Mit csináljak? Hogyan segítsek? (beszélgetős fórum)
Hu ez nagyon durva és elkeserítő és...😥😥
Ha mindíg egyetértenék veled, akkor unalmas lenne és értelmét veszítené a fórumozás!
Ha igazán ismernél, mindig egyetértenél velem! 🤭🤭🤭
"Éjfél után, egy vágy útra kél lassan......"
Ha pedig a szex előtti agressziót tiltják meg, akkor kicsinálják egymást az "ágyban"!
Én meg az enyémre éppen..:D:D:D
A néha egy pasira reagáltam. Már el is felejtettem, hogy mozdonyvezetés. 😀
Ezt figyeld Epr!
[link]
A kezeletlen agressziót átfolyatják a légyottba, és ennek akár beláthatatlan következményei is lehetnek! 🥵
A mozdonyvezetés, egy mozdonyvezetői vizsga nem sport....:D:D
Látod, ez a tökéletes válasz! Megmentetted magad! Ebben minden benne van!
Akkor már csak két kívánsága marad! 😃
Ez a két mondatod a tipikus mintája annak, hogy az emberek hogyan vetítik rá az elképzelésüket a valóságra! Ne haragudj a kiemelésre, csak nagyon szembeötlő volt! Ha tágabban értelmezed, már megmenekülsz a saját magad állította csapdáidtól!
Vannak olyan sportok (pl küzdősport) ahol az edző tiltja is a verseny előtti szexet. 🙂
Én nem erről beszélek! Hanem hogy teljesíted bármilyen kívánságát, ha képes vagy rá és igazán odaadó vagy!
Ritkán értek Zolcsikával egyet, de most különösen, hiszen korábban én is azt írtam, hogy néha egy pasi úgy töltődik fel szellemileg a legjobban, ha máshol kiürül.....
(bocsi, ennél szebben nem tudtam fogalmazni)
Vannak pihenőnapok persze. Mondjuk kettőből egyet végigalusznak, szóval egy nap kiesik. 😀 Itt sokkal több órája lesz, mert nem napi 8 órában vannak ugye. Na mindegy. Majd meglátjàtok. Jó lesz! :) Tessék menni randira! 🙃
"Úgy érzem, hogy látni szeretnélek! Úgy gondolom, hogy a találkozásunkkal erőt adhatok a vizsga előtt!"
Vagy amit kedves fórumtársunk is javasolt.
Szerinted pont sex hiánya van?
Lehet elküldene melegebb éghajlatra!
Kérdezd meg hogy miben segíthetsz neki! Ha azt mondja, hogy bármiben, akkor teljesíted a kívánságát! Ha igazán odaadó vagy és tényleg számít neked a kívánsága! 😊
Itt amúgy nincsenek szabályok, csak TI vagytok!
TI írjátok a szabályokat!
Én kitartó vagyok csak szeressen és szerethessem
Nekem a férfi azt mondta,hogy az miatt szeretné ezt mert sokkal élhetőbb az élet ez a munka mellett.
Előtte 7napból 7 dolgozott volt olyan hete amikor 70 és több órája volt buszsoffőr ként.
Nem bírtam ki, hogy ne írjak! Látni szeretnélek! 😀
Nem erre gondoltam. Sok a szakzsargon. Majdhogynem az egész abból áll. Eleve sok a kritériuma amivel nem lehet valaki az. Keménység alatt a sok sok vizsgát értem (és ez akkor sem szűnik meg amikor már dolgozik) rengeteg oktatásra járnak, folyamatosan képezik őket. Magánèlethez stabil pàrkapcsolat és megértő társ kell. Megértés alatt azt értem, hogy szinte soha nincsenek otthon. Ezt be kell nyelni.
De most hogy mondjam,hogy mégis akarok randit?
Ezért kell talizni! Hogy a nyakába ugorj, hogy ne a sok kerekű vonaton, ne a német nyelven legyen a hangsúly, hanem abban az időben a te nyelveden....
Nem találkoztunk tehát nem ugorhatok a nyakába!Pedig szívesen megtenném!
Igazad van,de attól féltem ha erőltetem a randit az rosszabb.
További ajánlott fórumok: