Mit tennél, ha szembetalálkoznál egy medvével? (beszélgetés)
Fogalmam sincs mit tennék 😐
Szerintem próbálnék nem a szemébe nézni és közben elsétálni. Más esélyt nem igazán látok 😅
Vaddisznó már állt velem szemben, ott lepergett előttem az életem 😰
"Ma reggel Veresegyház város hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a lakókat, hogy a bundás nem a Medveotthonból szabadult ki, az intézmény biztonságosan működik. Több posztoló is jelezte körülbelül 1 órával ezelőtt, hogy az állatot a Kisrét utcában látták szaladni, vagyis az Otthon felé tartott. "
Ma reggel már Csomád és Veresegyház között látták.
Gyanús, hogy házi medve, de a veresegyházi medve otthonból nem hiányzik egy sem. Állítólag...
Bocsánat! Amiről írtam olyan ember tanácsolta, aki ismeri a medve természetét.
Hidd el, mivel ismered a trükköt gondolkodás nélkül megtennéd és nem az járna a fejedben mint most.
Szívesen!
Biztos ,hogy nem lennék egyedül ilyen helyen.
Úgyhogy egy dolgom lenne lefutni a férjemet:D
Hohó! 😉🐻
Rohanni nem szabad, mert akkor állatként azonosít!
Inkább beszélgess vele és integess👋, hogy emberként azonosítson! 🙂
Mi van, ha nem megfordítani akarna, hanem leharapná az egyik lábadat ? Aztán már könnyen megfordítana...
Ez volt a mai horror. Bocs ! ( Hogy a témánál maradjak.)
A lefekszem, terpesztem a lábamat....hát na. :D hangosan felnevettem a szituáció elképzelt látványától.
Gyere medve.......
Ajánlom elolvasásra " A medvék és én" c. könyvet ! Régen olvastam. Egy fiatalember felnevel az amerikai vadonban 3 árva medvebocsot. Sokat lehet tanulni belőle !
A medve viselkedése kiszámíthatatlan. Nem vicsorog, semmi jele nincs annak, mire készül. Óriási és hihetetlen erős, utánad mászik a fára, ha futsz, akkor zsákmánynak tekint.Szemezni tilos ! Senki ne találkozzon vele !!!
A vaddisznóval kapcsolatban megkérdeztem egy szakembert. Azt mondta, ordítsunk torkunkszakadtából, és elmegy a vaddisznó. Ne anya legyen bocsokkal ! Nem tudom, képes lennék-e ordítani, ezért vettem olyan sípot, ami irtó hangos.Ezt kell vinni kirándulásra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Mi mehet végbe a szervezetben, mikor egy fóbiás szembetalálja magát félelme tárgyával?