Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tudtok ajánlani, hogy ne csorogjon a sütőbe a rizskoch? fórum

Mit tudtok ajánlani, hogy ne csorogjon a sütőbe a rizskoch? (tudásbázis kérdés)


2009. febr. 1. 15:37
nagyobb tepsibe tedd!
16. SF
2009. febr. 1. 15:35
A tojáshab miatt nagyra nő, egyszerre készíts kisebb adagot, vagy oszd el két tepsibe!
15. Yulcsy
2009. febr. 1. 14:59
Sűrűbbet készíts, akkor nem fog kifolyni!!!
2009. febr. 1. 12:56
Valószinüleg túl híg lehet...én nem vagyok sütőprofi,sőőőőttt.de ez mindíg sikerül.
2008. nov. 26. 09:17
Lehet hogy a receptben leírt arányok nem jók.Én a Mindmegette.hu oldalról néztem ki a receptet,ott nagyon fincsi kaják vannak,ajánlom figyelmedbe.Jó főzőcskézést kívánok.
12. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 3. - 9fa2e0168e)
2008. nov. 23. 16:27

Nem, nem, Zselatint nem szabad sütni! Azt mindig a már hideg vagy majdnem hideg ételhez kell adni!


Sűrűbbre főzd a rizst, kihűlve keverd el a tojásokkal, illetve a felvert tojáshabbal és ne tűzforró sütőben kezdd el sütni. Persze, tényleg nem árt, ha van pereme a tepsinek.

Amíg hűl a rizs, addig is szilárdul.

2008. nov. 23. 16:22
Csak a többieket tudom ismételni: nagyobb tepsi, vagy kisebb adag
10. eunuch
2008. nov. 23. 16:12
még nagyobb tepsit
2008. nov. 23. 16:04
Akkor ne csináld olyan hígra
2008. nov. 23. 16:03
Nagyobb volt a tepsi mégis kicsorgott
2008. nov. 23. 16:03

Mitől csorog?

Hogy készíted?

Elvileg alacsony és magas tepsi mindegy.

2008. nov. 23. 16:01
Nagyobb edenyt, kisebb adagot...:)
2008. nov. 23. 16:01
magasabb tepsibe rakd
2008. nov. 23. 16:01
Ha nincs megfelelő nagyságú edényed,tegyél a sütő aljára alufóliát.Talán nem ég bele annyira a rizskoch.
2008. nov. 23. 15:59
Tegyél bele zselatint.
2008. nov. 23. 15:59
Tedd megfelelő méretű edénybe......
2008. nov. 23. 15:58
Mit tudtok ajánlani hogy ne csorogjon a sütőbe a rizskoch.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook