Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"? fórum

Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"? (beszélgetős fórum)

1 2 3
44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Amaunet)
aug. 7. 04:03
Dolgozok nem kell kitartani de ha valaki csak szexet akar cserebe nem ad semmit akkor mehet amerre lát nem szeretem ha kihasználnak!
43. Egnisz (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 22:40
Azt írod, hogy jól beszélsz németül. Rengeteg kasszást keresnek itt, Németországban, kb. minden boltban. De könnyebb munkát is találhatnál, ha van nyelvtudásod.
42. Bichi (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 21:47

Annyira kiváncsi lennék a másik oldalra, és annyira kamunak tűnik az egész...

Maximum egy zárt osztályon maradna így együtt két ember...

41. Ruslan (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 19:59
Értem. Tehát szakítani akarsz vele, de mégsem lenne jó egyedül. Akkor keress párt. Vagy olyan munkát, ahol beszélgettek is egymással baráti szinten. Elhiszem, hogy kutatsz. Talán az is megoldás, hogy keresel valakit és ő segít az elhelyezkedésben meg munkát találni. Le kell írni egy papírra mit szeretnél leginkább. Csak a legfontosabbakat. Ami nélkülözhető, azt ne. Aztán átgondolni milyen munkahelyen, lakhatással, egyedül vagy párban és hol lehetne ezt megvalósítani. Ha lenne egy nagy összegű alaptőkéd, vehetnél házat és nem menne minden hónapban el lakbérre. Persze Budapesten ez drágább sokkal. Lehet nézelődni máshol is.
40. Amaunet (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 19:25

"nem akar velem kettesbe semmit csak szexet cserébe persze semmit sem ad"

Te elvárod, hogy kitartsanak?

Volt már normális párkapcsolatod ami kölcsönös érzelmi alapokra épült?

39. Amaunet (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 19:00

Azt hogyan képzeljük el, hogy véget akarsz vetni ennek a valójában nem létező kapcsolatnak, ami csak annyi, hogy egy lakásban éltek, de nem akarsz elköltözni, nem akarsz semmit lépni?

Mert itt minden felvetett lehetőségre jöttek a kifogások.

38. Ghost👻 (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
aug. 6. 18:23

Pont ezen filóztam!

Ès akkor ő mondja,hogy kihasználják.

Kedves fórumindìtó!

Benned a gyűlöleten kìvül vannak emberi èrzèsek?

aug. 6. 18:19
Na jó, de te meg nem akarsz semmit, csak valakitől lakhatást, szóval nem mondhatod, hogy nem fair 🤷‍♀️
36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Ghost👻)
aug. 6. 17:46
Kirakni nehéz a bérlöt ha nem fizet. Lutri onnan mindenki menekül el.
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Semleges)
aug. 6. 17:45
6 éve van ez de nem érdekel egy ujjal nem vagyok hajlandó ehhez nyúlni annyira utálom. Amikor kijelentettem hogy nem kell gyerek azóta ilyen szemétláda,nem akar velem kettesbe semmit csak szexet cserébe persze semmit sem ad en meg mondtam akkor oldja meg ahol akivel akarja.
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Amaunet)
aug. 6. 17:43
Én simán elmentem félre de már az sem játszik olyan nincs aki a szex mellé közös programot is bevállal úgyhogy én meg nem fogom magamat hagyni kihasználni. Elég sokat próbalkoztam vagy az elutasitás vagy az alkalmi kapcsolatok az elsőbe belefásultam a másodikba is ezért maradtam vele. Nincs semmi kozottunk azt maganak koszonheti. 8 ev alatt nem is akart senkit maga melle mert en vagyok neki en siman felrementem ahogy megromlott a kapcsolat. Ahol most lakunk Budapesten az a pasasé. Lett volna más is de az nem kellett mivel nem felelt meg az elvarasaimnak. Manapsag osszekoltozni senki sem akar en nalam az kizaro ok. Máshol sem fizetnek többet sajnos. Lelépni nem fogok mivel pesten nincs hova,vidék meg kizárt utálom azt a falut. Ha lenne más reg kirúgtam volna. Én 40 vagyok a pasas 55.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Pulcsis)
aug. 6. 17:32
Mas legalabb az alkalmi egyutt letert visz kozos programra nem úgy mint ez a szemétláda! De már alkalmi sincs jó ideje mert nem találok senkit csak szex meg nekem nem kell nem szeretem ha kihasználnak.
aug. 6. 16:00

Azért az megvan, hogy a pasijával nincs szex mert nem viszi sehova kettesben, de az alkalmi az mehet? 🤣

Komolyan mondom, a regényírók fantáziája is végtelen, de eeez, mindent visz! 😂

aug. 6. 15:12

Nekem úgy tűnik, hogy fi. nem elég bátor élni az életét. A pasi mellé is a szél fújta. Nem volt más, mellette maradt.

Kérdés, hogy most milyen helyen él? Az ő tulajdona a jelenleg a pasival lakott lakás? Mert olvastam olyat, hogy kiteszi.

Elég rövid az élet ahhoz, hogy nyolc évet átvakarózzunk.

Döntsél valahogy!

Vagy ott maradsz a pasival vakarózni még 10-15 éven át vagy összepakolod a bőröndöt és lelépsz.

Minden döntésnek van negatív mellékhatása, de azt be kell vállalni.

Igen, egyedül kell élni, de véget akarsz vetni ennek a kapcsolatnak, nem?

Informatikusként 450ezer valóban nem sok. Talán rossz cégnél vagy, vagy a szakmádban sem vagy még a középmezőnyben sem.

Költözz a vidéki házadba és keres olyan céget, akik távmunkában alkalmaznak!

És értékeld, szeresd magad annyira, hogy nem mész bele ilyen "kapcsolatba"!

30. Amaunet (válaszként erre: 25. - Semleges)
aug. 6. 14:59
Romák. Aztán vagy kiköltöznek vagy "Miénk a vár!"
29. Amaunet (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 14:57
Hány évesek vagytok, hogy nem mertek lépni?
28. Kacsahercegno (válaszként erre: 24. - Semleges)
aug. 6. 14:36
Ezt nem is láttam, én meg még ilyeneket írok, hogy ha kivesz egy albit, lehet lejjebb kell adni az életszínvonalából 😂 Hát 200ért már ágy is lesz az albiban, az tuti...
27. Ghost👻 (válaszként erre: 25. - Semleges)
aug. 6. 14:26
Biztos lehetsz benne!
26. semleges (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 14:26
Ajaj:(
25. semleges (válaszként erre: 21. - Ghost👻)
aug. 6. 14:25
Vidéki házat ha nincs munkalehetőség ki vesz valaki?
24. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 14:24
Matracon a földön 8 éve?!
23. Ghost👻 (válaszként erre: 22. - Alnisa)
aug. 6. 14:09
Mi ketten hozunk haza 5-550-et. Ebből èlünk nem szűkölködünk ès spórolni is tudunk.
22. Alnisa (válaszként erre: 21. - Ghost👻)
aug. 6. 13:58
Pontosan, 300 e ft-ból is meg lehet élni, még akkor is ha albérletet kell fizetni.
21. Ghost👻 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 13:16

Mièrt nem adod ki a vidèki házat?

Nehogy már 450ezerből nem lehet megèlni...

aug. 6. 12:55
450 ezret keresel? Budapesten lehet találni nem kacsalábon forgó albit 200 körül rezsivel együtt, ennyiből ki lehet jönni legalább átmenetileg. A leírásod alapján még ha le is kellene adnod a jelenlegi életszínvonaladból, akkor is kevésbé lennél nyomorúságos, mint most. Esetleg másokkal összeköltözni, pont a hasonló cipőben lévő ismerősök közül? Írtad, hogy van egy lakásod, ha azt eladnád, nem lenne annyi bevételed, hogy legalább hitelre vegyél egy másikat, máshol?
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Timycat)
aug. 6. 12:33
Senki sem akar a megszokottból elmenni én azonnal lépnék ha úgy lennék. Lakáson van de az viďéken ott meg nincs munkalehetőség egy albérlet megfizethetetlen. Munkahelyemen sincs szállás lehetőség. Van 2 gyereke azokkal sem foglalkozik.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Pulcsis)
aug. 6. 12:27
Biztos nem.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Ruslan)
aug. 6. 12:27
Külföldön keresgélek de kevés hely van ami megfelellő is lenne,jól beszélek németül,csomagolást,gyárat is elvállalnák,kasszazást,de vendéglátót nem sem takarítást anno volt mind a 2-ben részem nem bírtam sokáig fizikailag. Pénzem lenne szállasra de nagyon nehéz találni. 2 hónapja keresek non-stop.
16. Ruslan (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 12:17
Gondoltam ezt írod. Neked tehát jobb a jelenlegi helyzet, mint egy külföldi munka, ahol ugyan keményen megdolgoztatnak, kihasználnak, de jól fizetnek, lenne hol lakni ingyen, nem kell maradni sokat és abból a pénzből el is lehetne indítani az új jövőt. Én nem voltam ilyen helyzetben, de azt hiszem ha abban lennék ezt csinálnám. Tehát ha neked ez jobb, akkor abban maradj és nem kell panaszkodni. Ha most megsértődsz sajnálom, nem ez volt a célom, de ez a helyzet áll fenn.
15. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 11:50

Rájöttem!

Egymásra vártok már 8 éve! 😂😂😂

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook