Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek? Vonzódom a férjem legjobb barátjához... fórum

Mit tegyek? Vonzódom a férjem legjobb barátjához... (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2011. máj. 26. 19:06
uralkodj magadon
2011. máj. 26. 17:44
Úgy legyen. :)
22. Kata 1977 (válaszként erre: 21. - Tevezke)
2011. máj. 26. 17:41

:-)

Valaki csak elviszi és megnyugodhat a kis lelked meg a kisördög is:-)))

21. tevezke (válaszként erre: 20. - Kata 1977)
2011. máj. 26. 17:29
Ugyanez a szitu. Én is mindenkinek ajánlgatom, többek között a sógornőmnek is, de neki egyik sem kell. :)
20. Kata 1977 (válaszként erre: 19. - Tevezke)
2011. máj. 26. 17:25

Ez nehéz ügy én is ezt éreztem sőt állandóan jött hozzánk eleinte,utána jó pár évig együtt is laktam a sógorommal!

Irtó nehéz volt ,láttam rajta is hogy küzd de győzött a józan ész és a végén én kerestem neki barátnőt akivel össze is jött és hozzá költözött.

Így már nem is azt látom benne aki akkor láttam mikor folyton a közelembe volt!

2011. máj. 26. 17:21
Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásokkal. Eddig mindenki elmondta, hogy hülyeséget csinálnék.:) De azt is meg tudnátok mondani, hogy kergessem ki belőlem a "kisördögöt"? Míg külföldön volt, addig nem volt ilyen gond, de most már végleg "itthon" marad és csak kísért és kísért.... :)
18. Kata 1977 (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 17:19

Szia!

Szerintem se menj bele!

Én is voltam hasonló helyzetbe csak nekem a férjem öcsével volt,vagyis lehetett volna bármi de nem kockáztattam pedig engem is hajtott a kíváncsiság.

Bár nem a felé hogy milyen lehet mással volt több kapcsolatom ,már a 3.k férjemmel élek, egy éjszakások is /büszke nem vagyok rá/ de inkább család előtt éljen az ember mint utána bánkódjon vagy csináljon hülyeséget,csak kíváncsi voltam mi lehetett volna belőle.

Sőt az első férjem a mai napig fűzi az agyam hogy legyünk jóba és sokszor gondolok rá milyen is lenne főleg ő volt az első minden téren házasság lett a vége és a mai napig a barátság megmaradt ami ritka de nem megyek bele, többet ér a férjem és a 4 gyerek!

17. 00a194caf9 (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 15:52

Ha képes lennéd az állítólagos társadat hátba szúrni a legjobb barátjával...

Szerintem gondold át, hogy mit okoznál neki ezzel. Ez nem egy szimpla megcsalás... Ez nem csak megcsalás.

Megértem a vonzalmadat, de gondolj bele, ha te lennél a másik oldalon, és a férjed feküdne le a legjobb barátnőddel? Mit éreznél? Szerintem a világ omlana össze benned...

Az ember nem okoz ilyen érzéseket annak, akit szeret, vagy egy kicsit is tisztel.

Lehet, hogy lefogtok hurrogni, de nekem ez a véleményem...

2011. máj. 26. 15:43

Ha ezt akarod, akkor hagyd el a férjed és légy egy darabig egyedül és csak ez után kezdj a barátjával is bármit.

Másként a világ legeslegundorítóbb dolgát követnéd el.

15. adri25 (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 15:36

Semmit ne tegyél,ha tényleg jó a férjeddel ne kockáztasd a kapcsolatotokat.

Mert mi van ha jobb lesz a másikkal,mint a férjeddel? Vagy esetleg beleszeretsz?

Ha belebonyolódsz egy ilyen dologba nehéz kiszállni belőle.

2011. máj. 26. 15:35
Megcsalónak egy iegedi jo lenni,utánna büntudat,megcsaltnak meg kin,sztem hagyd a fenébe az egészet és a párodra koncentrálj,örülj h van aki szeret téged minden gondoddal bajoddal együtt.
2011. máj. 26. 15:32

Én voltam életem során megcsalt is és megcsaló....hidd el nem éri meg az egész....

Ha más nincs inkább próbálnám ritkítani a látogatásokat vele.

12. tevezke (válaszként erre: 6. - Cel)
2011. máj. 26. 15:30
Igazad van, eddig is így voltam. Már kb 6 éve. De amikor 1 közös barátunk azt mondta, hogy szerinte tetszem neki (mármint a férjem haverjának) és én ezt el mondtam neki, csak annyit válaszolt, hogy "mindegy mit gondolok a te neved már X-né" És ezt elég csalódottan mondta. Ha beszélgettünk a neten (mert sokáig külföldön volt), mindig arról beszélt, hogy 1 férjes asszonyba szerelmes. Akkor én még nem is jöttem rá, hogy rólam beszél......
11. tevezke (válaszként erre: 4. - 7adf5aff48)
2011. máj. 26. 15:24
Nem ő volt az egyetlen férfi az életemben. Volt előtte több is. És sajnos én is voltam 3. fél. A férjem egyáltalán nem 1 féltéken ytípus, lehet ezért is játszom el a gondolattal.... :)
2011. máj. 26. 15:16
felejtős
2011. máj. 26. 15:05

anno én az ismeretlenért hagytam el a páromat,és jól döntöttem,a legjobban.csak mi nem voltunk házasok,2 évet voltunk együtt,aztán mentünk szét,szóval ez teljesen más.természetes,ha vonz más pasi,de szerintem nem éri meg feladni ezért a 9 éves házasságot.a férjedet szereted,nem?

