Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek vajon? fórum

Mit tegyek vajon? (beszélgetős fórum)


11. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 27. 19:16
Sosem fognak elfogadni egy gyerekes anyukát a menyüknek. Vannak ilyenek. Nem tudsz mit tenni. Neked kell tudni, hogy ezt meddig bírod figyelmen kívül hagyni. Én nem bírnám. Más meg visszaszól, vagy egyik fülén be-másikon ki.
10. Charlize (válaszként erre: 4. - Elliana)
febr. 26. 21:33
Szerintem is ez a baj. Van egy gyerek mástól és az ő fiacskájuknak kell felnevelni és eltartani a számukra idegen gyereket.
9. Lávli* (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 26. 21:33
Nem. "Férfi nemű protokoll droid." - na ezt is megtudtuk.
8. Lávli* (válaszként erre: 6. - Andi6020)
febr. 26. 21:31

Oooo 😶🙄

Köszi!

7. globus (válaszként erre: 5. - Lávli*)
febr. 26. 21:19
Szipirtyó?
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Lávli*)
febr. 26. 21:18

Ki az a mi az.

[link]

5. Lávli* (válaszként erre: 3. - Janszi)
febr. 26. 21:06
Az miaz, hogy szi-szripió?
4. Elliana (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 20:33
Nem az a bajuk hidd el, hogy tartod normális keretek közt a kapcsolatot apukával, hanem a lányod. Ez csak mese habbal.
3. janszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 19:06

Kemény munkával és kitartással lesz jó életetek,de soha nem lesz szerető család körülöttetek,mindíg fagyos lesz a levegő ha valamelyikőtök szóba kerül,és előkerül ismét a fiamnak jobb életet akartam lemez.Am a gyermek apja sem fogja jó szemmel nézni soha hogy idegen neveli a gyermekét.Ebben a kontexusban csak akkor lenne jó életed,ha mindenkivel közvetlen és napi kapcsolatot tudnátok ápolni úgy,hogy mindenki elfogadja ezt a helyzetet,mint egy nagy család,ahol megvan a szerepe és feladata mindenkinek.Erre persze azt mondaná szi-szripió,hogy a valószínűsége egy a négyszázötvenhétezerhatszázhuszonnégyhez.

Te vagy felelős a gyermek lelki egészségéért is,a jó döntésekhez rengeteg jó információ kell a szituációkról,és önkéntes beleegyezése annak is,aki helyett is te döntesz.

2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 18:43
Majd akkor lesz komoly, ha különköltözik.
febr. 26. 18:27
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre! Adott egy új párkapcsolat, ami fél éve tart ,párom szülei ellenzik a kapcsolatunkat,mert nekem van egy kislányom és nem is ez a problémájuk,hanem az hogy a kislány apjával tartom a kapcsolatot ,mert normális apja a gyerekemnek mi azért mentünk szét mert köztünk már nem működött a dolog,de erről tudnak a párom szülei is mégis ellenzik. Párom még otthon lakik velük. Állandóan támadnak minket és azon vannak ,hogy elválasszanak minket,pl páromnak külföldön keresnek munkát stb. Ti mit tennétek a helyemben? Így is vállalnátok ezt a kapcsolatot? Persze párom mindenben mellettem áll. Komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat .

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook