Mit csinálnátok, ha a párotok nem köszöntene fel? (beszélgetés)
Nem kapok ajándékot névnapra ,születésnapra.
De kapok random napokon nagyértékű cuccokat (amire esetleg régóta vágyom.)
Néha azt sem tudom mikor van a szülinapom,pont nem érdekel.
Elég bunkó dolog az ilyesmi. A figyelem teljes hiánya.
De én megtenném, hogy vennék magamnak egy csokor virágot, jól látható helyre tenném vázába. Aztán egy idő után megkérdezném tőle, hogy ugye milyen szép virágom van? Ha hümmög, hogy ühüm, de még nem kapcsolna, akkor mondanám, hogy ma névnapom vagy születésnapom van, tudod? Arra kaptam. Az már biztosan érdekelné, hogy kitől? Válasz: nem volt kísérőkártya. Talán te küldted?! Nem? Hát akkor lett egy hódolóm! (egye csak a penész, hogy honnan kaphattam)
Értékelem, hogy a nickeddel írtad a fórumot.
Ha, Te veszel, biztos rosszul esik, hogy nem viszonozza. Ha jó a kapcsolatotok, akkor ne keseregj ezen!
Egy bensőséges kapcsolatban rákérdezhetsz, miért nem viszonozza ugyanazt a figyelmességet, amit te nyújtasz felé.
Egyébként, ha ő nem venne nekem, én sem vennék neki.
Egyáltalán eltalálod azt, amit szeretne? Vagy kényszeredetten örül, mert piszkosul nincs arra szüksége, amit kap. Ezt tényleg komolyan gondolom, mert volt a családban olyan házaspár, ahol a férfi már előre rágörcsölt, megint milyen carra dobja ki a pénzt a felesége?
Ha csak "ennyi" a gondod vele, szeresd úgy, ahogy van, olyannak, amilyen!
Tőlem meg kapsz egy virágot 🌸, mert gondolom most volt valamilyen nevezetes napod. :)
Mäs orszäg, mäs szokäsok.
Nekem termeszetes, en igy eltem le az eletem.
Nevnap: Mitöl lenne ünnep, hogy Jolän vagy bärmi mäs?
Szülinap: az anya es gyermeke közötti kapocs, senki mäse.
Karäcsony: a gyerekekröl szol szerintem, nem egy uj bugyirol neked.
4 éve
A tavalyi névnapra vett csak.
Születés napokon 1x kaptam a többin csak felköszöntött.
A tavalyi karácsonyra nem vett semmit, a többire is csak kis apróságot
Mennyi ideje a párod? Nagyon nem mindegy, 10 hónapja ismered és abban a 10 hónapban volt a név és születésnapja, vagy 10 éve?
Mindig ilyen volt?
Rendeznék magamnak egy bulit, szólnék minden rokonnak, barátnak. Természetesen elmondanám az okát, na nem a szüli/névnapot hanem, hogy a páromat "felébresszem".Azt is megbeszélném kérdezzenek rá, hogy na és a páromtól mit kaptam? Természetesen elég hangosan a megfelelő pillanatban. Csak a páromnak nem mondanám meg, hogy vendégek jönnek.
Szerencsére én nem vagyok elfeledve, nekem is rosszul esne.
Mit csinálnátok ha a párotok nem köszöntene fel névnapon és nem venne semmit születésnapon és karácsonykor sem?
Még ti vesztek valamit
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Ti mit csinálnátok, ha rájönnétek hogy a párotok chatelget?
- Mit csinálnátok, ha a párotok agresszív (nem veletek)?
- Mit csinálnátok ha terhesen elhagyna a párotok?
- Ti megbántódnátok, ha nem köszöntene fel a párotok?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Elmondanátok a párotoknak?