Mit tehet az ember ha a parja nem akar vele maradni? (beszélgetés)
Teljesen egyetértek Veled!
Ezt a kapcsolatot már nem lehet és ami a fő nem SZABAD rendbehozni!!! Amit ő csinál ahhoz már arc kell!!!!
Látom már többen feltették a kérdést, kié a lakás?
Szia!
Kívánom hogy mielőbb sikerüljön elfelejtened a pasast.Ha épp ésszel gondolkodol,azonnal továbbálsz.Persze ha tiéd a lakás,természetes hogy neki kell mennie.
Ja!És mi az hogy a papírügyeit képtelen elintézni??Majd képes lesz rá attól ne aggódj!
Az a baj szerintem hogy nemtudsz elszakadni tőle.Biztos nemkönnyű 5évet törölni,de gondolkozz!!!
Szerintem akkor már semmit nem tehetsz. Sajnálom!
Nem értem a pasit. Te tartod el, és még neki áll feljebb? Szerintem is húzz el onnan, ha bérelt a lakás vagy az övé, és vissza se nézz. Mással még lehetsz boldog, vele már tutira nem, mert ha Ő már nem szeret, akkor te sem leszel boldog. Kezdj új életet!
Szia!
Saját tulajdonú a lakás vagy bérlitek?
mert ha bérlitek, akkor akármennyire is szeretsz ott lakni, keress másikat. Aztán majd a (volt) párod megpróbálhatja a segélyéből fenntartani.
Nézd, szerintem ennek a kapcsolatnak már annyi! Így az lenne a legjobb, ha mielőbb lezárnád és mennél.
Tudod, tapasztalatból mondom, az ember általában azért ragaszkodik valamely tárgyhoz (lehet az lakás is), mert odakötik az emlékek. Épp ezért is fontos, hogy mielőbb menj el!Kezdj új életet és keress olyan társat, aki meg tud becsülni és szeret.
Nekem sikerült, és biztos, hogy neked is fog!!!
:( Sajnálom.
Kié a lakás?
hA valasra kelrul sor kie a lakas? marmint papiron?
te szereted meg? rendbe akarod hozni??
További ajánlott fórumok:
- Egy fiatal felnőtt ember, aki történetesen nő, hogy teheti...
- Mi tehet az ember, ha semmije sincs a rajta lévő ruháján kívül? Sőt, ha még el is van adósodva?
- Ha az embernek nincs párja, gyereke, családja, akkor mi értelme az életnek? Csak a létfenntartás?
- Hogy kell ezt csinálni?- Sokat utazó, távol levő emberek párjai
- Egy naiv, jóhiszemű ember hogyan tud életben maradni ezen a világon?
- Hogyan tudtad félre tenni a múltat és ugyanazon emberrel a jelenbe maradni?