Mit lehet tenni, ha a garázskaputok elé állnak szabálytalanul autóval? (beszélgetés)
Lökdössétek meg kicsit. Hátha van benne riasztó.
Amúgy tök igazad van, rohadt idegesítő lehet. Nálunk még más háza elé állni sem divat, nemhogy garázskapu elé. :SS
Ezzel óvatosab bánnék, mert a személyiségi jogait sértheted, ill. ha így jogellenesen készítesz egy képet, akkor az nem lesz bizonyító erejű.
Pl. egy biztonsági kamera látószögébe beleesik a közterület, ahol szabálysértést/bűncselekményt követnek el, akkor a felvétel nem bizonyító erejű, mert nem volt joga rögzíteni.
Abban igazad van, hogy vigyázni kell, mert sok pszichopata mászkál manapság.
A rendőrség jó ötletnek tűnik, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ennél nagyobb volumenü ügyek miatt sem stapálják magukat túlzottan...
úgy csináld ne legyen tanú...
Szemét dolog, itt is úgy állnak meg a kocsik alig lehet kitolatni tőlük, de sokszor beletenyerelek a dudába :)
lángvágóval darabokra vágnám és elvinném az autóját
komolyra fordítva a szót: lángvágóval darabokra vágnám és elvinném az autóját vagy festékkel leönteném és valami szép színnel ráírnám, hogy máskor gondold meg hova parkolsz, de az is jó ötlet, ha szimplán kihívod a rendőrséget
Én is voltam ilyen helyzetben, elöször azt hittem lehet értelmesen beszélni az illetővel, de tévedtem. Folyamatosan úgy parkolt, hogy nem bírtam kijárni a kocsival.
Ez a helyzet megoldódott miután vastagon bekentem zsírral a szélvédőjét. Kárt nem tesz az autóban, viszont rendkívül kellemetlen. :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a max.sebesség amit autóval értél el?
- Mit tegyek ha anyagilag átvert a munkáltatóm! Valamint tudok a szabálytalanságokról.
- Segítség! Most vettem észre, hogy a hajas fejbőr és a homlokom között fehér szabálytalan alakú foltok vannak. Festékhiány
- SZJA bevallás. Ez szabálytalan?
- Van okom ijedtségre, ha több, szabálytalan alakú anyajegy van rajtam?
- Munkahely sok szabálytalansággal, mit tehetnék?