Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit lehet tenni ezek után? fórum

Mit lehet tenni ezek után? (beszélgetés)

18. globus (válaszként erre: 16. - Kedvesenfanyar)
febr. 10. 08:30
Kolléganőm is nyilvánosan írt nekem munkaügyben, amikor szabin voltam. Szerintem simán fakadhat tudatlanságból.
febr. 10. 06:23
A rendőrségen is feljelentheted zaklatásért. Ki tudja mire képes a sok visszazutasítás miatt.
febr. 9. 17:28

Te ismered mennyire kell tőle tartanod. Lehet pszichés beteg, akár távolságtartást is kérhetsz, a manó tudja mire képes egy ilyen hülye.

Az nagyon nem volt tőle normális dolog, hogy nem privátban írt, ha már annyira akart írni.

febr. 9. 15:09
Bunkó. Nagyon határozottan zárd rövidre. Mond neki ha nem hagy békén jelzed a feleségének.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Globus)
febr. 9. 14:20
Van egy másik weboldal, a gyakorikerdesek, ahol névtelenül szintén elég durván beszólogatnak egymásnak..., itt a hoxán ez nem jellemző.
13. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Globus)
febr. 9. 14:07
Szerintem ez rosszabb, mint a politikai fröcsögés 😩 Amúgy nekem is van ilyen idősebb ismerősöm, élőben ilyen konszolidált bácsi, de néha feldobja a facebook a kommentjeit és NAGYON durvákat ír :D
12. globus (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
febr. 9. 13:43

Óó, egyesek tényleg nem tudják, hogy amit nyilvánosan írnak, beazonosítja őket. Politikai cikkek alatt olyan ordenárén írnak, amit szemtől-szembe biztosan nem vállalnának. Azt sem tudják, hogy az aktivitásuk megjelenítődik az ismerőseik idővonalán.

Mondjuk az idősebbekre gondolok, akik felnőtt fejjel süllyednek az internet mocsarába.

Fiataloknál inkább forrófejűség, kivagyiság okozza.

febr. 9. 13:43
Ez bunkóság volt, felejtsd el ezt a pasit, két szót nem érdemel.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 13:36
Akkor küldd vissza a kezelőorvosához, hogy állítsa be őket jobban...
febr. 9. 13:25
Inni nem iszik, ennyire azért ismerem, hanem gyógyszereket szed.
febr. 9. 12:47
Én rövidre zárnám nagyon gyorsan.
febr. 9. 12:44
Ez enyhén elmeháborodott viselkedés, ki csinál ilyet, hogy felesége van és publikusan kiírja a facebookra ezt? Lehet, hogy iszik is, vagy valami... Mindenesetre határozottan közöld vele legközelebb, hogy ha mégegyszer hozzád szól, kitálalsz mindent a feleségének, elmentetted a kommentjéről a képernyőfotót, meg amúgy is... Bár amekkora bohóc, a felesége valószínűleg meg sem lepődne, mert pontosan tudja, milyen a férje, úgyhogy ennek azért nem garantált a visszatartó ereje.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
febr. 9. 12:37

Nem lehet vele szót érteni; amikor véletlenül összefutottunk az üzletben, ahol éppen vásároltam, mondtam ott is neki, ha így áll a helyzet, akkor inkább ne tartsuk a kapcsolatot.

Egyébként a felesége alapból nem kedvelt soha engem, látszott a metakommunikációján, gondolom sejtheti, hogy nem őt szereti a férje.

Nem az a régi világ van, ami volt, mielőtt én férjhez mentem és ő megnősült, hogy mindketten szinglik voltunk és sokat lógtunk együtt sokfelé.

5. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:16
Megbeszélést még nem tartanám kizáró oknak, hogy megérjen egy próbát. De baráti házaspárt nem robbantanék.
febr. 9. 12:12
... és semmi együttérzése nincsen abban, hogy én most gyászolok és a szerelmem&férjemet veszítettem el....
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
febr. 9. 12:07

Igen, írtam is, hogy van felesége.

Nekem nem az esetem, mint férfi ez az illető!!! Ezért is beszéltünk arról még jó húsz éve, hogy csak barátság van köztünk és ő ezt elfogadta és a férjem haláláig be is tartotta.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:04
Ő még házas?
febr. 9. 12:00

Adott egy férfi, akivel baráti a kapcsolatom, immár több mint 20 éve; lefixáltuk, hogy barátság, ő ezt elfogadta a megismerkedésünket követően.

Időközben megnősült, én férjhez mentem.

A házastársainkkal együtt összejártunk, baráti kapcsolatban voltunk, jókat beszélgettünk, közös programoztunk négyesben. (Sem nekik, sem nekünk a férjemmel nincs gyerekünk.)

A férjem sajnos tragikus hirtelenséggel elhunyt. A szóban forgó férfi a férjem halálhíre után nem sokkal írt nekem a Facebookon a profilképem alá olyat, hogy mindig is szeretett és hívjam fel. Teljesen lefagytam és azonnal töröltem a profilképem alól ezt a bejegyzését (nyilvános!!!), szerencsére kora reggel találtam erre és még sansza volt az, hogy nem sokan láthatták... Nagyon dühös lettem rá és őt is töröltem az ismerőseim közül, előtte közöltem vele, mivel ilyen módon megszegte az egyezségünket, hogy barátság van, neki van felesége, ne keressen többé. Részemről vége az igazándiból ahogy most kiderült, nem is barátságnak (az ő részéről). A telefonszámomat is lecseréltem.

Nemrég véletlenül összefutottunk egy boltban, ott teljesen rám akaszkodott, mire minden árut visszapakoltam a polcokra, ott hagytam és másik üzletben vásároltam.

Korábban 2 alkalommal lerakott a bejárati ajtóm elé kis csomagokat üzenettel, hogy keressem meg és megadta a telefonszámát. Mindkét alkalommal széttéptem az üzeneteket és kidobtam a csomagjait.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook