Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tehet az ember ha a parja nem akar vele maradni? fórum

Mit tehet az ember ha a parja nem akar vele maradni? (beszélgetés)

1 2 3
13. Borsa
2009. márc. 17. 10:34
Jó sz*r helyzetben van, Maitra! Lépj Te, lépj le, a kapcsolatot szakítsd meg teljesen! Aztán tartsa csak el magát. Többet érdemelsz Te, mint egy ingyenélő eltartása!
12. Sünciné (válaszként erre: 6. - Roncsika)
2009. márc. 17. 10:32

Teljesen egyetértek Veled!

Ezt a kapcsolatot már nem lehet és ami a fő nem SZABAD rendbehozni!!! Amit ő csinál ahhoz már arc kell!!!!

Látom már többen feltették a kérdést, kié a lakás?

11. Yulcsy
2009. márc. 17. 10:32
Én úgy vettem ki az írásból,hogy valószínűleg csak bérlik.Én ebben az esetben fognám magam és eljönnék( ha találnék jobbat.) Ha rosszabb feltételekkel találnék új lakást, akkor ismerősökkel kirakatnám, és azon nyomban zárat cseréltetnék.Amit leírtál abból már jó nem származik sajnos...
2009. márc. 17. 10:30
Úristen, te tartod el? Tudod ki tenné? Férfi az ilyen? Az én szememben, ne haragudj, de nem:-((( Gyorsan lépni....
9. szabina1984 (válaszként erre: 1. - Maitra)
2009. márc. 17. 10:30
Hu, nagyon sajnálom, de sztem ne akard, hogy ez a mamlasz veled maradjon. Inkább, ha lehet, kérj valakitol segítséget, hogy minél hamarabb megszabadulhass tole.
2009. márc. 17. 10:27
Szerintem ha tiéd a lakás akkor ki kell dobni a pasit a cuccaival együtt és a zárat kicserélni!!
2009. márc. 17. 10:25

Szia!

Kívánom hogy mielőbb sikerüljön elfelejtened a pasast.Ha épp ésszel gondolkodol,azonnal továbbálsz.Persze ha tiéd a lakás,természetes hogy neki kell mennie.

Ja!És mi az hogy a papírügyeit képtelen elintézni??Majd képes lesz rá attól ne aggódj!

Az a baj szerintem hogy nemtudsz elszakadni tőle.Biztos nemkönnyű 5évet törölni,de gondolkozz!!!

2009. márc. 17. 10:11

Szerintem akkor már semmit nem tehetsz. Sajnálom!

Nem értem a pasit. Te tartod el, és még neki áll feljebb? Szerintem is húzz el onnan, ha bérelt a lakás vagy az övé, és vissza se nézz. Mással még lehetsz boldog, vele már tutira nem, mert ha Ő már nem szeret, akkor te sem leszel boldog. Kezdj új életet!

5. survivor3 (válaszként erre: 1. - Maitra)
2009. márc. 17. 10:04
Jó meg kell őt veretni és kidobni a lakásból.
2009. márc. 17. 10:04

Szia!

Saját tulajdonú a lakás vagy bérlitek?

mert ha bérlitek, akkor akármennyire is szeretsz ott lakni, keress másikat. Aztán majd a (volt) párod megpróbálhatja a segélyéből fenntartani.

Nézd, szerintem ennek a kapcsolatnak már annyi! Így az lenne a legjobb, ha mielőbb lezárnád és mennél.

Tudod, tapasztalatból mondom, az ember általában azért ragaszkodik valamely tárgyhoz (lehet az lakás is), mert odakötik az emlékek. Épp ezért is fontos, hogy mielőbb menj el!Kezdj új életet és keress olyan társat, aki meg tud becsülni és szeret.

Nekem sikerült, és biztos, hogy neked is fog!!!

2009. márc. 17. 10:00

:( Sajnálom.

Kié a lakás?

2. 852308703c (válaszként erre: 1. - Maitra)
2009. márc. 17. 10:00

hA valasra kelrul sor kie a lakas? marmint papiron?

te szereted meg? rendbe akarod hozni??

2009. márc. 17. 09:55
A parom 5 eves egyutt eles utan kozolte hogy nem tud tovabb elviselni es nem akar velem elni!Ezzel meg nem is lenne gond mert ott az ajto es elmehet,de nem ezt tette hanem kozolte hogy menjek en!De en nem akarok innen elkoltozni mert en vagyok az aki ezt a lakast fenntartja es a szamlakat fizeti!(es meg ot is eltartja)Mert tudni kell neki csak hebe hoba van allasa es keresete csak az a kis segely amit kettonk utan kap!Szerinte en vagyok az aki miatt a kapcsolatunk nem mukodik mert en velem nem lehet megbeszelni semmit es nem valtozom es ebbol adodoan a helyzetuk sem valtozik!Tegnap este bocsanat keres kepen hozott viragot es kozolte ne haragudjak ra de mikor ezt sirva vettem at akkor ismetelten kikelt magabol es es sertegetni kezdett!Mar nem tudom mitevo legyek mert amit veszek magamnak elelmiszert az termeszetesen mint ha mi sem tortent volna megeszi es issza vagy a papir ugyeit az en intezem el mert arra keptelen!De jelen pillanatban felek tole mert ha nem csinalom meg akkor tudom kepes lenne agyon verni is duheben!Teljesn tanacstalanul allok hogy most mit tehetnek!Leulni es megbeszelni a dolgokat azt nem tudjuk mert elbeszelunk a masik mellett vagy csak vitaba torkolodik a helyzet!Szoval minden okos meglattast szivesen fogadok vagy aki mar volt hasonlo cipoben hogyan dontott vagy cselekedett!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.