én anno már nem szerettem a pasimat,ha nem jött volna a mostani,szerintem akkor sem tartott volna sokáig...

8. horakulum (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 15:02

Szerintem maradj meg továbbra is gondolati szinten. Ha a férjeddel tényleg minden ideálisan működik, a szex és az érzelmi életetek is, akkor egyszerűen nincs rá OKOD, hogy lefeküdj ezzel a másik férfival.

Azt hiszem, ha megtennéd, és a férjed kérdőre vonna, akkor nem hiszem, hogy beérné azzal az indokkal tőled, hogy "Kiváncsi voltam...". Ha őszintén szeretitek és becsülitek egymást, akkor azt gondolom, mélységesen megbántanád, és lehet egy életre tönkretennéd azt, ami jól működik, a boldogságodat, boldogságotokat.

Az ember sok mindent képzel, gondol, álmodik a másikról, másikba. Igen, izgalmas az ismeretlen, csak akkor jön a pofára esés, amikor már késő.

Ha már mindenki észrevette körülöttetek a kölcsönös vonzódásotokat, akkor gondolod, hogy a férjed nem? A férjed vak??? Mert ha igen, akkor szerintem az első ember, akit tájékoztatnod kellene erről - feltéve, hogy valóban nagyon őszinte kapcsolatban életk évek óta - az a férjed. Majd meglátod, mit szól hozzá...:S Szeirntem nincs az a férfi, aki osztozni - akár érzelmileg , akár fizikailag - tudna a feleségén, és főleg úgy, hogy utána is ugyanezzel a szemmel nézne rá.

7. cef15f164f (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 15:01
ne csinálj semmit! Majd elmúlik. És ne is flörtölgess szerintem. Én elég elnéző vagyok amúgy a hűtlenség terén, de a férjed legjobb (egyáltalán jó) barátja tabu.
6. cel (válaszként erre: 1. - Tevezke)
2011. máj. 26. 14:58
Azt írod, hogy zárkózott pasiról van szó. Így megeshet, hogy mivel téged már ismer, kissé jobban megnyílik és nem is szeretne mást mint ártatlan flörtöt, hisz bizonyára tisztában van azzal, hogy ti jól megvagytok a pároddal. Ne biztasd, "ne adj alá lovat", de ne is kerüld. Fogadd természetesen az enyhe célzásokat.
2011. máj. 26. 14:58
Tök természetes hogy hajt a kíváncsiság. De Te a férjedet szereted, nem? Akkor megérné kockáztatni hogy elveszítsd? Nem hinném. De ezt Neked kell eldöntened...
2011. máj. 26. 14:57

szia

9év az hosszu idő. Szerintem nem élted ki magad a párod előtt,itt értve szerintem csak ő volt az életedben ezért vagy kiváncsi. Ez érthető,de sztem kérdezz rá a másik félre,h most mi van,hisz ha ő is ad jeleket akkor ő is érez vmit,vagy csak lehet te látod rosszul. Én anno voltam igy,és elhagytam vkit egy bizonytalanért,aztán vele se voltam boldog,most meg végre van ujra valakim akivel nagyon boldog vagyok.

Remélem te jo döntést hozol,ülj le a baráttal és dumáljátok át mindenképp,abbol nem lehet baj,és talán megoldást találtok a gondodra.

2011. máj. 26. 14:56
Huuhhhhh, talan termeszetes amit erzel, vagysz az ujra es az ismeretlenre, 9 ev az hosszu ido, de merlegelj, lehet feldobsz egy hazassagot, es nem irtad, de talan a gyerekeket, hogy tudnal utana a csaladod szemebe nezni? Nem konnyu, felejtsd el es lepj tovabb, keruld a tarsasagat, ilyesmi! De a te donteseg!
2011. máj. 26. 14:56
Ha belemennél, tönkremenne a barátság és a házasság is...megérné?
2011. máj. 26. 14:52
Sziasztok! Hatalmas gonddal küzdök. 9 éve élek boldog kapcsolatban. Viszont már jó ideje vonzódom a férjem legjobb barátjához. Ráadásul szerintem én sem vagyok közömbös számára. Néha tesz elég egyértelmű utalásokat, de konkrétan még nem mondta ki,mert elég magába zárkózó típus. A baráti körünkben is szinte mindenki észrevette már a dolgot. Vonz az "ismeretlen", de el sem tudom képzelni, hogy a férjemen kívül más valakivel is lefeküdjek. Iszonyatosan jó fej a srác, mindig felvidít ha magam alatt vagyok.Már azon gondolkodom, hogy rákérdezek a dologra: akar-e többet tőlem,mint barátság vagy sem. De félek a választól. Néha eljátszok a gondolattal, hogy milyen lenne vele, de itt meg is rekedek. :) A férjemmel nagyon jó összhangban vagyunk a szex terén. De viszont hajt a kíváncsiság. Gondolom majd megkapom tőletek, hogy miért, ha minden olyan jó a férjemmel!! Nem hiszem el, még senkiben nem motoszkált a gondolat, hogy milyen lehet 1 másik férfivel? A barátságunkat sem akarom tönkretenni 1 alkalmi szexért, hosszabb viszonyt tuti nem alakítanék ki, de a kis ördög egyre jobban motoszkál bennem. Szerintetek mit tegyek?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook