Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit tegyek a darált mákba, hogy ne legyen keserű? fórum

Mit tegyek a darált mákba, hogy ne legyen keserű? (tudásbázis kérdés)

8. c1e9612cd3 (válaszként erre: 7. - C1e9612cd3)
2010. nov. 22. 06:13
azzal akartam kezdeni, h szerintem, csak összekeveredett a betűhalmazom :)
2010. nov. 22. 06:12
sztema darált máknak alapból van egy kis kesernyés íze. Szóval tisztázni kellene, h erre a keserűségre gondol a kérdező, vagy tényleg azért keserű, merrt már megavasodott. Ha avas, akkor jellegzetes avas szaga is van, és hiába cukrozza, az akkor is rosszízű marad.
2010. nov. 22. 06:05
Nekem mostanában a boltokban mindig keserű mákot sikerül vennem,ezért inkább háznál veszek frisset és meg is kóstolom ott helyben.
5. laszlozsu (válaszként erre: 4. - Csillagpaszuj)
2010. nov. 22. 05:14
igen, így van.
4. csillagpaszuj (válaszként erre: 1. - K.monik)
2010. nov. 22. 01:00
Semmit. Szerintem, ha keserű, akkor meg van avasodva, régi, vagy levegőt kapott. Nem tudsz vele mit csinálni, dobd ki.
2010. nov. 22. 01:00
Fagyaszd le, míg fel nem használod.
2010. nov. 22. 00:56
cukor?
2010. nov. 22. 00:48
MIT TEGYEK A DARÁLT MÁKBA, HOGY NE LEGYEN KESERŰ?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook