Mit tegyek ha összeér a combom? (tudásbázis)
Receptre lehet kapni MYCOSOLON kenöcs.Nagyon jó.
Ha a meleg kidörzsól, este fürdés után bekenem és kutya bajom. Az egész család ezt használja.
Ezt a kenöcsöt még a gyerekorvos irta popsikenöcs helyett,mikor még pici volt a gyerekem. Nagyon bevált, ennek már több mint 30 éve.
Háziorvos is felirja.
Jav:
+ én futni járok, mert igaz, hogy nem érnek össze a combjaim, viszont elég vastagok. És használ. :)
Életmódváltozás+ kardio. Ettől fog csökkeni a körméret, a többi csak alakformálás :)
Próbálj meg kevesebbet enni vagy többet, de JÓ (vagy jobb ) kajákból és garantált lesz a siker . De szerintem ez minimum egy hónap.
Amúgy kinek nem ér össze a combja? Vagy most azt mondod, hogy "kis terpeszben" is összeér? (nekem azért nem, mert fogytam, pedig nem kellene, most erősítek).
Amúgy szerintem addig, amíg ez nem változik, mellőzd a szoknyát. Harisnyában sem jobb a helyzet, mert ilyen melegben beleizzadsz és ragad, csúszik, dörzsöl az egész.
Sajnos ez van :( De ha már ma elkezded a dolgot, menni fognak lefelé a centik!
Ülj terpeszbe. :))
Na jó, nem, használj hintőport. Harisnyát nem ajánlok, szétsül benne a lábad ebben a kánikulában.
+ én futni járok, mert nem érnek össze a combjaim, viszont elég vastagok. És használ.:)
Ez elég komoly probléma volt nálam is évekig.
De ahogy lefogytam, fogítak a kilók, úgy a combom is egyre vékonyabb lett és már nem ér össze a combom.
De én mindig azzal vígasztaltam magam, hogy inkább érjen össze a combom, mint karika lábam legyen. DDD
Nekem mindig is összeért a combom. Ez független volt a súlyomtól, genetikailag ezt osztották nekem, sosem lehetett átlátni a combjaim között (mondjuk ennek inkább örülök :D) viszont nyáron nagyon kellemetlen volt, ha dörzsölődött.
Egy harisnyaboltban vettem testszínű alakformáló boxeralsót pont ebből a célból (az alakformálásra igazándiból nem volt szükségem, azzal elégedett voltam, de mellékhatásként biztos még dob a dolgokon :)), kb. a combon első 1/3-áig ér, és nagyon bevált. Annak ellenére, hogy erős anyagból van, meglepően szellős, kellemes viselet, mondjuk összetartja az embert, az biztos :) Sosem tudtam szoknyát felvenni harisnya nélkül, harisnyában meg a kedvenc lábujjközi papucsomat nem tudtam viselni. Hát, nálam ez volt a megoldás.
Próbáld ki izzadsággátlóval bekenni azt a részt, nekem egy ideig kellemes "matt" érzést ad.
Ha nagyon zavar, esetleg egy harisnyát beáldozhatsz, amit elvágsz a combodnál, és nem közvetlen a bőröd dörzsölődik.
Háát, akkor tudnám ajánlani a lovaglást, annál jobb comberősítő (főleg belső) nincs; de nem biztos, hogy valakinek van rá pénze, bátorsága vagy kedve...
:)
Sziasztok!!!
Sürgősen le kell fogyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saját tapasztalatból mondom. Én állandóan nadrágot hordtam emiatt!!! Hintőporoztam!!!!
Nagynéném nyáron is harisnyát hordott emiatt.... kibírta.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet belső combról fogyni? Összeérnek a combjaim.
- A tenyér...tudja valaki mit jelent, ha a fejvonal és a szívvonal összeér? Igen ritka.
- Pattanás van a combomon, mit tegyek?
- Amikor meghíztam bebarnult a bőr ott ahol a combom összeér. Mitől múlik el?
- A combomból 4, 5 cm-t szeretnék leadni. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha vastag csontozatom van és van egy kis hasam? Le szeretném adni, és a combom is vastag, de általában izmos.