Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tegyek ha dagasztáskor ragacsos a tészta? fórum

Mit tegyek ha dagasztáskor ragacsos a tészta? (tudásbázis kérdés)


2012. ápr. 1. 02:17
egyszeruen lisztet tegyel bele
28. bubes22 (válaszként erre: 8. - Winny)
2009. dec. 29. 12:10
A nokedlit réteslisztből kell csinálni:)
27. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 8. - Winny)
2009. jan. 6. 16:14
Azért mert sima egy liszt az nem minőséghiányt jelent.
2009. jan. 6. 12:22
lisztet kell beletenni
25. Yulcsy
2008. dec. 7. 11:50
Egy kis lisztet tehetsz még hozzá.Nekem Anyukám mindig azt mondta, hogy próbáljam meg könnyű kézzel gyúrni.Ha erre figyelek akkor nem lesz annyira ragadós.:-)
2008. dec. 7. 10:27
Keves lisztet azert lehet bele tenni...:)
2008. dec. 7. 10:25
fordulj bizalommal a kuka felé....)))))))))))))
2008. aug. 6. 17:21
Én még egy kis lisztet szoktam hozzá adni.Attól is függ milyen a liszt minősége.
21. K.né
2008. aug. 6. 16:37
Nekem is mindig ragad. De ha jól bedagasztom, utána rendben van az állaga. Nekem csak addig ragad, amíg össze nem állnak az alapanyagok.
20. Hmv.
2008. ápr. 5. 13:52
Addig kell dagasztani, hogy ne legyen ragacsos a tészta!
19. anan
2008. ápr. 5. 11:40
tegyél bele még lisztet
2008. ápr. 5. 11:10
Vagy még liszt kell bele, vagy tovább kell gyúrni:)
2008. ápr. 4. 22:34
Dagaszd tovább, el fog múlni.
16. sodrak
2008. ápr. 4. 19:40
Tegyél még bele lisztet
2008. febr. 17. 20:03
tegyél bele még egy kis lisztet, meg 1 ek olajat
2008. jan. 29. 12:44
liszt vagy még egy kis zsír
2008. jan. 29. 12:05
lisztezd
2008. jan. 18. 19:43
Lisztet tegyél.
2008. jan. 18. 19:18
liszt kell még hozzá
10. adri25
2007. dec. 14. 19:29
liszt
2007. dec. 14. 15:46

Mérgelődj :)


Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni, mert én is ezzel kezdem, aztán nyugodtan folytatom tovább.

2007. dec. 14. 15:41

Meggyőződésből mondom,hogy csak a rétesliszt jó!

A sima liszt csak rántás vagy nokedliba való.

Nagyon rossz a minősége.

2007. aug. 21. 15:12
Liszt kell még hozzá.
2007. aug. 21. 14:19
kevés lisztet tegyél hozzá és türelmesen dolgozdd meg a tésztát.Ha ezen már tuljutsz a tészta ugyis leválik a kezedröl. (türelmes dolgozás= addig dagazdd amig a tészta nem puffog)
2007. aug. 21. 13:11
S ha azt az étolajat a kezedre teszed, akkor meg pláne nem lesz ragacsos. :)
2007. aug. 21. 13:04
Az étolaj jó bele, mert kicsit összefogja a tésztát.Én mindeggyik kelt tésztába teszek, legyen az kuglóf vagy pizza mindegy.Sokkal könnyebb vele dolgozni, de nem kell sok bele csak egy evőkanállal.Én ennyit számolok 60-80dkg liszthez.Nekem bevállt.
2007. aug. 21. 12:27

lisztet tegyél hozzá, az nekem mindíg beválik. Esetleg egy kis étolajat is tehetsz hozzá, attól elválik az edénytől.

Csak elég nehéz összedolgozni :)

2007. aug. 21. 12:25
Tedd félre 10-15 percre pihenni, és utánna dagaszd át újra. Vagy ha a recept engedi tegyél hozzá még egy kis lisztet.
2007. aug. 21. 12:15
Mit tegyek ha dagasztáskor ragacsos a tészta?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook