Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"? (beszélgetős fórum)
14. timycat (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 11:47
Állj össze azokkal az ismerősökkel akik így vannak mint te. Így, innen nem fogsz jutni sehova, ha a mostani lakótársad (mert nem több) talál egy nőt aki szeretne tőle gyereket neked akkor is menni kell, az idő telik, a helyzeted jobb nem lesz, így lépj mielőbb.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ruslan)
aug. 6. 11:32
Nehéz lenne plusz egyedül maradnák amit nem akarok.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Andi6020)
aug. 6. 11:31
Semelyikőnk sem talál mást. Alkalmi kapcsolatokból meg elegem van az pedig lenne. Sok ismerosom van ebben a cipoben szeretne kilepni a kapcsolatabol mert szar de nincs jobb. Van ahol gyerek is van meg van ahol nincsen. Csak nem olyan vilagot elunk ahol 1 jovedelembol meglehet élni. Informatikuskent a 450.000 ft is keves. Kilepni nem akarok mivel csak rosszabb hely lenne vagy semmilyen.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Pulcsis)
aug. 6. 11:27
Akarna szexet de elutasitom,mivel közös program kettesben nincs akkor meg nincs szex ennyi. Valamit valamiert.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Bichi)
aug. 6. 11:25
Mivel a baratait hozza mindenhova kettesben sehova akkor menni oldja meg a szexet meg minden mast mashol masvalakivel. Ha van kettesben program ami nem szex akkor van más is így nincsen szex. En nekem mindig volt alkalmi kapcsolatom de az már nekem kevés,ott legalább voltak kettesben programok de egyik sem akart többet úgy meg nekem nem volt jó mivel megszabadulni akartam ettől. Ha nincs kettesben program akkor így járt. Ahogy kiejtettem a számon 2 év után hogy nem kell gyerek azóta szarba sem néz. Részemről ennek annyi!
9. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 11:24
Gyere költözz hozzám, meglásd, jó helyed lesssz!
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
aug. 6. 11:19
Elejetől kezdve leszart. Ha lenne más reg kidobnám. Itt főleg azért nem akarom kidobni mivel a barati tarsasagomnak is van csaladja,én ugye hátterbe szorulok, uj baratokat szerezni meg eselytelen,egyedül meg nem szeretnék maradni. Amit keresek az pont a kajara rezsire eleg masra nem így meg legalább félretudok tenni mivel nem fizetek semmi rezsit. Odavágok 20000 ft ot azt ennyi volt plusz meg nyugtom sincsen.
7. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 11:17
Hol élsz királylány? 8 éve nincs egy férfinek szex? Hát ez még a mesében is sok lenne.
Egyébként meg vélhetően azt kapsz, amit érdemelsz, semmire sem tartod őt, és ő se téged. Ez olyan ne legyek egyedül kapcsolat, amint jön bármelyik oldalról valaki komoly, akkor majd lép, addig meg elvan a langyos fosban...
6. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 11:02
Csak én akadtam fent azon, hogy a pasi gyereket akar, de 8 éve nincs szex? 😅
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 10:38
Pozitívat meg mit? A pénzen kívül minek vagytok együtt?
4. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 10:34
Vagyis nem tudnál egyedül fizetni számlákat, napi szükségletet és lakbért, ha új házba költöznél. Mert ez áll fenn, habár nem írtad le. Különben nem élnél vele. Én nem tudok jobbat ajánlani, mint külföldi munka szállással együtt.
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 10:33
Pozitívat meg igazi kihívás lenne írni 🤦♀️
2. Alnisa
aug. 6. 10:33
Mit szeretnél? Mert azt írod nem tudod elhagyni, mivel egyedül nem tudod fenntartani magad. Akkor mit vársz, mit tanácsolunk?
Maradj vele, jó ez így?
aug. 6. 10:21
Van egy 10 eves kapcsolatom,bevallom soha nem szerettem,mivel nem volt más vele maradtam,közbe voltak szeretok hatha lesz komolyabb de nem jött össze semmi,beleuntam. Azert is maradtam vele mert az en barati korombol sokan kikoptak csaladjuk lett stb,így szakítás esetén az egyedüllét lenne. Mindig a baratait hozza mindenhova en meg valasztas ele kerulok vagy veluk megyek vagy otthon egyedul,egy program se telik el vita nelkul,nyaralasra is a haverokkal megy. Oda jutottunk hogy dolgozok mint egy hulye csak ne otthon,de most jott egy olyan helyzet hogy kiadtak a szabadsagomat amit nem akartam,valasztas ele allitott vagy veluk megyek nyaralni kulfoldre es ugy teszek higy kibekultunk es johet a gyerek es kibirom vagy tobbet a kozos programokra se mehetek (bár nem szivesen megyek csak ha szabadidom van otthon nem akarok egyedul lenni). A csaladjaval elso perctol harag van ugye en nem akarok gyereket a pasim meg igen. Szex az 8 eve nincsen,neki sincs mas nekem is csak alkalmik voltak de az nekem nem kell már. Kulon alszunk en matracon a foldon ez a kenyelmes agyban. Anno olyannal is talalkoztam akivel eszembe se jutott volna. Rokonaim nincsennek plusz egyedül egy lakást fennt tartani nehéz lenne. Negativ hozza szolast nem várok épp eléggé ki vagyok készülve.
További ajánlott fórumok:
- 2 éves lett a kapcsolatunk.....mi legyen ezután? Családtervezés..házasság..stb:)
- Írjunk bármilyen műből pár szót, legyen az vers, dal, film ami a téllel kapcsolatos..pl.hó, .hóember, jég, zúzmara, szilveszter ...stb.
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.