch? (tudásbázis kérdés)
17. zebracsikó
2009. febr. 1. 15:37
nagyobb tepsibe tedd!
16. SF
2009. febr. 1. 15:35
A tojáshab miatt nagyra nő, egyszerre készíts kisebb adagot, vagy oszd el két tepsibe!
15. Yulcsy
2009. febr. 1. 14:59
Sűrűbbet készíts, akkor nem fog kifolyni!!!
14. 9ea67a7a1c
2009. febr. 1. 12:56
Valószinüleg túl híg lehet...én nem vagyok sütőprofi,sőőőőttt.de ez mindíg sikerül.
13. kissandi9
2008. nov. 26. 09:17
Lehet hogy a receptben leírt arányok nem jók.Én a Mindmegette.hu oldalról néztem ki a receptet,ott nagyon fincsi kaják vannak,ajánlom figyelmedbe.Jó főzőcskézést kívánok.
12. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 3. - 9fa2e0168e)
2008. nov. 23. 16:27
Nem, nem, Zselatint nem szabad sütni! Azt mindig a már hideg vagy majdnem hideg ételhez kell adni!
Sűrűbbre főzd a rizst, kihűlve keverd el a tojásokkal, illetve a felvert tojáshabbal és ne tűzforró sütőben kezdd el sütni. Persze, tényleg nem árt, ha van pereme a tepsinek.
Amíg hűl a rizs, addig is szilárdul.
11. 1366d1807f
2008. nov. 23. 16:22
Csak a többieket tudom ismételni: nagyobb tepsi, vagy kisebb adag
10. eunuch
2008. nov. 23. 16:12
még nagyobb tepsit
9. Merci234
2008. nov. 23. 16:04
Akkor ne csináld olyan hígra
8. niko76
2008. nov. 23. 16:03
Nagyobb volt a tepsi mégis kicsorgott
7. winny
2008. nov. 23. 16:03
Mitől csorog?
Hogy készíted?
Elvileg alacsony és magas tepsi mindegy.
6. Manhattan22
2008. nov. 23. 16:01
Nagyobb edenyt, kisebb adagot...:)
5. 5arany9
2008. nov. 23. 16:01
magasabb tepsibe rakd
4. Merci234
2008. nov. 23. 16:01
Ha nincs megfelelő nagyságú edényed,tegyél a sütő aljára alufóliát.Talán nem ég bele annyira a rizskoch.
3. 9fa2e0168e
2008. nov. 23. 15:59
Tegyél bele zselatint.
2. 9c8432d068
2008. nov. 23. 15:59
Tedd megfelelő méretű edénybe......
1. niko76
2008. nov. 23. 15:58
Mit tudtok ajánlani hogy ne csorogjon a sütőbe a rizskoch.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Létezik, hogy egy begyulladt fog miatt gennyes váladék csorogjon, de nem a fognál, hanem garaton?
- Megmaradt vízben főtt rizsem, lehet belőle rizskochot csinálni?
- Hogy kell rizskochot sütni?
- Ki, hogy készíti a Rizskochot (rizsfelfújt, rizskók)?